|
![]() |
#31 |
The Last Akkadian
Datum registracije: Apr 2008
|
Ispravite me ako grijesim, ali uz pad cijena monitora u zadnje vrijeme i padove koje ocekujemo (i nadamo im se) u pitanju BD optike, nije li bolje razmatrati 24"> monitore? Naravno, ovisno o budzetu. S obzirom da se (i dalje) monitori kupuju rjedje nego druge komponente i periferija nije li bolje sada kad se vec kupuje investirati maaalo vise u nesto sto podrzava HD, tj. 1080p i biti miran kada BD postane dostupnija? IMHO... samo me ova tema potakla na mozganje... ![]() I sorry na OTu.
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Opet ja offtopic, ali čemu naslovi na engleskom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
da njemu monitor treba za bilo sto drugo, imalo bi smisla, ali ako 90% vremena provodi surfajuci i igrajucu, TN mu je sasvim dovoljan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
presao sam sa 931bf i prvo sto mogu reci je da su boje jos intenzivnije... i da ima dosta jako osvjetljenje kod gornjeg i donjeg ruba na sredini ekrana, inace se ne vidi ali kad je totalno crna podloga dolazi do izrazaja... sto se tice teksta ok izgleda sve, forum je onak, dosta 'sirok' ![]() od igara sam probao samo cod4 za sad - hebenica!bolje nego na starom definitivno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Sir Paški
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Evo ja mislim sada kupiti novi monitor pa bi mi sigurno pomogao koji savijet oko kupnje. Evo ovo su osnovne predispozicije koje treba imati 1.Veličina 22 ili 20 još nisam odlučio ali jedno od toga dvoje sigurno 2. Za monitor bi MAX dao 2500kn al i 2000kn je več bolje. 3. Kupio bi najradije neki DELL monitor iako znam da su oni jako,jako skupi ali jedan mi je upao u oko 4. Monitor mi treba za gaming, filmove... znači (zahtjevan) sam korisnik 5. Ove sam našao a)SAMSUNG T220 b) SAMSUNG T200 c) DELL E228WFP d) DELL 207FPW Stvarno mi treba pomoć pa ako bi se našao koji čovijek dobre volje da mi pomogne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Nažalost nisi, već si još samo jedan prosječan korisnik (ovog foruma), koji se igra, gleda filmove, surfa, sluša muziku, zna clockati i (eventualno) sam sastaviti konfiguraciju. Kaj se tiče toga koji monitor da kupiš, pročitaj ovu temu ispočetka, a nakon toga moreš još par sličnih tema pregledati. Ako i dalje ne budeš znal koji monitor da kupiš - kupi Dell E228WFP, zato jer... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
And the winner is T220 ![]() ![]() ...ako si gamer, neka bolja matrica od TN ti netreba, dapače, fino bude te služila ![]() ....preporučio bi ti Samsung 2243Bw, al nebudem pošto ga nigdje nema ispod 2000kn (čitaj..nije dobavljiv) |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Dell e228WFP ili SAMSUNG T220. SAMSUNG ima bolji odaziv(2ms) a DELL (5ms) ali zapravo nije ni to važno, jer svaki proizvođač ima drugačije testove za testiranje brzine, kontrasta, pa se baš uopće nemože gledati po tome ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ufff 2ms ili 5ms isto sranje drugo pakiranje. Po pitanju monitora od 22'' uzmi bilo kojeg i to je to do 2000kn iznad toga isplativost bas i nije neka max 2200kn jer sve iznad toga je cisto bacanje novaca. TN je monitor za tebe igranje i koji film i to je to... ![]() McG je ostalo rekao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Cek, imas forum po cijeloj sirini ekrana? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
Evo odlučio sam se da kupim DELL E228WFP u Vemilku za 2.049,00kn. Drugi izbor mi je bio SAMSUNG T220, Nakon detaljnoga proučavanja specifikacija odlučio sam kupiti DELLača. Iskreno na kraju nakon toliko brojaka, rezolucija presudio je izgled. Hvala svima na pomoči. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
Koliko ces trebati cekati na njega jer vidim na ve-milovim stranicama pise da je nabavljiv po narudbi.Nabaci koji utisak kad stigne.Po bug testu iz prvom mjeseca nije se bas nesto posebno iskazao.Meni je osobno ljepsi od T220. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|