|
![]() |
#63 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
ovo s voltmodovima to sam cuo i vidio ali neznam kako ukljucit,graficka je sada trenutno u zagrebu maximiru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
OC je za svaku pohvalu i ne bi bilo loše još koji taj timedemo da se vidi grafa u 'praksi'. Ak imaš FEAR odvrti test u opcijama i pokni ovdi SS. Igra nije među novijima al svi znamo da je bila zahtjevna. Tamanka.
![]() |
#67 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Stavio je covjek fini screenshot , meni dovodi u napast da prodam 7600gt i uzmem ovu - Ne , jer moja i bez kloka je duplo bolja od ove , a i duplo jeftinija , dakle koliko god mislis da si dobro prosao sa kupnjom ove grafe (a i jesi jer se kloka nenormalno ) , ali isto tako si za manje love mogao dobiti puno bolju grafu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
http://www.travel-tourist.com/hercegbosanska_hr.htm evo tebi link i pise ti gdje livno spada, pa ti nauci zemljopis sljedeci put. ako cemo tako onda nije zupanije nego kanton br.10 :=) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Kakve ovo veze ima s vezom? ![]() Ako je uspio postici stabilne frekvencije, toliko velike onda je to stvarno za pohvalu. Ali, cisto sumljam da moze igrati na toj rezoluciji, bez uvrede ali ta kartica nije napravljena za gaming i njena uska sabirnica nemoze dovoljno jednostavno iskoristiti tu njenu 512 memoriju. Ugl, mozes igrat sigurno Crysis, recimo na 1024x768 mozda na medium,low. Al na 1440...hm..? Ako nas zelis uvjeriti igraj malo Crysis, skini fraps nek ti drzi frame-rate i napravi scrn shoot....onda cemo ti vjerovat, budi siguran ![]() Osim ako znas koristiti PS lol ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
aj necu da spammam vise, to moze i preko pm. beze bann pokupit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
konjpjukter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Dobro pustimo dečka ajde,lijep je to OC poligon i svakako zanimljivo za vidjeti, bar kako to izgleda.Jasno da je i bilo koja 8600GTS duplo jača od ove,ali teško da je to bila namjera autora,da se tu qrči i razmeće grafom koja realno ne vrijedi 250kn polovna,jer za 300 ima 7900GS koja je opet,bar duplo bolja ako ne i 3x zbog 256-bitne sabirnice,pa da ova radi i na 5ghz. Dobro,lijepo,zanimljivo za pročitati,ali ništa više od toga.Vjerojatno bi 10x veći hype bio da se eventualno 260 ili 280 daju nabiti i trećinu clocka ove 8400. Nema veze ![]() Zadnje izmijenjeno od: thedream. 21.08.2008. u 08:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() |
#79 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
LOL ,Fear i nije neki dokaz... ja vrtim fear na medium/high na laptopu sa 1.5gig rama, slabasnim dual core (t2050) i INTEGRUSOM gma950 koja ni t&l nema hardverski....
![]() |
#80 |
Registered User
|
JOOOOOOOOOOOOOOOOOJ MALI ISPRAVAK!!!!! Nije na 1440x900 CRYSIS ja sam mislio da mi je sejvao kad sam promijenio postavke!!! On je isao na 1024x768!!!! Imam u nvidia control panelu namjestenu rezoluciju 1440x900 i mislio sam da sam stavio da sve aplikacije koriste onu koju imam na desktopu! Ove ostale stvari su ok! Moja greska ljudi ,nije namjerno! Gledao sam malo rezultate jos i prije na netu i bilo mi je malo cudno al sam mislio da je to zbog clocka al opce nisam registrirao! Nemam fear da ga bencham jel netko zna kako se ukljuci timedemo na COD 4 jer trazim na googlu vec pun kurac i nikako da nadjem a to imam instalirano pa da postam? Jer cod 4 leti naspram crysisa i on ide na 1440x900 2x antialiasing...! |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
volveraš
|
Iskreno nije me niti briga kak ti igraš FEAR i na kojoj rezi jer to nije niti bitno. FEAR je bil podosta zahtjevan kad je izašel i taj test u opcijama je zahtjevan sa eksplozijama i refleksijama. Da čovek dene sve na high i pukne test pa da vidimo - to sam mislil. Al on nema FEAR pa nije niti bitno...
![]() |
#83 |
Registered User
|
hmmm...instalirao sam fraps i pokrenuo cod4 i kad pritisnem f9 za snimanje on krene snimat a meni igra draaasticno uspori s 45-50 kolko ide na 9!! jel ja tu nesto krivo radim ili sam krivo postavio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
stavi postavke snimanja na puno manju rezoluciju snimanja...ako ti snima u visokoj rezi i puno slikica u sekundi onda ti jako opterecuje proc i naravno da ti sve pada...stavi u FRAPSU postavke slika u sekundi na minimum, vidjet ce se ionako Framerate na vrhu,a rezu neku da se bar moze vidjet grafika ![]() ![]()
![]() |
#85 |
Hoker
Datum registracije: Aug 2008
|
To ti je normalno. Kad snimas igrice sa Frapsom duplo ti je sporije. Stavi na half size, tako ces dobit par framova vise. Znam jer snimam dosta game clipova za jednu stranicu
![]() |
![]() |
|
|