|
![]() |
#31 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
koristim UIQ3 godinu dana sad, prvo p990 pa sad p1i i moram rec fenomenalna napravica....a sto radi? SVE sto radi na >BILOKOJEM< DRUGOM sonyericssonu,ili za tu shemu ,bilokojem drugom mobitelu osim symbiana koji nije uiq3.... znaci nemas brige..iMA NUMERICKU tipkovnicu koju u igrama ukljucujes 2 puta pritiskom na tipku ALT i sve radi ko na svakom drugom mobu,dok UIQ3 igre i aplikacije (.sis) upravljas touchscreenom ili tipkovnicom.... kontriram sve gore lose...flash je JEBEN a ne samo dobar..dupli.. drugo...da se nemoze ukljucit neovisno o kameri? moze...i ima program za to "flashlight" odlicna kamera kad se podes, nemam - za njega. wirelless,office, divxplayer,mp3....sve sve...koristim ga i umjesto laptopa kad mi se neda laptop nosit i ljepo ga zamjenjuje ![]()
![]() |
#33 |
|
![]() |
#34 |
|
a ovo? na p990i http://www.youtube.com/watch?v=zrwyrvXVQ0Q&NR=1 Fake totalno a bilo bi predobro...
![]() |
#38 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
skini temu odavde: http://zerosimms.powweb.com/bennysthemes/page4.html imas gore download theme now. imas jos tema gore. nemam jos mobitel pa neznam nist o gdesku ali sam si malo dal truda da ti vo nadem ![]()
![]() |
#40 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
doso jucer moj p1i. radi savrseno, ispunil apsolutno sva ocekivanja, i puno vise. preksutra mi doalzi akrica od 4 gige tak da ga mogu nafilati posteno i sutra idem otkljucati c: i tak.. a onda cu ga nakrcat programima. jedva cekam ![]()
![]() |
#41 |
|
SE P1i (UIQ3) - Pitanja i odgovori
Uglavnom imam odvojene grupe za tmobile gprs i wlan,i sad pojavljuje se problem koji mi je priije bio sa Operom...uglavnom prvi puta radi ok,a kad ju prvi put zgasim i ponovo pokusam,vise se ne zeli spojit...s operom se nekako to rjesilo al sad imam probleme s IM+ , Slick, Gizmo5,Agility messenger...svi ista stvar.prvi put se spoje a kad ponovo pokusam pokrenut onda failed to connect,check network coverage and settings on your phone,a ja uredno stavljam allow internet conection for this session....al nista... jel se jos kome to dogadja? i zasto se prvi put spoji a kasnije ne? reinstalacija i restart moba ne pomaze.
![]() |
#42 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
jesi blizu ap mozda ti je signal preslab meni se to dogadjalo kad mi je signal oscilirao.
![]() |
#43 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pitanjce možda mogu ovaj thread malo zaspamati. za surf koristim operu i htio bi npr nekaj skidati s weba tipa...nekaj sa pceksperta (download) ali ne mogu..cim kliknem recimo za drivere za nevidiju odmah me đubre želi spojiti na web'n'walk..ima tko kakva riješenja da mogu recimo skidati fajlove na karticu od moba? Lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
pa download ide preko wnw za operu ![]() ![]() ![]() a usto popravio sam problem...u control panel MIDIlet accounts za to trepa podesit kako se zeli,GPRS ili WIFI ,a MIDIlet permisions na ask every sesion ala default
![]() |
#46 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
pomoć od iskusnijih
e ovako kupio sam prije 2 dana SE p1i i sa mobitelom sam jako zadovoljan pa sada bi mi trebala pomoć kako u njega ubaciti walkman(neko jasnije objašnjenje) i kako staviti hr jezik....neki link sa proramima za njega ako može Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
hr jezik nema sanse jer ga nema ![]() ![]() ![]() za walkman...skines paket za p1i i caps-switch i caps switsh nakon sto instaliras iskljucis caps...., sad svefileove od walkmana 3.0 prevacis na karticu i instaliras na mob Xplore i pomocu njega sve prebacis na C:\ mobitela u odgovarajuce direktorije ![]() za fileove za walkman potrazi na google : walkman 3.0 for p1i a za programe i sve ostalo potrazi na NOEMAN GSM, ESATO i DOT SIS .....trazi SIS fileove za UIQ3 ,a moze i bilokoje jar ili jad... na njemu se pokrece manje vise sve sa dumyphone-ova (NE pokrece stvari za druge platforme kao neki drugi symbian,windows mobile, UIQ2, 1 itd...)
![]() |
#48 |
Registered User
|
sorry na smetnji
e ovako da li imaš kojim slućajem msn...ako ne da li bi mi mogao staviti linkove za te programe i fajlove kaj trebam skinuti jer je mob novi pa ono malo mi je bed da odmah ga sjebem ali najbolje bi mi odgovaralo da imaš msn pa da izdvojiš malo vremena i to mi objasniš ako može Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
|
evo za sve koji trebaju te modove ![]() http://101swmail010.googlepages.com/uiq3mods p.s. moguce je da gubite garanciju ako to napravite,odnosno da vas zezaju za to...znaci ako se sta sj i dajete popravit pod garancijom prvo seusom vratit orginalni fw p.s. msn mi je u profilu ![]()
![]() |
#50 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
SE P1 krepao?
Pozdrav, evo cini se da je vrisnuo a vi lijepo recite kaj mislite. Sinoce pocne javljati da je baterija prazna, odmah zatim ga stavljam puniti, dobivam poruku oko 1 to procitam i mobitel je i dalje tada radio. Budim se oko pola 7 i skuzim da me smrad nije probudio a kada on ugasen..ledica koja se nalazi kod ulaza za punjac/slusalice ne svijetli, ne reagira na power button. Probao sam ga spojiti na usb kabel s kompom ali ni to ne pomaže... Ideje? (osim da je krepao i da cu ga sastui u zid jer mi je gara otišla prije tri dana)!! Evo u meduvremenu sam ga sutnuo nogom a sekundu kasnije se zacuo veseli zvug t-mobilea... prekrasno..sunce mamino sljedeci put letis s petog kata!! Lock ovog. Zadnje izmijenjeno od: Router. 23.09.2008. u 08:15. Razlog: Ne treba lock , samo sam premjestio u temu vec o P1 :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A jbga. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Bitno da si se probudio i nisi zakasnio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
P1i problem sa WLAN-om
Dakle,nadem ja opciju wlan na mobitelu,i odem na trazenje...Nadem svoj router (koji nije zakljucan) I pise,kao sve dozvoljeno,signal najbolji (Inace je to zyxel prestige 660 na koji su spojena 2 kompa i max tv). I na mobu pise spojeno...Kad idem pogledati veze-pise malo aktivno,malo neaktivno...A na internet se ne mogu spojiti jer "the remote server (ili computer) for http://www.google.com did not respond) Jel zna netko kako da to sredim? I neke stranice sa aplikacijama za njega? Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |