|
![]() |
#1 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
misevi nerade na laptopu ostali uredaji da
Ovako, na Asus C90S Micro Velocity ( smece btw od laptopa ) instaliram XP SP3. Uzmem driver cd i stisnem da instalira drivere i on to ucini sve lijepo sam uz 5 automatskih reboota. znaci sve grafika, zvuk, mreza, wireless, integirana kamera, bluetooth sve radi. sta neradi MISEVI! dakle ukopcate bilo kojeg misa u bilo koji usb port na kratko se pojavi lampica i mis neradi niti ga racunalo prepozna. ukopcate bilo sto u bilo koji usb port npr usb memory stick normalno ga ocita i mozete prebacivati podatke. pitanje ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Faraon
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne pomaze mi jer nemogu konfigurirati korijenski koncentrator jer mi je tahionski skener ostao u SHUTTLEU! Inace vec sam ti objasnio da svi ostali USB uredaji osim misonja normalno rade... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Faraon
|
![]() Nazalost nema takve opcije u Biosu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
nebi smjelo s tim bit veze...a sta ce kad ce ga koristit bez misa?touchpad nebi smio imat veze s tim.... al chekiraj ove rezultate: http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...ng+on+usb&meta= a mozda malo vremena posvetit i : http://support.microsoft.com/kb/893711 ![]() nadam se ce pomoc. edit i mali OT citat iz ITcrowd Roy:" MOOOSSS!Are you googleing the question?DONT google the question Mosss...." al moram rec da je ovaj puta Moss bio u pravu : google the question, you will save your self a lot of time and problems
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kladio bi se da je ovo razlog problema: "instaliram XP SP3". Toćno, upravo sam našao na Microsoft TechNet - u. Sami su tamo priznali da je Sp3 pun grešaka i poluproizvod. E sad rješenje nije baš jednostavno. Ako neznaš "kopat" po sistemu onda instaliraj čisti Sp2. Ako znaš, probaj zamjenit ove fajlove iz SP2: hidclass.sys, hidparse.sys, hidusb.sys, hid.dll, moucalss.sys, msmouse.inf. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|