|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Reklamacija
dakle tu je problem. Naime kad sam je krivo flasho onio sam je na servis...naravno radi normalno al prčkam ja oko grafe i odjednom system više ne boota...ej popizdio sam skoro sam zdrobio grafu i onda ja skužim da bios chip od matične(SIS-ov chip) da je ona plastikica koja ga drži pukla i da se gubi kontakt...e sad ja chip nisam ni pogledao do sad a kamoli prčkao nešto oko njega očito da tamo malo mi sjebali utor. I šta sad da tražim reklamaciju il mi neće dat na to. Ako će oni to tamo zalijepit natrag onda mi nema smisla nosit. To i ja mogu jer matična radi al može se izgubit kontakt svaki tren. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
pa definitivno probaj odnjet...trebal si odma kod preuzimanja pregledat cjelu matičnu...: bonker2
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Dao Bog da ti Ilija ovaj put ne prizna garanciju. ![]() ![]() Nazovi ga ujutro i reci mu kaj se desilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|