|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Laptop za igranje, do 12k kn
Znači kako naslov veli, trebao bi laptop do 12k kn isključivo za igranje jer ću za posao putovat vlakom dugo i slične gluposti pa da pikam da nebude dosadno ![]() "Stolni" komp doma me razmazio da sve igram na high, pa bi volio slično i sa laptopom ili barem blizu, pretpostaljam da je za tak nekaj 12k i malo al eto. Koja je razlika onda između 15" i 17" za igranje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Razlika između 15" i 17" najviše se očituje u potrošnji struje. I bolje je recimo uzeti 15" (1680x1050) nego 17" (1440x900). Ps pošalji mi mail adresu na pvt poslat ću ti nešto |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nadam se da znaš da: 1. ...ti baterija neće trajati dulje od 1:30-2h, ako i toliko 2. ...se takav laptop brutalno zagrijava i da ga nije preporučljivo držat u krilu 3. ...se većini laptopa smanje performanse dok rade na bateriju ( iako se to da srediti preko NHC-a )
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
--17,0" WUXGA + WVA TFT LCD, (Anti Glare) 1920 / 1200-- je li to samo maks i kako se sazna nativna reza? kaj nema svaki laptop ko i komp da se bira reza pa se stavi npr 1024x... ili 1280x... i odma koji frame više? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
mislim da ti to nema smisla kupovati baterija kratko traje u krilu ga ne mozes drzati jer je preprevruc skupi su i teski kupi neki najobicniji stavi tetris i deri jer od novih igara na laptopu je igranje besmisleno |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Pazio sam da nemaju laptopi preveliku rezu, iam stalan pristup struji u vlaku tak da nije greda ni za cuclanje, a kamoli poslije di je jasno gradska mreža ![]() http://www.superbit.hr/index.php/Pri...uct-flyer.html -praktički sve savršeno osim što mu grafička nije predviđena kao za igranje, iako je "moćna" generalno, neznam kako bi reagirala u igrama? http://www.superbit.hr/index.php/Pri...ypage.tpl.html -još bolja grafa koja uz "lagani" clock (govore o 500/575/1.24V po forumima) dostiže brutalne i stvarno zavidne rezultate al ima katastrofalan hard 4200okr/min -i tu je razlika u navodno daleko boljim materijalima HPa i tak to, dajte molim još samo to prokomentirajte Hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|