|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Vratio obrisani dokument..ali problem..
Cura mi pise diplomski i dokument koji je pisala se nekim cudom sam obrisao ( vjerojatno je bio neki spyware ili tako nesto), ona ga nije naravno brisala. Uspio sam ga vratiti sa programom GetDataBack, no sada kada ga hocu otvoriti word mi izbaci FileConversion prozor i trazi da izaberem encoding. Sto god da izaberem znakovi su skroz ne prepoznatljivi.... Zna li netko kako da ovo rijesim? Dokument je pisan u Word 2003. Probao sam ga otvoriti i kod nje na kompu u toj verziji worda, a i na svom wordu 2007, ali isti je problem... Probao sam i ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Hm..bilo je već ovakvih problema, ali ne i, meni poznatih, konkretnih rješenja. Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: thopok. 14.08.2008. u 02:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
thopok puno hvala na pomoci. Nazalost nista nije pomoglo, izgleda da je datoteka jednostavno preostecena. AutoRecovery feature u wordu nije bio ukljucen tako da nista ni od backupa ![]() Morat ce ponovno pisati,ali sada je bar naucila znacenje rijeci BACKUP. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
kad ga je obrisala nakon toga nisi smio instalirati ništa na tu particiju na kojoj je bio taj dokument.i taj dokument kad vračaš treba spremiti na neku drugu particiju ili najbolje disk.Tj. najbolje je raditi recoveri na drugom kompu jer je velika vjerojatnost da češ prebrisati taj fajl samim pokretanjem windowsa ili bilo kakvom aktivnosti. sad je ionako gotovo ali da znaš za ubuduće 99% slučajeva ne uspijeva jer ljudi neznaju na koji način treba to izvesti. Evo ti jedan koji bi mogao izvuči neke ak se ima kaj http://www.objectrescue.com/products...entsrescuepro/ Zadnje izmijenjeno od: Melani. 14.08.2008. u 13:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Znam ja to sve sto si napisao, ali to racunalo na kojem se to desilo nije kod mene i nije moje, vec od njezinog brata...tako da ja tu nisam nista mogao nazalost.. ali svejedno hvala, ponesto sam i naucio iz ovoga za drugi puta kad zatreba. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|