Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.08.2008., 21:22   #1
South Jamaica
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
(riješeno) Problem sa D diskom

Pozdrav pošto mi PC treba svakodnevno zbog posla odlučio sam se ovdje obratiti za pomoć...naime nakon što sam pokupio nekoliko virusa,spywarea i trojana (totalno ludilo mi je bilo u system32) bit defender nije neke mogao obrisati ili neutralizirati ja sam ih rucno se riješio i nije bilo problema više s samostalnim otvaranjem IE-a ili ne puštanja na C disk...danas ujutro upalim PC i kad ono ne pusti me skoro ništa na D disku - mogu npr. gledat filmove koji su tamo spremljeni, slušat muziku ali nemogu stvarat nove mape niti ništa šta mjenjam saveat ili brisat - jer kaže "aces is denied" ili da provjerim dali je disk pun ili dali se već datoteka koristi...kad nešto mjenjam i želim saveati baci por. : da nije moguce stvoriti tu datoteku da provjerim put i naziv..blabla--- uglavnom D disk nešto šteka-..pošto mi je zbog posla hitno volio bi čuti vaše mišljenje... Hvala
South Jamaica je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2008., 23:38   #2
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ti si jedini korisnik, tj. user računala? Ti si administrator? Šteta...ako je bilo puno gamadi tada je bilo mnogo razumnije napraviti format nego krpati...

Preporuka: Probaj googlat za točnim problemom, dakle onim šta ti javi, pa vidi iskustva drugih. Nisi napisao da li je win xp u pitanju ili vista možda?
FitzTN je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.08.2008., 01:56   #3
South Jamaica
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
Problem sam rješio na sljedeći način: bit defender je bio instalirian na D disku - ja sam ga deinstalirao i sada sve radi ok...čudno....
South Jamaica je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno