|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Preporuka DVB-S kartice i dodaci
Odlučio sam kupiti DVB-S karticu, DVB-T ne lovim... Nemam neke zahtjeve, jedino da radi kako treba, snimanje da radi oke ![]() Što mi sve treba kako bi gledao DVB-S program? Otvorio sam i temu za kupnju kartice (dotična tema) pa ako netko prodaje neka se javi na PM... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Kupi SkyStar2. Od programa ti treba ProgDVB ili nesto slicno (DVBDream, DVB Viewer...) i jos jedan plugin za gledanje kodiranih programa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Treba ti 75 omski koaksijalni kabel od tanjura do PC-a, par pripadajućih konektora, ispravan tanjur (s vremena na vrijeme ga je poželjno pošmirglati i pofarbati gdje je počeo hrđaviti), ako imaš više prijamnih glava na tanjuru i LNB. Od programa ti treba samo CD s originalnim driverima i ProgDVB. Ako nešto nije jasno pitaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() a inače preporučam dvbviewer za gledanje i skystaricu samo oprez jer s nekim pločama zna bit problema |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Tanjur imam od analogne satelitske od 90cm, to je ok... LNB - http://mke.hr/shop/product_info.php?products_id=188 Kabel (uzet cu nekih 5m, dosta mi je)- http://mke.hr/shop/product_info.php?...roducts_id=309 Konektori - http://mke.hr/shop/index.php?cPath=77 A di je glava u toj trgovini? (shop.mke.hr) Trenutno sam u Osijeku pa preferiram da sve bude iz ove trgovine... Hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
E jel mi mozes popisat sve ako imas par minuta sve šta treba pa da samo kupim iz trgovine jer sam pomalo n00b za digitalnu satelitsku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Akutna lijenčina
|
Ajde da ti pomognem... TV-MAX DiSEqC sklopka 2/1 + ZEMLJA - 45 kn - uzmi AKO imaš 2 ili više LNB-a, u suprotnom slučaju bacanje para (ovaj diseq je za 2 glave, za više glava trebaš jedan sa više ulaza, obavezno uzmi neki u vodonepropusnom kućištu jer bude to sa zadnje strane antene izloženo kiši) COAX 5 mm 75 ohm/ 1 metar - 1,10 Kn/m - uzmi si barem 2 metra više nego treba, treba ti kabla od svake glave do diseqa, lako ti ostane namotani a ako zaebeš da ti ne bude prekratki F-konektor 5mm - 0,40 Kn - uzmi oko 10 komada da imaš za rezervu, i nije ti baš neki izdatak ![]() HUMAX Single - 45,00 Kn - uzmi ako ti stara glava ne šljaka ili ako hoćeš više satelita loviti (vodi računa o disequ - više LNB-a zahtijeva diseq sa više ulaza) Eto, to bi bilo to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Puno hvala ![]() Mislio sam da će biti više ![]() Sad samo da nabavim od nekog jednu tv karticu, nasao sam jednu, ali nije s daljinskim... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|