|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Umjesto sadasnjih 10gb koje nadodaju po danu, do max 50gb, privremeno ce biti 4gb po danu, do max 30gb. Zagrizli su vise nego sto mogu prozvakati izgleda. Nadam se da ovo ogranicenje nece dugo potrajati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
pozz ekipi.. sorry šta ulećem kao padobranac... prošli mjesec sam uzeo od nekoga ovdje rapid acc na 30 dana (hvala mu jer je radio odlično), ali sad je istekao pa moram ponovo... tko prodaje i po koliko?? može i na mail ili pp... thnx... |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Ajd nek mi netko pod hitno odgovori. Imam problema sa skidanjem preko Rapidsharea kao free user... Skidao sam sa IDM, al počelo je sporo skidati, oko 60-100kbps umjetso nekih 200kbps... Reinstalirao sam IDM ali opet isto sporo skida bez obzira s kojeg servera skidam. Sad sam izbrisao IDM pa skidam preko mozille al opet isto sporo skida. Zaboravio sam napomenuti da skidanje nekako "zatrzava", onak ko koračni motor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Pogledaj sliku, download speed za free korisnike je ograničen na 500kbit, to podijeli sa 8 i dobit ćeš maksimalnu teoretsku brzinu downloada od 62,5 kBps. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
Evo tek sad pogledao zadnjih par stranica, i vidio sam da se već pisalo o tome.. Sry na ovom postu.... .. Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 22.07.2008. u 17:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() AL imaju pravo gusili su mrezu ... zadnjih tjedan dana mi je padala brzina cesto al sad radi na max bez problema... al ono nema se sta skidati jer su stavili samo 4GB I velika mi je glupost slijedece ... ja sam po onome starom imao oko 30GB prometa jos za skidati (skupilo se ) i sad gledam imam samo 3GB ... izgleda su mi kurve uzele to ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() mah otopilo mi se tih 30GB jer sam skidao oko 12GB po danu ... bas sad kad sam krenio skidati nesto pametno oni ovo naprave (znam da je privremeno ... ali ono WTF)... I posalo sam im ja mejl da je to sramotno kako nas stalno j***u ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
taj je samo za vistu...ima i onaj drugi mislim ali mi neće primiti fajlove od 200mb tj rar a i veli da je file prevelik. hoće da mu odredim file i on ga sam skompresira a tako nemrem jer ima vise fajlova.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#322 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Jesi li skinio onaj koji sam ja tu stavio. On ti je upravo radi tog errora. And yea samo izvuci onaj folder unutra i stavi ga negdje i pokreni, jer ja ti imam problem s Net framework 2.0 i stalno mi izbaciva neki error. ![]() Ali s ovim kaj sam ja gore stavio radi mi normalno. ![]()
![]() |
#324 | |
Banned
|
Citiraj:
koji folder? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Banned
|
![]() to valjda to. pokrenuo jesam, radi program ali nisam jos nista stavio na upload dok mi se ne uplaoda ovo na stranici, jos malo... ![]() totejapitam, nastavlja upload. ma tooooooo sokole ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: bego2. 24.07.2008. u 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jel ima netko problema sa Rapidshare managerom u smislu da download stoji iako pise "active". I to stoji nakon sto skine pola kile ili kilu: ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ti=car Ja=idiot Rapidshare=radi (slobodno me na M&D) ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|