|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Sacred
jel je igrao tko tu igru? kakva je? s koliko se likova odjednom igra?
![]() |
#2 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Nisam je još igrao, ali sam čitao nekoliko recenzija. Dobro su je ocijenili pa ću je vjerovatno nabavit sljedeći tjedan. Inače biraš jedan od 6 predefiniranih likova, ali možeš ih i mijenjati(dexterity, strength...).Imaš ukupno oko 26 vještina (skills). Za razliku od Diabla ovdje startaš igru sa različitih pozicija ovisno o liku kojeg si izabrao, a i to kasnije utječe na tijek igre. Površina za istraživanje je prilično velika tako da će igra potrajati. I naravno možeš unajmiti pratioca da se bori s tobom. Ne trebaš klikati 'ko blesav u borbi već samo držati gumb i lik sam mlati protivnike. Grafika bi mogla biti i bolja, ali zato je važna igrivost. Ponekad se dogodi da lik stane iza nekog zida pa se ne vidi, a i borba na konju zna bit zeznuta. Evo i službena stranica za više informacija o igri.Sacred homepage
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
bio sam na stranici pogledao mao shotove i izgleda bas ok. ali jos nisam bio siguran jel se igra sa jednim ili vise likova. koliko spelova ima u igri jel naravno kao i uvjek mislim prati sa wizardom. zanima me bas oce li biti i priblizno diablo.
![]() |
#5 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ja san je igra mada svi govore da in je zakon meni igra i nije bas nesto
![]() |
![]() |
#6 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
evo... meni je dobra. inače ne volim H&S al ovo je fakat ok. nije glupo ko diablo, a nije niti za popi... teško. jedan savjet koji mi je kolega reko: specjalizirat se samo za neke spellove. svaki level na svakom spelu diže neprijatelja za 5%. tak da ono... specjalizacija je neophodna
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Zna tko kako u actu 2 dati ranjenom vojniku vodu, nađem odma dole ono jezero ali nisam skužio kako mu dat vodu! ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
ja sam i zato odustao ali koliko sam skuzio radi se zapravo o bug-u u igri pa bi 1.7, ili kak se vec zove, patch trebao rijesiti takve probleme.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Wyvern Pass Water Quest This question has been asked many many time. Heres the solution. 1.) In the game press the ` or the ~ key to bring up the console (small blue prompt at the bottom middle of your screen). 2.) Type in: wasser 3.) Press Enter 4.) Close the console with the same key you used to open it. Thats it, you should have a water bottle appear near your character.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|