|
![]() |
#271 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#272 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Šta postoji jači??? A da je normalne cijene
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#275 |
od LemilicE
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Moderator
|
Možda bi te ovo zadovoljilo: http://www.kawasaki-kms.hr/ninja_ZX_12R.html A uskoro dolazi ova zvijer na tržište: http://www.motoplus-web.com/index.ph...d=491&Itemid=4 Navodno oko 16.000 eura Iako bi ti i Aprilia RSV 1000 R Factory bila dovoljna. A nas debele vuče ovo: http://www.tportal.hr/automobili/autozona/fset.html ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 01.07.2007. u 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
od LemilicE
|
Sve ti ja to znam... zx12 i 14 nisu sportski nego toureri... dosta OT
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ok ljeto je jedno od najkritičnijih doba za članove ovog tima vjerujem da su oni od 100kg ravno pali na 99-98kg te bi ih molio da se ispišu iz kluba ![]() ![]() nego..kako stojite s kilažom? ja sam se u principu isto malo spustio ![]() ima sam prije valjda mjesec dana oko 116 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Najtezi sam na forumu ![]() Kad budete vidjeli sliku, past cete s nogu... ![]() Samo dok si zbavim vagu ![]() Zadnji put kad sam se vagao imao sam 130 kila, to je bilo negdje pocetkom osmog razreda... Inace... Uskoro cu upoznati jednog lika iz ovog kluba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nadam se da budes osnoval PCE 200+ kg demolition squad ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
a ja se nadam da dok ljeto prođe budem ispal iz 100+ kluba. uspel sam sa kakvih 110kg baciti se na 105. u subotu idem na more i vraćam se oko 12.8 sa 99kg nadam se. a posle toga treba još 10-15kg rešiti i onda budem težak ko na kraju srednje ![]() pozdrav moje buce debeljuce ![]() ![]()
![]() |
#283 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
prvi post osim trznice, i moram podrzati ovakvu temu. ima nas jos ![]() 107kg, 192cm, BMI 29.4 (pozeljno je smanjiti tjelesnu tezinu itd.....). ne namjeravam dolje, bio i nista posebno (istina bog, prije kojih 7-8 godina ![]() btw, jel jos uvijek treba slika? ili treba samo ako si BMI > 40? |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Prečupavi mod
|
@NJUNJO: sramota ![]() @Burko: slika obavezna, barem vage ![]() @neizgovorljivi nick: ajmo, predji sa rijeci na djelo (tj. slike) ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Baci komp. kroz prozor i pregazi ga valjkom (više puta). Više kretanja manje igrica. Za početak kupi bajk pa teraj kolko ide, pa malo footing itd. Još kužim stariju ekipu kojima ženice fino kuhaju i sve rade, ne trebaš se nit pomaknuti. Ti si još premlad. Taj luksuz od 100+ čuvaj za kasnije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
A ja sam blizu nekih 120kg ..nikako da se slikam..
![]() |
#289 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
a jebu ga pite i cevapi ![]() nije lako nama bosancima. kad dodjem kuci prvo sto stara pita je koju pitu da pravi ![]() ali sto je istina 130 kg je previshe. preeevishe. i josh sa 15 godina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Moderator
|
Pozdrav debelima. Updejtajte prvu stranu. Ispao sam iz kluba. Spao sam na 88 kg/180. Vaš Body Mass Index (BMI) je: 27.2 BMI malo iznad normale. Za sada Vaše stanje još nije zabrinjavajuće, no ipak pokušajte kontrolirati Vašu težinu. Do jeseni ću imati manje od 85, a to znači Vaš Body Mass Index (BMI) je idealan. Pokušajte zadržati Vašu težinu.
![]() |
#294 |
Hejter
|
Ako je ovo istina - ti bi se trebao lijeciti ... jer u tim godinama tolike kile je ludost ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
nije da se ponosim al eto... 'Vaš Body Mass Index (BMI) je: 33 BMI previsok. Razmislite o tome kako da smanjite težinu. U suprotnom biste mogli imati ozbiljnih zdravstvenih problema.' http://pce.hostili.com/images/D010166ap3.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nikako da postam svoje podatke na ovu temu, prije kojih godinu dana nije bilo ni smisla, al do sad se stanje ipak promjenilo. Radi se o stabilnih 105kg/193cm, eto sad sam se bacio na vagu i kaže ona: http://img388.imageshack.us/my.php?i...geivagamj2.jpg evo još jedna.. http://img115.imageshack.us/my.php?i...sc00276qv7.jpg samo moram se još vagat na digitalnoj jer na ovoj mojoj vazi se još mora dodat 3 kile.. -ma to je samo zbog zimske prehrane ![]() ![]() Vaš Body Mass Index (BMI) je: 28.8 BMI visok. Poželjno je smanjiti tjelesnu težinu. Zadnje izmijenjeno od: domina. 04.01.2009. u 17:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Visina 194cm Težina 130kg Vaš Body Mass Index (BMI) je: 34.6 BMI previsok. Razmislite o tome kako da smanjite težinu. U suprotnom biste mogli imati ozbiljnih zdravstvenih problema. KLIK Primate me u squad? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Prečupavi mod
|
WraGG jebote, kolki si to ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|