|
![]() |
#1 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
W910i USB driver
Zbilja ne znam u čem je problem. Googlal sam za problem, pretražival PCE forum al 0 bodova. Problem je sljedeći: W910 ne pronalazi drivere prilikom paljenja pod 'C' tipkom - i kod pokušaja update-a i kod pokušaja spajanja sa setool2. Mobitel je brandiran (VIP - Vodafon) i zaključan (vjerojatno, nisam probal) a Windowsi Vista x64. Štel bi ga debrandirat sa DaVincijem al trebam te drivere za spajanje. Hvala na odgovorima.
![]() |
#2 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
volveraš
|
Je 'dotični' driveri i jes na cd-u al velim da ih Vista ne pronalazi kad odaberem i sam dir na cd-u. Nije valjda da ne šljaka sa x64 windozama?!? EDIT: Prije mi je to sve delalo (sa W850 i WinXP 32) i nije mi prvi put baš da spajam mob sa kompom....
![]() |
#6 | ||
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
otkad na cdu dolaze flash driveri ? na cdu dolaze uz mobove obicni driveri za modem u mobu ili da se mob pokaze kao removable disk ... Flash driveri su druge vrste , i ovo iznad sto je napisao kolega stoji ako i on kaze da njemu radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
volveraš
|
Slažem se sa Routerom u vezi flash drivera na cd-u. I ja sam bil (i još jesam) u uvjerenju da se ne nalaze na cd-u već (u mojem slučaju) WinXP je flash drivere potegnul sa Windows Update-a kad nije našel na cd-u. Evo skidam SEUS (zadnji je od 12.12.2005. ?!?) pa budem probal i videl. @flajpan: link nije delal vjutro jer sam probal još jedanput prije postanja, al sad dela. Fala. EDIT: isprobana flajpanova varijanta i radi. Fala kolega.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|