|
![]() |
#663 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
ma ima i tu na forumu cak detaljno...samo se treba malo potruditi i pronaci.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Cijena starog modelaa u srbiji pala ispod 200eur sa PDV-om ! http://www.itsvet.com/proizvod/asus-...laptop/20/1576 ima li kakvih naznaka o snizenju kod nas?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
![]() prijenosno racunalo ASUS Eee PC-prodaje se u vip-ovoj akciji za kojih 1.500 kunica-sta je to-izgleda mi previse plasticno-zanima me dali bi ste se vi usudili to kupiti ![]() posto je to ipak prijenosno racunalo,tako jeftino-ljudi bas nemaju love-a to ce se masovno prodavati-cak sam si ja razmisljala-a nebi bilo lose -imati imati prijenosno racunalo za samo 1.500,00 kunica- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
i kroz iduće 2 godine koliko te veže ugovor otplatiš takva 3 + na njemu nema windowsa nego nekakva distribucija linuxa, pa eto samo warning. vjeruj mi da ti se više isplati uzet na 24 rate neki entry lap. |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
gadno si zabrijala. ovo nije obicni laptop. to odmah mozesh vidjeti po velicini displaya i nedostatku optickog citaca/pisaca. nisam bash siguran kako bi posluzio kao primarno racunalo. btw imash ga u protisu za 2150 kn(josh ako mozesh bez poreza ...). dadesh lovu i zemish makinu kuci. neisplati se to u vipu. EDIT zaboravih linkove: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=86925 http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=108179 |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
vjeruj mi ja bih ga kupio, ali imam nekih neodlozivih financijskih problema ![]() imam acera od 3 kg koji nije nimalo ugodan za noshenje (cak i u ruksaku). meni je cak i privlacniji (za moje potrebe, ukoliko neuzmemo u obzir cijenu Gigabyte M528) Zadnje izmijenjeno od: danij3l. 22.07.2008. u 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Dok faks ne traje služi mi kao torrent stroj. Radi 0-24 već 2 mjeseca. Vrijedi svake lipe, samo treba XP-e gore staviti ako se kao ja ne kužiš u Linux.
![]() |
![]() |
#671 | |
Registered User
|
Citiraj:
a mi zene vise gledamo vanjski izgled- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
22.5×16.5×2.1~3.5cm 0.9 Kg Kad je rasklopljen do kraja, velik je kao A4 bilježnica otprilike
![]() |
![]() |
#677 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#680 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Po pitanju cijene nije bas neki deal, ali kad samo pogledas cijene ultraprijenosnika od 12k kuna odma ti je lakse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
The mighty pirate
|
Više ni sam ne znam, dao sam lovu jednom kolegi s faksa, koji je dao drugom, koji je dao trećem koji ima firmu da to tak uzme. Komplicirano. Odi u dućan i iskeširaj i mirna si. Imaš za 2148 kn već ovaj bijeli, a ak hoćeš bit posebna onda http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=3912148
![]() |
#683 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel ima u ljepoj nasoj kupit crni 4g (NE surf model) Trazim.. trazm.. al ne mogu nac Btw skresale se cjene surf modela.. na kojih 1900kn
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
@ lupidna - lapać nije ružan za oko, baš suprotno - izgleda mrak (čitaj: kao igračka). Uglavnom te ljudi gledaju kao da si gay (muške sa eee-om, pa se ti ne moraš brinuti), kao da si siromašan pa nemaš za lap prave veličine a ponekad i kao luđaka jel briju da sumanuto tipkaš po igrački s placa, te čekaju tren kad će počet svirat. Inače, moja bolja polovica ima istančan ukus za lijepo (samnom je, ne ![]()
![]() |
#687 |
Premium
|
evo pridruzujem se ekipi, baba di sam podstanar ne zeli uvest ni telefon ni dsl, pa morao bit prisiljen uzet onaj vmc od vip/a, usput iskesirao 1540kn za eee, sony psp sad ide na prodaju, imam dovoljno jak stolni komp, tak da ce mi ovaj sluzit za internet u vlaku, multimediju ili tako neke gluposti. tekst se vidi ok, jest da je ekran mal al navikne se, tipkovnica je ok, da se tipkat. jedino me yajebava linux i podrska ya hr slova. nisam jos isprobao surfanje i gledanje videa u vlaku, ali budem uskoro. pa cemo onda vidjet jel se isplatilo prodat psp i uzet ovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
The mighty pirate
|
Evo ti rješenja za HR slova 1) Ctrl+Alt+T da otvoriš terminal 2) upišeš "wget http://kost.com.hr/dl/asuseee/savexkbmap" (naravno, bez navodnika) 3) pa "sudo sh savexkbmap hr" 4) na kraju "exit" 5) nakon restarta, mora raditi
![]() |
#689 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|