|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
AMD I SiS
Svi jači proizvođači su izbacili svoje modele zasnovane na SiS-u. Navodno su nešto sporiji ali i stabilniji-ima li tko sa foruma takvu MB ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
nemam ja ali sam dosta radio na jednom stroju s SIS 745 chipsetom (nisam sto posto siguran da je 7 prva brojka, nisam na ti s SISom inace) i sve je sljakalo vise nego ok.....inace vlasnik kompa je odusevljen, chipset dobro porlazi na reviewima, nevidim zasto nebi valjalo...... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
To sam i ja čuo da su dobre i stabilne,cijena im je povoljna a to kaj su nešto sporije od VIA-e me uopće ne dira-imaju puno bolje rjršenu PCI sabirnicu a u radu sa hardom su brže.Bitno da su stabilne.Sve si mislim da si piknem jednu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
![]() Imam iskustva sa MSI 745 ULTRA plocom i na njoj mi je ustekan Duron 750. Mogu reci da sam imao problema na pocetku jer mi je prepoznavala memoriju kao brzu ( ddr 333) iako sam imao ddr 266. No, to sam u bios-u rijesiopostavljanjem brzine memorije na 2.5 T. Od tada sve radi savrseno, u medjuvremenu sam flesao bios(uz plocu sam dobio program za flesanje). Moja preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Stanje sa SIS chipsetima je ovako, za AMD su ok, ali za Intel totalno rasturaju. Ovi za intele su redom SIS 645, SIS 645DX i zadnji SIS 648. Ovaj potonji se na netu spominje kao ubojica rambusa 1033, vrlo brza stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Ma da,kod nas sam gledao Asus i MSI (za AMD)-MSI je imao dosta testova pa već dosta toga znam a za Asus baš nisam našao nešto.Nekak mi se vidi da bi mogao piknut baš MSI.Škvadra sa Rage3D foruma ima dobra iskustva sa tom pločom+R8500 a to mi je bitno da mi se grafička ne kolje sa matičnom.E baš me zanima kakve će biti razlika u perfomansama u odnosu na moju staru BIOSTAR M7VKB KT133 ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
Grafička-R8500,Duron 800,WD 20 giga.E to se seli na novu MB,pa me čisto zanima koliko ću dobiti sa novom MB i DDR 333??? 15%???Za sada mi još ostaje stari proc,on mi je usko grlo.Sad imam oko 5000-5350 u 3DMarku SE,ovisno o verziji drivera nekak mi se čini da neće biti velikog skoka perfomansi sa istim procom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
Palim se na pokemone, kaj bi to trebalo znacit?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
sto se tice pokemona, ako nisi sam shvatio ja ti nemogu pomoci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
Moze izvuci sis 648 sa recimo P4 na 2.7 GHz-a, al o tome drugi put... Kaj se tice pokemona cini se da ja nisam u ranom djetinjstvu ispao mami iz ruku na glavu. Kaj ces, moras se jednostavno pomirit sa cinjenicom da vecina ljudi nema istu percepciju kao ti... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
jooojjjjj,bolje da si pao na glavu, sad se nebi morao gnjaviti..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
PC Ekspert šerif
|
Pa nije mi u interesu gnjaviti se da padam na glavu, kaj je to neki trend kod vas u Slavoniji?? U krajnu liniju to sto ti ne mozes naci nekog da ti pomogne sa tvojim stanjem nije moj problem. Hmmm, mozda je proces reverzibilan, da se probas bacit na glavu jos jedanput, al s vece visine (preporucam drugi kat na vise), pa mozda sve prodje. Moci ces ponovo razgovarat kao normalan covjek, nece li to biti divno??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
teorija relativnosti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
PC Ekspert
|
Sto ce reci da niti jedan od vas dvojice nije normalan i da ste obojica pali na glavu dok ste bili mali... a mi moramo trpiti posljedice... sudbo kleta!
![]() |
#20 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
Eto, uspio si me uplasit, ulazenje u rasprave s tobom vodi do ozbiljnih mentalnih problema, sad to znam. Ododh ja sad malo u prirodu razbistrit malo mozak, ovom forumu definitvno ne trebaju dva primjerka uma tvoje klae (ako kuzis na kaj mislim). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
Nemoj tako shefe, pa ja sam na tvojoj strani. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
The Member
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Super Moderators
|
I tako svaki put isto... Idem ja po novu ploču a kad ono:joj baš smo prodali zadnju pa navratite za 7-8 dana,pa kaj si ne pogledate neku drugu... A ništa imam ja i drugu varijantu,put pod noge pa u drugu trgovinu a kad tamo-ma nemamo je baš sad tu kad se vrati dečko koji ide u skladište ja ću mu odmah reći,kev-kev bla -bla. I tako još dva puta... Popzidio skroz...mislim ak si sad ne kupim opet se bude lova potepla i imaću i dalje istu ploču koju i imam pa sam još malo prozujao gradom i OPET ko i svaki put dovukao doma ono kaj mi nije bilo ni na kraj pameti kad sam išao u kupovinu... DFI AD77 INFINITY KT400 RAID,SATA.LAN,USB2, IEEE 1394a i još hrpu raznih pizdarija.. Memorija Samsung 2700 Valjda je budem složio ili sutra ili prekosutra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
...
Datum registracije: Apr 2002
|
izgleda da su se ti trgovci urotili protiv tebe ![]()
![]() |
#28 |
Super Moderators
|
Ma, to ti je kod mene već postalo normalno-kad stavim lovu na kup uvijek je to u neko čudno doba???Evo zadnji put sam si htio kupit grafičku sa VIVO ulazima pa nije bilo ni jedne poštene...a za mjesec dana izašla je HRPA TI4200 u sto varijanti ![]() A znate i sami kak to ide sa lovom... Sutra idem slagati ploču pa se nadam da bu sve ok,makar mi se baš ne sviđa kad sa pločom dobiješ dvije knjige svaka sa 50 stranica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
...
Datum registracije: Apr 2002
|
pazi da ne skuris nesto jer ces morati opet ici u trgovinu ![]()
![]() |
#30 |
Super Moderators
|
Osim toga,kakva je to fora nekaj si zacrtat otić u trgovinu i kupit sve za 10 minuta??? Bezveze.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|