Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.07.2008., 12:01   #1
bonovox
Premium
Moj komp

bonovox's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Koji DVD recorder..?

Molim vas da mi pomognete..vidim bilo je tema ali ništa special. Zanima me dvd recorder koji ima hard disk..podržava divx..i hrvatske titlove..i da ima usb ulaz..tako da mogu gledati filmove i preko usb-a. eto..razmišljao sam o pioneer modelima ali ne znam da li podržavaju hr titlove..ima li tko kakvih iskustava..? btw..imam externi hard disk wd passport 2.5"..da li se može on koristiti kao prijenos filmova na dvd recoreder ili čak gledati tako da ga uštekam na usb u dvd recorderu..?

Hvala puno!!!!
bonovox je offline   Reply With Quote
Staro 03.07.2008., 12:53   #2
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Pogledaj neki Pioneer model i eventualno Panasonic, ostale zaobidi ako volis svoje zivce.
Oglas

Oglas
Staro 03.07.2008., 23:31   #3
refugee
Malac
Moj komp

refugee's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Bez obzira na trollanja i flejmanja, apsolutno razmisli i o Sonyu.
Ima sve sto si pitao, jedino ovo sa hard diskom, mislim da ti nece sljakat. Moci ce procitat, al nece pustat divx s njega. Trebalo bi probat.
1GB DDR 400 KingMax
Seagate 200 GB
PNY 6800 GT
NEC 4551 DVD-R/RW DL + Toshiba DVD-ROM
refugee je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2008., 14:35   #4
bonovox
Premium
Moj komp

bonovox's Avatar

Hvala na pomoći..budem se malo informirao i za pioneer..panasonic i za sony..ako imate koji model za pohvaliti..cijenom do 3500 samo napišite . Meni se sviđa pioneer DVR-560-hx. Bio sam u Vemilu i nije ga više bilo. a da li se mogu kopirati filmovi sa externog diska na dvd recorder..ako se već ne mogu gledati..? THX!
Staro 05.07.2008., 15:13   #5
Ubleha
Premium
Moj komp

Ubleha's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Kod pioneera provjereno radi reprodukcija divxa sa eksternog hard diska preko usb-a.
Staro 05.07.2008., 17:51   #6
bonovox
Premium
Moj komp

bonovox's Avatar

Citiraj:
Autor Ubleha Pregled postova
Kod pioneera provjereno radi reprodukcija divxa sa eksternog hard diska preko usb-a.
Ovo..ako je istina onda je to super stvar. Vjerujem da bi onda radilo i na ovom pioneer modelu koji sam spomenuo. da li je uopće bitno što neki modeli imaju dvb-t..koliko je to važno..? mislim ono..zašto dati tisuću kuna više za neki model koji ima dvb-t i možda još neku sitnicu a u ostalim bitnijim stvarima su isti. npr.. model Pioneera DVR-560-hx košta 3799 kn u vemilu i ima dvb-t i ima nešto više opcija od modela DVR-555-h koji košta 2299 kn isto u vemilu.

Zaključak..?
Staro 05.07.2008., 18:00   #7
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor bonovox Pregled postova
Ovo..ako je istina onda je to super stvar. Vjerujem da bi onda radilo i na ovom pioneer modelu koji sam spomenuo. da li je uopće bitno što neki modeli imaju dvb-t..koliko je to važno..? mislim ono..zašto dati tisuću kuna više za neki model koji ima dvb-t i možda još neku sitnicu a u ostalim bitnijim stvarima su isti. npr.. model Pioneera DVR-560-hx košta 3799 kn u vemilu i ima dvb-t i ima nešto više opcija od modela DVR-555-h koji košta 2299 kn isto u vemilu.

Zaključak..?
pa staviš antenu na ulaz od dvd-a a ne tv-a i dobičeš preko njega digitalne programe em češ i kao takve moči snimati u svim modovima,npr jedan gledaš drugi snimaš,bez dvb-a možeš to samo sa analognim programima.osobno imam odličan recorder ali bez dvb-a i sad ako bi kupovao novi uzeo bi obavezno sa njim i da ima upskaling slike na 1080p. prodam ti ja svoj ako hočeš sony RDR HX820 sa 160 giga hardom,star oko god dana,malo korišten,kao novi, garancija.
http://www.sony.hr/view/ShowProduct....y=DVD+Recorder

dugixy1 je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2008., 18:29   #8
bonovox
Premium
Moj komp

bonovox's Avatar

Citiraj:
Autor dugixy1 Pregled postova
pa staviš antenu na ulaz od dvd-a a ne tv-a i dobičeš preko njega digitalne programe em češ i kao takve moči snimati u svim modovima,npr jedan gledaš drugi snimaš,bez dvb-a možeš to samo sa analognim programima.osobno imam odličan recorder ali bez dvb-a i sad ako bi kupovao novi uzeo bi obavezno sa njim i da ima upskaling slike na 1080p. prodam ti ja svoj ako hočeš sony RDR HX820 sa 160 giga hardom,star oko god dana,malo korišten,kao novi, garancija.
http://www.sony.hr/view/ShowProduct....y=DVD+Recorder
Hvala na ponudi..čini se dobar recorder..može li se znati cijena..? ne garantiram ništa jer sam se fakat zagrijao za model 560-hx da li tvoj recorder podržava titlove..? i čini se da nema usb..? a to mi je bitno..kad već imam externi disk da ga upotrijebim
Staro 05.07.2008., 18:31   #9
Garak
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
Pogledaj Panasonic model DMR-EH68EP. Ima sve sto zelis, kosta manje nego si spreman platiti
Imam slabije model DMR-EH58EP i super sam zadovoljan.
Garak je offline   Reply With Quote
Staro 05.07.2008., 18:43   #10
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Hvala na ponudi..čini se dobar recorder..može li se znati cijena..? ne garantiram ništa jer sam se fakat zagrijao za model 560-hx da li tvoj recorder podržava titlove..? i čini se da nema usb..? a to mi je bitno..kad već imam externi disk da ga upotrijebim
kak sad nečeš uzet,več si se predomislio a obečao si haha,šalim se,pa ni neznam kolko bi tražio,neznam kolko im je cijena sad,uzimo bi drugi radi upskalinga na 1080p,samo zato bi ovaj prodao,inače je ko iz dučana,i malo koriščen.ćita sve divxe i sve titlove,imaš ubačen zadnji firmvare u njega,čita č,ć.š.ž... ma ti kupi šta želiš ja sam ovako spomeno,pomislio sam lova na brzaka hehe i nema usb.

pozz

dugixy1 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.07.2008., 20:15   #11
bonovox
Premium
Moj komp

bonovox's Avatar

Citiraj:
Autor Garak Pregled postova
Pogledaj Panasonic model DMR-EH68EP. Ima sve sto zelis, kosta manje nego si spreman platiti
Imam slabije model DMR-EH58EP i super sam zadovoljan.
Odličan model!! A jel se može eksterni disk koristiti za gledanje videa ili za prebacivanje istih na rekorder..? Naravno ako si isprobao tu opciju..?

Vidim onaj pioneer DVR-560-hx..ima mogućnost snimanja u divx format..to je fakat dobro za imati..zar ne..? to nisam vidio još kod ni jednog rekordera..
Staro 05.07.2008., 20:22   #12
bonovox
Premium
Moj komp

bonovox's Avatar

Citiraj:
Autor dugixy1 Pregled postova
kak sad nečeš uzet,več si se predomislio a obečao si haha,šalim se,pa ni neznam kolko bi tražio,neznam kolko im je cijena sad,uzimo bi drugi radi upskalinga na 1080p,samo zato bi ovaj prodao,inače je ko iz dučana,i malo koriščen.ćita sve divxe i sve titlove,imaš ubačen zadnji firmvare u njega,čita č,ć.š.ž... ma ti kupi šta želiš ja sam ovako spomeno,pomislio sam lova na brzaka hehe i nema usb.

pozz
hehehe..eto vidiš kako tehnologija ide dalje..ne možemo ju pratiti..jedino ako imamo brdo love..a nemamo inače..tvoj model dosta drži cijenu i košta oko 3500 kn

Zasad mi je favorite pioneer 560-hx i panasonic EH68EP..
Staro 05.07.2008., 20:32   #13
Garak
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Odličan model!! A jel se može eksterni disk koristiti za gledanje videa ili za prebacivanje istih na rekorder..? Naravno ako si isprobao tu opciju..?

Vidim onaj pioneer DVR-560-hx..ima mogućnost snimanja u divx format..to je fakat dobro za imati..zar ne..? to nisam vidio još kod ni jednog rekordera..
Nisam isprobao ext. disk, ali mogu ako treba 16 GB USB radi savrseno.
Garak je offline   Reply With Quote
Staro 06.07.2008., 20:35   #14
bonovox
Premium
Moj komp

bonovox's Avatar

Citiraj:
Autor Garak Pregled postova
Nisam isprobao ext. disk, ali mogu ako treba 16 GB USB radi savrseno.
Isprobaj pa mi javi..
Staro 19.07.2008., 08:49   #15
bonovox
Premium
Moj komp

bonovox's Avatar

Evo..samo da se pohvalim da sam na kraju kupio Pioneer DVR-560hx i mogu reći da sam prezadovoljan..iako još ima dosta toga za naučiti.

Ipak..nešto me muči. Da li i vama koji imate pieneer modele sporo prebacuje filmove sa usb sticka na hdd..? Mojem treba oko 20-30 minuta za jedan film u DivX formatu koji ima oko 700 MB..ono..djeluje mi malo puno..ili je to normalno..?

I druga muka mi je što su titlovi premali..da li postoji mogućnost da se povećaju..? Možda neki novi firmware..?

Sa svime ostalim sam oduševljen

Uživajte..
Staro 21.07.2008., 12:26   #16
bonovox
Premium
Moj komp

bonovox's Avatar

Zar nitko ne može odgovoriti na moja pitanja..?? HELP!!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno