|
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
evo nekih mojih omiljenih igara koje i danas volim odigrati: 1. freespace 1+bonus pack obavezan! & 2 2. baldurs gate 1&2 3. homm 1,2,3 4. wing commander 5 (ima li netko 4 i 5 mozda? 4 nikad nisam ni igrao, a 5 posudio nekome i nestalo..) 5. sports car gt 6. warcraft2 7. fallout 1,2 + tactics za razbibrigu zadnje. al nikako najmanje vazno 8. X-com: ufo enemy unknown ![]() vidim ima puno ljubitelja homm3, mogli bi bacit neku vrucu sjedalicu uz koje pivo ili nesto jedanput!
![]() |
#95 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Nisam siguran, no mislim da nitko nije spomenuo ovdje sljedecu igru: Dungeon Keeper. Nazalost, ja ju nisam nikad zaigrao, ali cinjenica je da je igra klasik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Atrax. 18.07.2008. u 14:57. Razlog: ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Street Legal Racing Redline,ali 2.3.0LE patch obavezan za kvalitetno igranje! To je igra u kojoj slažete svoj auto,i to ne NFS stil,već od bloka preko bregastih vratila do volana. BTW kliknete F1 tjekom igre i promjeni vam kameru u kokpit,najbolji dio igre! Isto što je zakon,stvorite V12 mrcinu i stavite one ogromne čelave gume,dosadašnji rekord mi je 7,548 na 402 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Imo sam igru, ali sam igro bez tog patcha. Problem je sto je igra monotona pa brzo dosadi, inace nelosa ![]() Davno sam igro, ali koliko se sjecam da sam uspio "Peugot 406" nagurat >1000 KS ![]() Ali nisam ga znao kasnije vozit ![]() Inace sam sa "Golf 3" sve rušio. Stavio sam pod navodnike jer se tako ne zovu auti vec izmisljeno ali naravno lice na stvarne aute. Skupa prava ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
U 230 dobiješ još puno stvari,poput mogućnosti gradnje v10 v12 i v16 motora i tak. Ja sam sagradio onu m3cu,stavio v12 motor i izvuko 2026 ks,kaže lega da se igro sa bregastim vratilima i izvuko 3000 ![]() Al nemogu dobro podesit omjer brzina,preveliki okretni moment i pali gume u prve dvje brzine XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Uz Heroese 3 ovo je igra na koju sam potrošio najviše sati pred kompom...davno je to bilo...onda je tek Voodoo 2 ugledao svjetlo dana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
...ja imam nešto brži komp al tak i tak vec 3god. igram skoro samo ![]() Inace nes najbolje kaj sam igro na starim kantama su Halflife, grim fandango, diablo, freespace i mk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Samo da nadodam, definitivno je za odigrat Soul Reaver trilogiju. Nemojte to preskocit, barem pogledajte trailere, a poslje toga cete ju definitivno odigrat ![]()
![]() |
#104 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|