|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2002
|
Kupovina od Kineza - malo "lude cijene"
Ljudi jel ovo normalno sto ima na ponudi ovdje http://www.wtdzuy.com/fenleiview.asp...nid=34&nid=273 Kod njega Dell 2010 cca 400€ a narudzba direktno od Della cca 1900$ U cemu je kvaka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
kvaka je u tome da platis a dobis kutiju od della bez della unutra |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Nedavno je frend narucivao tako preko neke njihove stranice Dual Sim mobitele , i 15komada naruci i nakon mjesec i pol mu ih dodje 17 uz natpis - Vasu vjernost nagradjujemo jednim mobitelom i takodjer posto ste nam 'vazni' saljemo jos jedan nas novi model vama da ga probate i posaljete nam nazad Vas feedback o navedenom mobitelu ... jedino je problem sto taj novi koji su mu poslali ima samo kineski jezik u sebi tako da bas i nije funkcionalan ovdje , ali dual simovi su odlicni ... (a i cijena im je smijesna ) Vjerujem takodjer da je ovdje kvaka kod ovog Della ili o prevari , ili o nekoj kopiji koja samo lici na orginal ali nema istu kvalitetu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Malo sam gledao i upisom u njegovu tražilicu dell 2010 izbaci 3 modela kod onog od 400€ piše sa strane i memorija a cijene ostala 2 su 628 i 650€ A pojma nemam...naravno da sam kukavica i necu kupiti ali mozda cu poslije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
los engleski, hrpa logoa stranih kompanija, paypal ti skace po sajtu, ali pod opcijama plaćanja samo western union i bank transfer (tj. kad uplatis mozes im stavit soli na rep, dok kod paypala imas nekakvu zastitu), cijene vrlo nerealne, ponuda od satova do ferrarija itd itd uostalom vidi popis ![]() http://www.china-internet-scams.com/ Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 19.07.2008. u 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
To je to.
Citiraj:
Sad sam ipak puno iskusniji. Ovo je zatvorena priča. Srećom još jedan neuspješan pokušaj najobičnije krađe ne znam kako bih to drugačije opisao. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|