|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kučište za uredski PC
Trebam midi kučište za uredski komp. Dakle, ne smije svjetlit ništa, bljeskat, imat neke čudne rupe sastrane po sebi i nekako zgledat, nikako alienski kao neka ![]() Bilo bi poželjno da ima filter za prašinu na usisu jel komp stoji na podu, i da napred ima vent koji bi hladio disk. Imam vec TT Soprano (crni bez prozora) i OK mi je napravljen ali je nekako sad nedostupan za kupnju ili jako skup. Do nekih 500kn tražim, bez napajanja mi treba. Bitno je da sve skupa bude tiho (dakle ne znam kolko je sretno rješenje s prednjom mrežastom stranom ![]() Thx na prijedlozima. Ako mod misli da ima bolja tema za ovo, neka premjesti ![]() Zadnje izmijenjeno od: FitzTN. 18.07.2008. u 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Neki od Chieftec tornjeva je ono što tražiš...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
bez prednjeg venta za hladjenje hladnjaka jer ako bude na podu a ne čistiš prašinu svaki dan-kaj je nemoguće taj vent radi ko usisavać....pa budeš imao za par mjeseci problema s bukom jer se bude prašina nakupila oko svih ventova u kompu pogledaj si kučišta s najjeftinijom cjenom i ona ti ispunjavaju sve zahtjeve osim onaj o buci.... a ja osobno više volim kad negdje vidim malo "divlje" kučište u uredu +vidim da se neko razumije u kompove+nije mi dosadno dok škicam ispod stola hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Sad je na tom mjestu neko staro Macase koje ima jedan otvor napred, i filter ispred. Otvorio komp nakon 2god i skoro nis prasine nije nutra bilo. Gledao sam Chieftec BH-02B-B-B, ima 2 otvora desno, 3 lijevo... i nigdje filtera. Ako ne stavim prednji vent, s čim da ohladim disk? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
|
Pa nađi neki chief s filterom i bez rupa, ima takvih... Mogao bi i CM590 ali pretpostavljam da ima previše rupa, alternativno ti ostaje Antec p182 recimo ili neki od NSK serije...
![]() |
#6 |
Premium
|
A Antec je duplo skuplji od 500kn ![]() Piše u Ve-Milu da ovaj ima filter LBX-02B-B-SL E sad...zna li neko pouzdano, jel se na hrpu mjesta ne spominje filter, a negdje se spominje. Najbolje da odem do Ve-Mila vidit |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Evo, kupljen je Chieftec CH-01B-B-SL ( http://www.chieftec.com/ch-01b-b-sl.html ) Plan je iza stavit jedan 120mm vent za ispuh, a napred desno stavit jedan 92mm papst da hladi HDD... Ostali ventovi ce bit 1 120mm vent na napajanju (chieftec 450w) i na procesoru. Grafa ce imat pasivni... E sad, kučište ima rupčage sa strane, pa me zanima s čim da to zatvorim? Jel dobaj onaj dumping materijal iz dobrog zvuka? Naravno, da to sve skupa na nesto lici i da bude tiho? ![]() Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
|
A rekoh ti ja da je Chief ay to go za takve namjene... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Pa jesi, kučište djeluje super, tenkovski, samo da jos zatvorim beskorisne rupe i eto ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|