|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
dobar review!
nakon dugo odlučivanja izmađu atija i nevidije odlučio sam se za ovu grafu jer mi jača stvarno netreba.odlična grafa za te pare.kupujem sigurno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() edit: Na cd-u dolaze driveri, acrobat reader, manual, dx9, neki divx player i neki beyond media. Zadnje izmijenjeno od: stuc. 14.07.2008. u 15:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
@stuc jel se na cedeju od grafe dobije kakav utility ili samo driver |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
i ja sam zamjetio tu grafu i najvjerojatnije kupujem(8800gs).Cekam jos mjesec dana da vidim oce sta past cijene, ako ne onda ju definitivno uzimam. Stvarno dobra za te pare i ne zaostaje za hd3850 koja je pak 512/256. Po testovima fpsa u nekim stvarima je bolja 8800gs, a u nekim hd3850. Uglavnom jos je jeftinija od 3850 za cca 100 kn, a to je vec gajba hladne pive koja dobro dođe po ovakvom vremenu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja bi trebao jedan hitni odgovor ![]() Dali ovo napajanje: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=7710004 , dakle FEEL 500W može nahraniti 8800GT? Nije MS, al nije ni Fortron ![]()
![]() |
#97 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
|
hmm, ok... Ali mi to ne odgovara na pitanje ![]() Zasad, dali ce ju hraniti? Naravno planiram malo kasnije uzeti i neko bolje Samo da nebi iz "fore" spalio nešto
![]() |
#99 | |
Banned
|
Citiraj:
O tome ti jedvaj priča,da je fora relativna stvar ![]() ![]() ![]() Hoće li moći nahraniti,ako je ovo točno šta piše u specsima,bez pola frke,DA! Koliko dugo,to je pak jako relativno..može biti 2g da će držati a može roknuti nakon 2 dana ili 2 sata.Nisam probao,a nisam ni pobornik fora. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
@hot Ti si omašio poantu... Feel "500W" - 212kn Fortron PNF 400W -259kn Fortron PNF 350W - 190kn Jasno zašto nema smisla? ![]() Inače da vjerojatno bi radilo ja sam imao ovu konfu koju vidiš (-8800GT ali zato +6800 ultra koja troši i više od 8800GT) na Sm(a)rtboxu "500W" i išlo je ali to svejedno ne znači da ću ti preporučit da si kupuješ takav PSU... Nekad dok je "alternativni brand" koštao 200kn a isti takav PSU (po amperima ne po deklaraciji) od pravog branda je koštao 700kn se moglo raspravljati o tome ima li smisla kupovati ili ne danas IMHO o tome nema govora...
![]() |
#101 |
|
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 17.07.2008. u 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Aha ti već imaš ja sam skužio da sad tek kupuješ... ![]() Dakle ovako, u tom slučaju - da trebao bi držati, taj tvoj PSU je po deklaraciji dosta sličan mom smrtboxu, a vjerojatno je sličan i po konstrukciji (standardni dalekoistočni generic PSU) tako da je za očekivati da će se i slično ponašati, ipak ja nebi na tome bazirao kantu danas jer nema potrebe (posebno ne ako imaš slabu struju u kući kojoj napon voli padati, fluktuirati i tako, neovisno o grafi govorim generalno) ali kad ga već imaš probaj s njim... ![]() U svakom slučaju bi moralo tjerati tvoju konfu jer ona ne troši preko 250W ziher tako da nebi trebalo biti niti blizu limita iako on ziher nije ni blizu 500W...
![]() |
#103 |
|
![]() ![]() I neću bazirati komp na tom napajanju, nema šanse ![]() Kupit cu novo, samo ne odmah ![]() ![]() ![]() Danas idem po tu Gigabajticu 8800 GT, i živi bili pa vidl'i ![]() BTW, pročitao sam da 8800GT u full loadu "loče" i preko 200 W! Jel to istina? ![]()
![]() |
#105 | |
Pošteni trgovac
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
|
![]() |
#107 |
Banned
|
Znaš yedwy da sam ja gledao isto napajanje za drugi komp,starom u ured, to me jako zaintrigiralo 32A na 12V railovima,a 500W da daje i 400..odlično za 200kn. Još će to i držati,sretno! Imao sam pasivnu 3650 u planu stavit,tako da nije mjera za potrošnju 8800GT,ali mislim da će se pokazati solidnim PSU-om za 200kn.Uh kako sam se curse-ao ovom izjavom sad. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Nije sve u tome koliko ono daje struje nego i način na koji ju daje
![]() |
![]() |
#109 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Ja kako nisam ništa uradio sa svojom konfom, valjda mi u petak dolazi: Athlon 64 X2 4800+ 2.5GHz Box 65nm AM2 Gigabyte - GA-MA770-DS3 - SOCKET AM2 DIMM DDR2 2x1GB, 800MHz OCZ Platinum XTC/CL4 Kit sve nekih 150€ ako tad ne bude sve radilo sa 9600GSO razbit ću sve ![]() Edit: Ipak je bilo do stare ploče tj VIA čipset sux ![]() Zadnje izmijenjeno od: Corsair. 29.07.2008. u 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
3.14zda ®
|
Đizus, kupio frendu XFX9600GSO i to đubre se grije do 75°C u idleu na 35% vrtnje venta...koji shit. Koliko se tek ugrije u loadu pri tim defaultnim postavkama, strah me uopce isprobati. I onda nek mi netko(citaj maX i gile5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
To ima veze o vishe faktora, a ja mogu sa sigurnoscu reci da se grije nesto manje od hd3870. Imao sam obje (jer je 8800gs ista kao i 9600gso). Recimo sad je ova pod accelero s1 i jadnim turbo modulom i neide temp. iznad 40-45c za gpu u full loadu nikad (a naklokana je s 580mhz gpu na 720, plus mema za 100 gore i shaderi za 400 vishe od stock clocka), a iddle bude do 35c, ovisno o sobnoj temperaturi. Prema rivatuneru/everestu jel. Fora je u tome kakav je stock hladnjak - a na te stavljaju obicno neke aluminijske 1 dolar verzije, koji nemaju ni b od bakra, a kamoli koji heatpipe u cijeloj prici. Na tome se grije i jedna hd4670 koja kao malo trosi i hladna je. 8800gs (ili 9600gso) je inace stvarno odlicna i preporuka svima - ponajvise zbog ovog clocka koji sam po sebi donosi skorom 2000 bodova u 3dmarku i prakticki ju izjednacuje s stock izvedbom 8800gt. Da se naci ispod 550kuna ganc nova u ducanu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Kartica je osjetila da ju gledaju sa mržnjom, pa je pokušala učiniti suicid ![]() Daj baci SS, jel ovak ništ ne vjerujem. ![]() Jel bar kapu dobio na poklon? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
3.14zda ®
|
Dobio je kurac od ovce u ADM-u(citaj: nekakva igra i neki bencmark pise na kutiji). Konfa je sad u kutiji, kad ju odnesem kod njega onda cu opizdit SS za nevjerne. GPU okolna temperatura je oko 50 celzija, a sam GPU i RAM doslovce gore u idleu(oko 70-75 celzija), koje njesra od grafe. Ako našpajzam ventilator u Rivatuneru imat ce jebenu kosilicu u sobi, haha. Zajeb godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
To je zbog kvalitete hladnjaka koji je na razini prastarih pci/agp kartica koje se nisu bash previse grijale ![]() A ovo ti je nije temperatura rama, vec mem kontrolera koji je odmah pored gpu jezgre. S2 bi to trebao super ohladiti s nekim ventom na ispod 800 okretaja, naravno ako bash smetaju temperature i buka prilikom povecanja broja okretaja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|