|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Olympus FE310
Dakle istekao mi je ugovor s t-comom, planiram ga produziti i nudi mi se navedeni digitalac, pa me zanima dali netko ima iskustava sa na vedenim i kakve fotke daje. tj. cisto me zanima misljenje korisnika. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Cisto solidan fotoaparat. Za "kucnu" upotrebu. Nista profesionalno, sasvim dobre i uredne fotografije, lak za rukovanje, baterija fino traje,.... OK fotoaparat sve u svemu.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Vidim da je inače u prodaji cijena oko 900kn. Danas baš tražim po netu neki dobar jeftinjak za šogoricu koja će ovog ljeta putovat po inozemstvu i želi što kompakatan, a ujedno i dobar i jeftin fotić. Mislio sam joj uzeti Nikon Coolpix L11 koji je skoro 300kn jeftiniji (u ADM, u linku od hgspota je 900kn). Kolko je ovaj bolji, jel bi ga se isplatilo uzeti umjesto navedenog Nikona, ili recimo Canona A460?
#4 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Za ovog Nikona ne znam jer ga nisam nikada koristio. Navedeni Canon je uzasno spor. Dok napravis jednu fotografiju i dok se on spremi za sledecu prodje vjecnost, a i nije toliko otporan na fizička oštećenja (padove i udarce koliko Olympus. Jako lako mu odlazi displej.). Ako se ima para, a u obzir ulaze ova tri (FE310, A460 i L11) onda bih preporučio Olympusa.
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Thx pozz |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
E to atha, samo stavljaj slikice. Fala ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Moderator
|
Prva auto, druga scene Sunset, treca auto. Tako da - kada se malo poigras sa aparatom dobiti ces solidnu napravicu. ![]() Ne, nema kartice. Ali za 110kn u HGSpotu mozes nabaviti 1GB xD za nekih ~110kn.
#16 |
Premium
|
E hvala ti na slikama, strava, bolje nego moj mobitel, nokia 6233 2MP, u svakom slučaju, a uz to je i praktički badave. Jedva ga čekam. Pozdrav |
![]() |
![]() |
#18 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da taj aparat nema ništa drugo osim auto postavki, 15-20 profila i to je to.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Pa i nije to toliko potrebno, ionako je na AUTO ipak AUTO, nek se on sam potrudi namjestit kako mu po volji ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#24 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Jesam ja lud ili što. Kad sam zvao i pitao jel stari korisnici koji produže ugovor dobivaju fotić - dobio sam odgovor ne, to je samo za nove korisnike. Ko sad koga tu? Edit: zaboravite - sad vidim da su promijenili, ono je očigledno stara vijest bila. |
![]() |
![]() |
#25 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Ja sam baš danas bio u T-coma i produžija ugovor te su mi rekli da ću fotoaparat dobit overseasom...
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ma mislim da je foto za 1 najbolji na svijetu. Nema te slike koju on ne mozhe slikat a da ne prikaze vecu vriojednost od 1 kune. Bacis ga na pod,a hebga pala mi kuna na pod sad cu dignut'. ![]() ![]() MA foto sam probao prije dosta vremena kupio frend. Za na more ,za osnovnu upotrebu,za ga drzat u dzepu ,super........ |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Imam mladju verziju tog fotica i poprilicno sam zadovoljan,nije da previse fotkam no za ono kaj mi treba je super Btw,kaj se tice ovog online produzenja ugovora, nigdje to nisam naso, ima ko mozda link? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|