|
![]() |
#1 |
Huuuah
Datum registracije: Jun 2007
|
DELL monitor LCD E228WFP, 22" LCD, 5ms, DVI, srebrno-crni
Sto mislite na navedeni monitor, trenutno sam u kupovini 22" monitora i nemogu se odlucit koji model da uzmem... ovaj mi je nekako upao u oko. Link: http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1113087 Od Ostalih monitora razmisljam o: Samsung 2232bw: http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1113001 Phillips: http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1112177 Molio bih vas za misljenja i savijete ili mozda preporuka nekog drugog monitora do cijene 2200kn, hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
And the winner is SM2232BW. Poredaj ih jedan pored drugog i imaj srca odlucit drugacije. Zivio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ovog della nisam mislim nikad vidio nigjde, al se sjecam da je bilo nekih problema sa njima, tak da bi isao na samsunga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
komp koristim za net,winamp,gledanje filmova (spojen je tewe) i tu i tamo word i take gluparije. nikake igre,bas nis zahtjevno. trenutno imam 17 crt lg. jeli meni bolja matrica zaista potrebna? koji bi onda bio monitor 22,jeftiniji od 2300kn,bolji od ovog della. fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
@tomy.. za rad u wordu, net i winamp ti ne treba nist vise ili bolja matrica, al s druge strane ti ne treba ni 22" kad 20" ima istu rezoluciju a ne gledas ga iz vece daljine nikad. Odnosno za ovo sto si ti naveo nema smisla davati 2000+kn za monitor posto filmove ionak gledas na TVu
![]() |
#9 |
®
|
kuzim.20 mi je nekako prenisko. a ovo je kul imati kad vec "imam" love,pa zas ne uzeti. valjda je bolji nego ovaj 17 crt koji sad imam hah? i što bi vi preporucili osim tog della? falla |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
savjet isto kao i na vec nekoliko tema zadnje vrijeme sto su dati ljudima: odi proseci po ducanima, vidi sta ti se najvise svida, sta ti se najvise svida i najvise ti odgovara to kupi. (obrati paznju na mogucnost podesavanja nagiba visine i sl.) i sve je napredak u svakom slucaju nasuprot 17" crta ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
®
|
aj budem prošečao do vemulja.mozda imaju tog dela da vidim. fala opet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
®
|
jok.mora stara upalit zeleno na semaforu. a dotad mogu sam parit okice. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
®
|
ak te zanima bas.nisam razmazen ko ša mislis.radim u metlama vec 2tj. al kad mi je stara u banani i njoj je isto 17crt i 22lcd. bitno da radi jel. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Za ovog LG-a ti mogu rec samo hvale...monitor je odličan, samo kad sam ja svoj dobio sve je bilo ''pomjesano'', mislim svjetloca kontrast i to...
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|