|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Jumper. Ok za ubit popodne. Guba efekti, al ono generalno glup film sa nerazradjenom radnjom. Akcijski tipa gledaj i ne razmisljaj puno. samuel jackson dosta spasava stvar svojom glumom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Banned
|
Citiraj:
Možda bacim oko, a do tada Behind Enemy Lines [720p] po drugi put ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() isto moćno kako ide po ny samo ide i uzima što hoće jabi tio bit on ![]() super mi je kako i vata s kamionom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Danas fino do Rijeke u Cinestar igra Wanted,mislim da će bit dobar film,javim dojmove kasnije...
![]() |
#581 |
Akutna lijenčina
|
Raspisali se na imdb-u o tome dal se je il nije ubil i dal mu je ženska uopće stvarna, još nisu došli do zaključka ![]() Stvarno kontradiktoran film, imam dojam da ishod filma se razlikuje od gledatelja do gledatelja ![]() Ma vraga bi htio biti tako, nit nemaš koga *ebat i još te đukele naganjaju po gradu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Wanted sam gledo u kinu i dao bi mu ocjenu 8.99/10 Film je po meni jedna mješavina Matrixa i Shoot 'em upa, što ga čini jednostavno precarskim filmom...vidim da je i na IMDBu relativno dobro ocjenjen. Matrixu je sličan jer je prepun ''bullet time-a'' i mašte, dok specifičan smisao za humor i sulude scene nemalo podsjećaju na drugi navedeni film. Iako to na prvi pogled ukazuje da je film jedna čista kopija, ipak je na neki način vrlo originalan u priči i samim idejama. Jedino zamjeram na tome što ipak ima malo previše tog američkog bullshita (previše odskakivanja od stvarnosti) i to što nisam vidio sve šta pruža Angelina XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Premium
|
[quote=potemkin.hr;1081322]Raspisali se na imdb-u o tome dal se je il nije ubil i dal mu je ženska uopće stvarna, još nisu došli do zaključka ![]() Kasnije se pojavi na vlastitom sprovodu za stavarno. a prava ženska je ošla vlakom a od tada je zamišlja |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
jel ima šta dobro u cinestaru a da nije seks i grad? P.S. nešto sam vidio na tvu al nisam skužio kao 11. i 19. srpnja nekakvo kino na otvorenom na jarunu?mislim da je organizator i sponzor neko pivo ali neznam koje tražim na netu ne mogu nać ništa o tome...sad bila reklama prije 45min na tvu
![]() |
#586 |
Akutna lijenčina
|
Baš gledam Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood ilitiga Ne budi zao dok ispijaš juice u predgrađu (koji kobasičasti naziv, ne? ![]() (imdb) obavezno pogledati ko nije, smijeha na kubike. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Banned
|
Citiraj:
Po meni nije dobar horror sa puno krvi (to neznači da nemože biti dobar), nego onaj horor upravo što ti kažeš da se zasereš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja ak se ocu zasrat uzmem laksativ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() to je old school horor Ps : U potrazi sam za dobrim hororom kao što sam reko gore ne da je sama krv nego da je baš horor. također tražim filmove ko eragon čarolija zmajevi kraljevstavai to. a i komedije su dobre. otvoren sam na prijedloge. unapred ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Ocjena 9.5/10
![]() |
![]() |
#593 |
Akutna lijenčina
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Danas sam gledao Vantage point. Onako dobar film ![]()
![]() |
#600 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
http://www.imdb.com/title/tt0462200/ uglavnom drama s odlicnim bluesom a ako zelite detalje o radnji nabavite film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|