|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kako ubaciti Chaptere u DVD?
Koji program da skinem da JEDNOSTAVNO ubacim titlove u dvd, nisam baš vješt sa ovim pa mi treba što jednostavniji program , dobro bi došlo i pojašnjenje kako da to uradim, puno hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
ConvertXtoDVD ti je najbolji i najjednostavniji program za to. Em će bilo koji format prebaciti u DVD-kompatibilan oblik, em možeš dodavati titlove, odrediti chaptere, ima sve što hoćeš ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ispricavam se , zaboravio sam napisati da moram chaptere ubacivati na odredjena polja , znaci ne idu recimo svakih 4 minute već ih moram ubacivati po dvd-u jednog za 2 minute drugog za 5 min tj na pocetku i kraju svake pjesme , jer obrađujem jedan koncert , hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svaki program za editiranje videa ti ima takve opcije tako da ti je izbor poprilično šarolik. Za to možeš čak i Nera koristiti.
![]() |
#5 |
Premium
|
Program koji sam ti preporučio može napraviti što hoćeš, a ima i hrvatsko sučelje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
radim ja sa convertxtodvd, ali gdje je njemu fukncija da rucno ubacujem chaptere , ja na njemu znam samo funkciju da ubaci chapter recimo svakih 10 minuta , a kako bi ubacio chapter recimo broj jedan u 5 minuti a chapter broj 2 u 10 minuti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Samo dvaput klikneš na broj poglavlja i upišeš vrijeme početka, a novo poglavlje dodaješ desnim klikom na "Poglavlja". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
dodos , skinio sam novu verziju shvatio kako se ubacuju chapteri, mozes mi samo pojasniti jos par stvari koje me zanimaju kod ove nove verzije jer na staroj nije bilo tih funkcija pa neznam: 1. Mozes mi pojasniti malo postavke kad se uđe u meni opciju programa , ima 6 opcija pa ne znam šta služe.. 2. gdje se klikne ako zelim meni kad radim divx u dvd, pa da mi dvd kasnije ima meni 3. kako kad ubacim chaptere da mi na meniju ima mala slikica iznad svakog chaptera ,,, za sad ove 3 stvari me zanimaju ..hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
evo slika , zanima me šta znače ovih 6 funkcija ... ps kako da upišem ime ispod svakog chaptera, znači ako želim da mi se chapter broj 1 zove, Dino Merlin , gdje da to upišem da mi Dino Merlin piše ispod chaptera ![]() Zadnje izmijenjeno od: Spamer. 13.07.2008. u 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
a) da odma počne playback prvog videa na DVD-u b) vjerojatno da kada završi playback svih videa, da opet počne otpočetka c) da pušta video fileove jedan za drugim (npr. kada imaš više epizoda neke serije, da ne prekida) d) da preskoči glavni meni i da vjerojatno ode direktno na prvi video ili na prvi meni od naslova e) ne znam f) da ne kreira meni za pojedini naslov Što se tiče teksta kod svakog chaptera: Znači samo klikni dvaput na tekst ikonu i napiši tekst. Čak možeš kod svakog poglavlja postaviti sličicu koja će ga predstavljati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
moze jos kako da ubacim svoju sliku u meni i dali ova verzija dozvoljava da odaberem koliko cu pod naslova imati u meni-u, u staroj se moglo staviti da slozi imena epizoda serija , znaci ako zelim 3 chaptera u meniu samo bi kliknio broj 3 ako zelim 5 chaptera na meniu samo bi kliknio 5 a preko 5 bi islo na drugu stranicu ode meni-a mislim ![]() Zadnje izmijenjeno od: Spamer. 11.07.2008. u 01:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Dali netko zna mozda mogu li sa convertxtodvd ovako jednostavno ubaciti i titlove u DVD9 dual layer (8.5GB) , ako ne mogu kako najednostvnije da to uradim sa drugim programom, hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
gotovi dvd i da ne budu zalijepljeni onda dvd lab. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
moze mi jos neko objasniti kako u convertxtodvd verzija 3 ubaciti sliku (background) sa mog kompjutera u meni , hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|