|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
T-Mobile web shop problem
Naručio (i platio odmah) Motorolu K1 24.06 i još ga nisu isporučili. Zvao support, ekipa je jako ljubazna, jedini je problem što pojma nemaju ni o čemu. Ima netko iskustva koliko to obično traje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Dosad kupovao 4 puta , i uvijek je islo ovako : napravis narudzbu online , pa cekas da ti dodje mail potvrde , uglavom dodje isti ili drugi dan , i u tom mailu pise sto si narucio i platio , i onda od tog dana kad si primio mail mislim da u roku 7 dana treba ti stici , meni je stizalo za 2 - 3 dana , prvi put Intereuropom , a u zadnje vrijeme Overseasom . Jer imas kakav dokaz o transakciji ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Hejter
|
A jer imas od njih mail ili potvrdu u pdfu da je narudjba u procesu mislim da je tocna terminologija ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Međutim na web shopu se status narudžbe mijenjao od "Narudžba u obradi", preko "Dostava" do "Zatvoreno". Ovi pametnjakovići na helpdesku kažu da "Zatvoreno" znači da je poslano prema meni, samo ne znam koji q onda znači "Dostava". Inače "Zatvoreno" je od 01.07 u 8.50 ujutro, sve lijepo piše na webu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
|
A jer ti stigla na tvoj broj mobitela ona poruka od Overseasa da je zaprimljena posiljka za Vas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
![]() Ma popizdio sam jer mi je to poklon maloj za uspjeh u školi, pa sad moram stalno slušati zapitkivanje kad će doći...što da se radi kad je ženama bitnije da je crvene boje i na preklapanje od bilo čega drugog, a baš takvog nije bilo nigdje u Zadru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
|
Nemaju svoju dostavu , osim ako nisu uveli od pocetka sestog mj. kad sam kupovao zadnji put , Overseasom ide , na mob dodje poruka da je stigla posiljka i onda drugi dan dostavi na vrata . Ako imas onaj broj narudjbe , probaj nazvati Overseas , a i ja bi opet navalio na t-mobile sa pozivima ili neki mailom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hejter
|
Ako je to i poslano , odnosno izaslo od njih 1.7. moralo je vec biti ako ne kod tebe u rukama , onda barem u Overseasu . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Propali Amigaš
|
Danas sam dobio zamjenski mobitel (SE W580i umjesto Motokrzr K1), jedino zahvaljujući pomoći jednog člana PCE foruma kojem ovim putem zahvaljujem, a igrom slučaja dobio sam nakon par dana i službeni odgovor od T-mobilea u kojem mi ne kažu baš direktno da sam budala, al kažu da sam telefon (onaj prvi) dobio par dana prije nego sam se uopće i žalio ![]() Pa se ti žali službenim kanalima...brijem da bi mobitel dobio negdje oko nove godine, pa bi ga mogao iskoristiti kao novogodišnji poklon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Hejter
|
Trebao si kupovati pouzecem od njih , onda ocito vise paze ![]() |
![]() |
![]() |
|
|