|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
volt 1.5 ~ 3.nekaj agp2X~4X matižna ....
Gledam matične i vidim da sve podržavaju samo grafulje koje delaju na 1.5 V , a kod moje je to ovak , kad je na 2X onda dela na onih 3. i nekaj , a kad je na 4X onda dela na 1.5 kaj bi nova matična podržavala. E sad , kad bi ja tu grafičku metnul na matičnu , dal se more enkak napraviti da ona odmah dela na 4X i na onih 1.5V umesto na 2x i 3.nekaj V. Samo mi još treba kupnja nove grafulje ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
|
VUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSsssssss..... -prolazi kotrljajuci grm- VUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuussss..... -u pozadini sjetni zvuk usne harmonike; takodjer cuje se neprekidno kloparanje starih drvenih vrata koja netko nije zakljucao i sad stalno lupaju o stok i opet se otvaraju zbog vjetra, a sve to u jednom gotovo kipnoticko - mesmerizirajuce sporom ritmu- Kaj niko nezna ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
Pa ta grafa bu ti radila na novoj ploči...na AGP-u 4x...jer ti grafa ne podržava AGP 8x...za voltažu se ne trebaš brinuti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Magister Mundi sum!
|
Ček , ček , pazi ovo. Kad ja prvi put metnem nutra grafu ona dela na 2x i na 3.5V kaj nova matična ne podržava , a tek nakon kaj bi ja došel u properties od grafulje e onda bi tam mogel promeniti u 4X i onda bi grafa delala na 1.5 kaj matična podržava. Videl sam na netu da neke takve starije grafe imaju jumepre za to , ali moje nema. Jedino da ju matična jednostavno sama automatski prebaci na 4X
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
To se može i u Biosu promjeniti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Magister Mundi sum!
|
Ovu mbo abit is7-e, i865pe, ddr, zvuk, s-ata, socket 478 ili ovu mbo abit is7, i865pe, ddr, zvuk, lan, fw, s-ata, socket 478 . Ljepo sma njim doma rekel da bum zel nekakvu rabljenu matičnu za pola cjene , ali ne , ne , nečeju ni čuti da bi dali novce za rabljene stvari , bolje buju kupili onda novo , pa kad več tak očeju nek plačaju. Nekak mi se više sviđa ova druga koja ima 8 ports USB 2.0. A sumnjam da bi mogel to u biosu promenit kad grafulja nebi delala , i nebi bilo slike
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
AGP 2x grafičke i AGP 8x matične nisu kompatibilne. Činjenica da tvoja grafička uopće radi (i sivi dim je još u njoj), govori da ju je matična prepoznala kao 4x i prilagodila joj napone. Ovo u driveru je čisto softverski problemčić.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Pa zar Radeon 7500 neradi na 4X to mi malo cudno?.Ja sam na svoju maticnu sa AGP8X nagurao rivu TNT2 i radila je nekoliko tjedana dok nisam upiknuo bolju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Magister Mundi sum!
|
Ma radi on na 4x ali kad ga prvi put metnem nutra on je po default na 2X kaj matična ne podržava.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|