|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Crkla zvucna kartica na HP 6715s? (edit: crko je zvucnik)
EDIT SVEGA... ![]() sad ipak izgleda da radi no izgleda da je crko zvucnik samog laptopa, se to isplati zamjenit? ako da, moze neki prijedlog za koji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
ti si ozbiljan, jelda? onda preporucam ovo: http://www.dobar-zvuk.hr/hi-fi/8home/home_w12.htm nazovi HP ovlasteni servis i pitaj jel to slazu(tj. jel su u stanju zamijeniti) i za koje pare, ako nemas garanciju, pa ce ti sve reci.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
haha, da ozbiljan sam ![]() inace taj zvucnik koj je crko je vec neko vrijeme bio "probusen" no zvuk nije bio puno losiji od onog kad je bio u dobrom stanju ![]() ps. tnx na preporuci, ali malo mi je skup taj zvucnik, ima nesto jeftinije? jer trebam samo nesta sta proizvodi zvuk tek tolko, doma imam vanjske zvucnike za njega a i nisam siguran dali bi taj oblik zvucnika pasao unutra? zar nije to slicnije ovome? samo pitam, ne kuzim se ja u to ![]() a sta se tice zamjene, nije problem, siguran sam da uz puno zivaca i mirnoce mogu i sam to izvest inace lap nije kupljen u hrv, ali vidjet cu svejedno dal bi mi dali garanciju (kad ju nadem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nabavi si slušalice pa možeš slušati mjuzu bilo gdje. Ubodeš ih u audio out i voziii.
![]() |
#6 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
dark seraphim
|
Citiraj:
gle, nemam pojma jel ce ti ista osim origigi zvucnika ici u lap jer je mjesto za njega predvideno takvo kakvo je. e sad, mozes ti izvaditi taj zvucnik i prosvrljat po chipoteki, el-matisu i ostalim el. i audio shopovima u potrazi za slicnim tj. mehanicki slicnim tak da ti pase unutra. pitanje je da li ces naci nesto takvo. dakle, nazoves HP servis i pitas jel imaju taj zvucnik za taj model HP-a i po kojoj cijeni, kupis ga i stavis sam. Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
dark seraphim
|
|
|
Oglas
|