| 
 | |||||||||||
|  02.07.2008., 20:55 | #1 | 
| Tlacitelj i neznalica Datum registracije: Dec 2003 Lokacija: Rijeka 
				 | 

Hidden files nakon foramta ne radi
			 Mala pomoc... Imam neke filove i jpeg slike skrivene pod hidden files da ne gledaju ukucani. Vec mi se prije dogodilo ista stvar ali mi nije bilo tako bitno,nije ni sada ali me zanima. Nakon sto sam formatirao komp vise ne mogu otvoriti te filove i slike i filmice. Kada pokusam otvoriti javi mi: "unknown file format or file not found" Jeli imao nestko slican problem? Hvala 
				__________________ Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. | 
|   |   | 
|  02.07.2008., 21:16 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2008 Lokacija: Cakovec 
				 | ako se ne varam al nisam nisam nes' pretjerano siguran, (paak'nisamupravunekameisprave) cini mi se da doticne (pikantne stvarcice) ostaju skrivene samo u prethodnim prozorcicima a instalacijom novih i prebacivanje postojeceg ono hidden ide u nepostojece jer imah slicnih nepodopstina (citaj= popusih sve svoje slikice) jos jednom nisam 100% ziher al cini mi se da sam blizu... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  02.07.2008., 21:18 | #3 | 
| Guest Datum registracije: Jun 2008 Lokacija: Splity 
				 | Ne radi ni Open With? | 
|   |   | 
|  04.07.2008., 03:31 | #5 | 
| Banned Datum registracije: Aug 2006 Lokacija: Split 
				 | |
|   |   | 
|  12.07.2008., 12:39 | #6 | 
| Tlacitelj i neznalica Datum registracije: Dec 2003 Lokacija: Rijeka 
				 | Ti cudni filovi nece se ni izbrisati, niti mogu move niti copy... kaze da je write protected...sada me jos vise nervira kada ne mogu ni izbrisati.... Ima tko ideju? 
				__________________ Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |