Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.07.2008., 22:04   #451
ShebY
Premium
Moj komp

ShebY's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor ABuser Pregled postova
prvo jedan komentar - vi koji pricate da je 2000kn previse za 4870 - pa koji je vama, niste mi jasni? Ako mislite da je previse u odnosu na cijenu vani, to jest, ali ako kazete da je previse to para za tu karticu u odnosu na ostatak ponude kod nas, onda niste normalni. top model ATi-a, njihova high-end kartica dodje 2000kn, i vama je previse??? Pa dovraga, GTX280 dodje tocno dvostruko vise, a mislim da nije jaci od max 20%.

a onda jedno pitanje - stvarno me jos od prvog reviewa ta kartica zaintrigirala, i mislim da cu cak mozda zamijeniti svoju 8800GT tom karticom, samo da se malo ustali, izadju kartice sa aftermarket coolerima, srede se driveri i to, negdje pred kraj ljeta mozda, ali ono sto me muci od pocetka - nije li 512MB memorije danas malko premalo za karticu koja je "danas" izasla, pogotovo ako govorimo o (zasad) top modelu proizvodjaca? Brine me to malo, pa ako netko zna, ili je vidio da u nekom reviewu malo govore o kolicini memorije, imaju li neke igre problema s tom kolicinom? Konkretnije, zanima me na rezi 1680x1050. A ako nemaju sad, hoce li imati? Jer ako bih kupio tu karticu, definitivno ju ne bih mijenjao minimalno godinu dana. MINIMALNO. Jerbo bi mi bila vec treca kartica u manje od godinu dana, a sve bi bile visa klasa u trenutku kupnje... Ugl, sto mislite o kolicini memorije? I nemojte reci da ce izaci 1GB pa da ne brinem, jer ne bih isao iznad ove cijene.
Dosta ti je 512Mb....

ShebY je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 22:11   #452
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
ATI radi strašan posao, izgledalo je kao da je 38xx serija carica odnosa cijena/performanse za sva vremena, ali ovo sa 48xx serijom je stvarno srušilo cijenu high end-a barem dvostruko.

Sjetite se kakve kartice su prije par godina koštale 1500 do 2000 kuna.
I na kakvim su jadnim detaljima umirale trzajući. Na aa i af je trebalo zaboraviti, ma jad i bijeda i od atija i nevidije u tom cjenovnom rangu.

A vidi sad, nevidija će morati spustiti cijenu 260 i 280 monstera od milijardu i pol tranzistora ako hoće konkurirati dvostruko manjem čipu iz ati-a.

A moram priznati (mislio sam da to nikada neću reći) da je ati drivere razvio do te mjere da mi ove nove nvidia driverske nakarade u opće nisu simpatične.

U glavnom, mislim da moramo jako navijati za AMD, moraju se hitno pokrenuti na CPU polju, početi i nešto zarađivati da nebi ovaj ATI koji mi se sada jako sviđa povukli u ponor sa sobom.
Staro 01.07.2008., 22:18   #453
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Kad se sjetim...9800 non-pro sam bio platio 2300, PRO je bila valjda tri soma onda...a sad za 1250 kupiš 4850...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 22:22   #454
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
a onda jedno pitanje - stvarno me jos od prvog reviewa ta kartica zaintrigirala, i mislim da cu cak mozda zamijeniti svoju 8800GT tom karticom...
čitam ovo i gledam,kakve logike ima kupovat high end svake generacije grafičkih kartica.Ono za ni 10-15% bolje performanse se gubi hrpa love i to bezveze.Po meni najbolje i najisplativije je ubost grafičku recimo high end svake dvije generacije ili ovako nešt u akciji.IMHO meni je totalno glupo recimo sad mjenjat HD3870 za HD4870(a znam da će to napravit hrpa ljudi) kad sve normalno leti na full detaljima 1680x1050.Mislim lijepo je imat podršku od staraca pa onda nije problem ali ima ljudi koji sami plačaju pa opet rade iste greške.Grafičke kartice se mjenjaju kad više nemogu izvršavat željenu funkciju ili kad crknu,a ne kad dođe nova generacija
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 22:31   #455
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ma šema je da je HD4870 oko 600kn skuplja (50% iznosa HD4850-ke), no u stvarnosti nije puno brža, možda 10-20 posto što se stigne skoro sustići s overclockingom, da se kartica pri tom ne zagrijava puno (čak i sa stock ri
ješenjem).

HD4870 imaju manji OC potencijal jer su već tvornički OCane i rade na granici.

Jedina prednost 70-ki je DDR5 memorija, no iskustvo je pokazalo da se s nešto bržom memorijom ne dobiva puno (pogotovo kod ovih bijesnih brzina tj multiplyinga).
Staro 01.07.2008., 22:37   #456
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
HD4870 imaju manji OC potencijal jer su već tvornički OCane i rade na granici.
Navodno se čuvaju za tvornički clockane modele, a u tim slučajevima GPU ide debelo iznad 900MHz, a i novi GDDR5 moduli na višim radnim frekvencijama budu se fino pasali u cijelu priču.
ATi readies OEM special: SuperRV770 (naravno ako je istina)
McG je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 22:52   #457
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Da, ovo za mjenjanje grafa je postalo ludnica vise.
Na 7600gs sa ddr3 sam ispusio 650kn u svega godinu dana !
No cinjenica je da se taka grafa mora mjenjat ako se igra. Zbog ovih novih 48xx te straha da opet ne ispusim, prodah danas kartu iz siga i dobio 850kn za sto je zapravo jos i super jer sam tu sad kratak cca 300kn ali eto uz isto toliko nadodavanje mogu koliko toliko biti u tijeku ako se uopce odlucim na 48xx seriju ili se prestat igrat..?
stuc je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 22:59   #458
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
Grafičke kartice se mjenjaju kad više nemogu izvršavat željenu funkciju ili kad crknu,a ne kad dođe nova generacija
Da, al uvijek imaš onih koji jednostavno MORAJU imat najnoviju/najjaču grafu jer su onda glavni u selu. A to što tom kupnjom nisu dobili ništa više nego par FPS-a koje ni ne primjetiš, to im nije bitno.
Nećemo bit licemjerni, da imam brdo para, nebi mi cijena bila bitna, naravno da bih uzimo najskuplje i najjače, čisto zato jer to MOGU, a ne zato jer mi TREBA.

Trenutno sam u mogućnosti uzet jednu HD4870, al mislim da bi mi to bio pun promašaj. Ovaj komp sam uzeo u drugom mjesecu, ak sad uzmem 4870, ovu staru mogu zaboravit (prodat se ne isplati više-manje) a uparit ju u CFX sa 48XX ne mogu (kolko ja znam). Kontam da mi se daleko više isplati uzet još jednu 3870, cijene su im smiješne, a grafa je još uvijek sasvim ok, i odradi svoj posao više nego dobro.
Atrax je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 23:08   #459
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
Da, ovo za mjenjanje grafa je postalo ludnica vise.
Na 7600gs sa ddr3 sam ispusio 650kn u svega godinu dana !
No cinjenica je da se taka grafa mora mjenjat ako se igra. Zbog ovih novih 48xx te straha da opet ne ispusim, prodah danas kartu iz siga i dobio 850kn za sto je zapravo jos i super jer sam tu sad kratak cca 300kn ali eto uz isto toliko nadodavanje mogu koliko toliko biti u tijeku ako se uopce odlucim na 48xx seriju ili se prestat igrat..?
lol samo 650 kn u godinu dana? to je strava malo gubitak love
  Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 23:12   #460
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Navodno se čuvaju za tvornički clockane modele, a u tim slučajevima GPU ide debelo iznad 900MHz, a i novi GDDR5 moduli na višim radnim frekvencijama budu se fino pasali u cijelu priču.
ATi readies OEM special: SuperRV770 (naravno ako je istina)

Ili nesto kao RV770XTX iliti HD4890.
Momir je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 23:12   #461
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Atrax Pregled postova
Da, al uvijek imaš onih koji jednostavno MORAJU imat najnoviju/najjaču grafu jer su onda glavni u selu. A to što tom kupnjom nisu dobili ništa više nego par FPS-a koje ni ne primjetiš, to im nije bitno.
Nećemo bit licemjerni, da imam brdo para, nebi mi cijena bila bitna, naravno da bih uzimo najskuplje i najjače, čisto zato jer to MOGU, a ne zato jer mi TREBA.

Trenutno sam u mogućnosti uzet jednu HD4870, al mislim da bi mi to bio pun promašaj. Ovaj komp sam uzeo u drugom mjesecu, ak sad uzmem 4870, ovu staru mogu zaboravit (prodat se ne isplati više-manje) a uparit ju u CFX sa 48XX ne mogu (kolko ja znam). Kontam da mi se daleko više isplati uzet još jednu 3870, cijene su im smiješne, a grafa je još uvijek sasvim ok, i odradi svoj posao više nego dobro.

ne znam bas...ove zadnje atice su teza banana sto se tice AA, tako da je ova 48xx serija melem na ranu
  Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 23:18   #462
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
ne znam bas...ove zadnje atice su teza banana sto se tice AA, tako da je ova 48xx serija melem na ranu
U stvari 3xxx serija je imala uber fleksibilan programabilni AA, ali uzalud im kad su programeri gamad lijena i više vole da im to hardver odradi nego da sami programiraju
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 23:20   #463
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
lol samo 650 kn u godinu dana? to je strava malo gubitak love
Pa platio sam je 1 tisucu tako da je to gledano u postocima, fini gubitak za tako kratko vremensko razdoblje. U svakom slucaju sad se ne treba zaletavati sa kupovinom 48xx serije, mislim da cu ubacit nesto sto samo daje sliku i cekat jedno 2-3 mj jer rata ce ziher sada biti.
Nvidia mora reagirat jer je ati sad zbilja u ogromnoj cijenovnoj prednosti.
stuc je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 23:27   #464
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Thumbs up

Citiraj:
e, tu dolazimo na ono kome šta stvarno treba, a kome baš i ne.
AA im je banana, tu se slažem, nVidija ih je požderala u testovima sa upaljenim AA, al obzirom da ne patim na to (pogotovo na rezama od 1440x900), šta se mene tiće još jedna HD3870 je the way to go, čisto da dobim koji FPS u budućim igricama.

a tu je i činjenica da si ne mogu (i ne želim) kupovat drugu grafu čim nova izađe. banana je to sve postalo sa grafama, tjera te da kupiš što jače i što skuplje, a to isto će ti bit najjače/najskuplje možda kakvih par mjeseci, i tad već odlazi u nekakav mid-range. da ne odem u, tolko od mene.
Staro 01.07.2008., 23:37   #465
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
U stvari 3xxx serija je imala uber fleksibilan programabilni AA, ali uzalud im kad su programeri gamad lijena i više vole da im to hardver odradi nego da sami programiraju
mislis gamad potkupljiva
  Reply With Quote
Staro 02.07.2008., 00:07   #466
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Lihto Pregled postova
čitam ovo i gledam,kakve logike ima kupovat high end svake generacije grafičkih kartica.Ono za ni 10-15% bolje performanse se gubi hrpa love i to bezveze.Po meni najbolje i najisplativije je ubost grafičku recimo high end svake dvije generacije ili ovako nešt u akciji.IMHO meni je totalno glupo recimo sad mjenjat HD3870 za HD4870(a znam da će to napravit hrpa ljudi) kad sve normalno leti na full detaljima 1680x1050.Mislim lijepo je imat podršku od staraca pa onda nije problem ali ima ljudi koji sami plačaju pa opet rade iste greške.Grafičke kartice se mjenjaju kad više nemogu izvršavat željenu funkciju ili kad crknu,a ne kad dođe nova generacija
gle, prvo, ja ne mijenjam kartice svake generacije, nego po prilici, i to iz nekoliko sljedecih razloga:
(konkretno evo sada zasto razmisljam o kupnji ove 4870)
zato sto mi je sada manji gubitak na vrijednosti kartice koju imam, nego sto ce to biti kada se mozda pokaze "potreba" za jacom, i iako ce tada i ta jaca biti jeftinija, nece toliko koliko ce moja manje vrijediti, i koliko cu ju teze prodati. onda dalje, ne bi mi lova igrala neku ulogu, prodao bih svoju, radio tjedan, dva, i evo, kupio tu karticu. a tjedan, dva rada je nista. netko radi i za tu lovu koju zaradi kupi mobitel? a to nije blesavo? Ja imam jos uvijek Ericsson T65 star ne znam ni sam koliko, i bolji mobitwl mi ni ne treba, jer mi mob treba za pricanje i slanje poruka, a s obzirom jos koliku ovaj autonomiju ima prema danasjim mobovima, savrsen je. radi, i traje tjedan dana sa jednim punjenjem baterije, sto se ne bi moglo reci za jedan jedini danasnji mobitel bas zbog pun q..c điđa-miđa. netko bi pak potrošio to na more. ja ne volim more, i umjesto mora ću otići sa curom u vikendicu na jednoj rijeci. eto, više volim rijeke. i još jedna stvar, a to je ta koju si ti rekao - svake dvije generacije - to je i moja filozofija, pa mozda cak i rijedje, ali evo, ja sam imao 8800gts (g80) i rekao sam da necu kupovati karticu do pojave "ge forcea 10", ali eto, dosla 9 serija, imao priliku i uz nadoplatu na svoju od svega 150kn, kupio devetku koju ne bih kupovao da nije bila tako mala razlika. i donijela mi performanse tocno u onim igrama u kojima mi stara trzala. i to jako mi vaznim igrama koje sma igrao mjesecima, dakle ne pricam o crysisu, nego o primjerice gothicu 3. i evo, dosla nova serija, a i moja 8800gt ce uskoro pocet kasljati, pa zasto sada ne bih kupio neku karticu sa kojom cu realno biti zadovoljan sljedecih 2 godine, ili nesto manje. malo sam zakasnio na ge force 8, tj kupovao sma komp kada je vec dolazila devetka, ali eto, sada si za samo tjedan dana rada kupi neku s kojom cu biti miran duze, ali eto, igrom slucaja nije nvidia, nego je ati, zbog puno bolje ponude. i ne vidim u cemu je problem

EDIT:
I rekao si da se kartice mijenjaju kada vise ne mogu izvrsavati zeljenu funkciju - e pa to je kod mene tjeranje igara koje zelim igrati na full detaljima, no ne i sa pizdarijama tipa AA, to mi nikad nije igralo ulogu. Zasto? Jer sam razmazen? Ne, boli me znas sta za to da mogu reci kako mi igre idu, nego zato sto svaka igra je tek na najvisim postavkama onakva kakva treba biti i kakvom su ju autori zamislil, i ja ju zelim takvu igrati jer inace to nije ta igra. I nije sad da ja stalno tako, dapace, realno gleam prema mogucnostima. pa dovraga, imao sam 3 godine R9550 Infinite u kompu, pa sam igrao na puno manjim detaljima prije kojih godinu dana, prije kupovine novog kompa. Ne znam, moda je problem sto sam od svojih 20 godina zviota jedno 17, 18 hardcore gamer. a mozda jer sam previse navikao na konzole u kojima su igre "uvijek na max detaljima". Ali u svakom slucaju, funkcija koju ja zelim je max detalji. ako imam sredstva ili ih moram smao malo nabaviti, ne na tezak nacin, zasto ne bih?
ABuser je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2008., 00:58   #467
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Pa dovraga, GTX280 dodje tocno dvostruko vise, a mislim da nije jaci od max 20%.
Nebi smio bit nikako jači, jer ako je 4870 nasljednik 4850, a 4850 već debelo zapinje GTX280, inače nebi imalo nikakve logike.

Citiraj:
nije li 512MB memorije danas malko premalo
Neznam zašto se ljudi "pale" na ove MB, oni su tu samo radi antialisinga i filtriranja(anisotropic, trilinear, bilinear). 512MB je i više nego dosta za današnje igre(dobro izuzev Crysis, on na svemu zapinje).

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Jedina prednost 70-ki je DDR5 memorija, no iskustvo je pokazalo da se s nešto bržom memorijom ne dobiva puno (pogotovo kod ovih bijesnih brzina tj multiplyinga).
Čitao sam negdje da će ova GDDR5 mema imati dosta visok OC potencijal. Ovo što ti govoriš je točno, između GDDR3 i GDDR4 nije se osjetilo poboljšanje u performansama, dok je GDDR5 serija nudi znatan pomak na tom polju u odnosu na GDDR4.
R@zzoR je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2008., 01:46   #468
-Stinger-
Premium
Moj komp

-Stinger-'s Avatar

Datum registracije: Jun 2008
ako se ja ne varam ovo je topic o novoj ATI grafi, a ne o tome koliko je ko izgubio para u proteklih 1 god.

nitko nitkoga nije prisiljavao da kupi, a da se na kompu gube pare, o daaaaa

tehnika svakim danom napreduje, a nitko Vas ne tjera da morate imat posljedni krik tehnike u Vašem domu, svaka roba ima svojeg kupca, a to što netko mora imat najnoviju grafu u kompu, jer će imat 5FPS-a više, to je više njegov izbor i njegov novac...

iskreno, imam grafu koje je pregazilo vrijeme i radujem se izlasku nove, a ako cijenovno neće puno odstupat 4870 od 4850, onda će ta biti moj sljedeći izbor...

kakav je cooler na njoj mi neigra veliku ulogu, pošto će biti hlađena vodom

eto NHF @ all, moje osobno mišljenje

EDIT:
Eto u Ve-milu je :
4850 = 1274 kn
4870 = 1853 kn

razlika je 600 kunića, pa tko voli nek izvoli

I reject your reality and substitute my own!

Zadnje izmijenjeno od: -Stinger-. 02.07.2008. u 02:09.
-Stinger- je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2008., 08:22   #469
sams
Guest
Moj komp

sams's Avatar

Ha tko ce imat parakupit ce novu grafu svaki put kada izadje, ko nece kupit ce je svakih 2 god a kome uopce netreba svakih 5 pa, tko voli nek izvoli.
sams je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2008., 12:27   #470
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Evo testic: Powercolor HD 4870
Ne cini se losa, jedina bolja od nje na testu je 280GTX
GPU se neda bas klokati, samo za 30 MHz
Da su jos driveri savrseni, mozd bude bolja od Nvidije.

| Intel Core 2 Quad Q9650 @3,00 GHz, c.w. Noctua NH-L9x65 |
| Zotac 9300-ITX-WiFi | Mushkin 8GB DDR2 @800 MHz |
| Sapphire Pulse Radeon RX 570 4G, 4096 MB GDDR5 |
| Samsung 860 Evo 500GB SSD | Windows 10 Pro x64 |
| Seasonic Prime Fanless PX-450 | Phanteks Enthoo Evolv ITX TG |
| Dell UltraSharp U2419H @1080p | Dell KB216 | Roccat Kone Pure SE | Roccat Taito | Creative Pebble |
Campeonato je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2008., 13:16   #471
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Triput hura za Powercolor!

Nek mi samo još pokažu nekakvu PCS verziju, i prodano! Jer ove temp su malo scary (bar za ATI).
Staro 02.07.2008., 13:26   #472
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Duboko sam uvjeren da će se i 4850 i 4870 uskoro pojaviti i s drugim coolerima. Trenutno tek dolaze na tržište pa takvo nešto nije za očekivati, ali za mjesec-dva će sigurno biti i drugih verzija. Tako je bilo sa svim ATI karticama, pa će biti i s ovima.
Staro 02.07.2008., 13:38   #473
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Citiraj:
Autor Atrax Pregled postova
Jer ove temp su malo scary (bar za ATI).
Najavljuju rješenje u novim driverima, a ako ti se da zafrkavat imaš na ovoj stranici kako povećat brzinu venta: http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=192932
Staro 02.07.2008., 14:06   #474
-Stinger-
Premium
Moj komp

-Stinger-'s Avatar

sad čekamo 4870x2 da vidimo kako će ona disat

Staro 02.07.2008., 14:22   #475
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor -Stinger- Pregled postova
sad čekamo 4870x2 da vidimo kako će ona disat
A onda ćemo čekat 4890...pa ćemo čekat 4890 X2...pa ćemo čekat 4900...pa 4900 X2...uglavnom čekamo

Nikad nije povoljno za kupnju,uvijek po*ušiš

Citiraj:
Autor campeonato Pregled postova
Evo testic: Powercolor HD 4870
Ne cini se losa, jedina bolja od nje na testu je 280GTX
GPU se neda bas klokati, samo za 30 MHz
Da su jos driveri savrseni, mozd bude bolja od Nvidije.
Review je katastrofalan...grafovi točnije,2 žute/narančaste i 2 plave boje uopće ne možeš razlikovat

Pa ti pogađaj koja je koja...

A temp grafe je detalj zbog kojeg neću kupit ovu karticu.U ove ljetne vrućine samo mi fali još nešto u kompu od 90C...to direktno diže temp svega ostalog u kučištu za bar 10C.Strašno...

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 02.07.2008. u 14:36.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2008., 14:30   #476
-Stinger-
Premium
Moj komp

-Stinger-'s Avatar

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Review je katastrofalan...grafovi točnije,2 žute/narančaste i 2 plave boje uopće ne možeš razlikovat

odozgora prema dolje = sa lijeva na desno....
dakle, imaš listu grafičkih, e sad prva odozgora sa liste ti je prva sa lijeva na grafu, pa druga odozgora ti je druga sa lijeva, itd....

kapiši

jel ima itko review za 4850 u CF-u

Staro 02.07.2008., 14:36   #477
BuBizgb
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:

...stvarno uzas!

Ja narucio danas 4870 pa kad dojde ...
BuBizgb je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2008., 15:25   #478
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor -Stinger- Pregled postova
odozgora prema dolje = sa lijeva na desno....
dakle, imaš listu grafičkih, e sad prva odozgora sa liste ti je prva sa lijeva na grafu, pa druga odozgora ti je druga sa lijeva, itd....

kapiši

jel ima itko review za 4850 u CF-u

A i ja sam sav zbunjen...btw nisu napisali koji procesor su koristili na testu...sve ostalo jesu,prestupid
Staro 02.07.2008., 15:27   #479
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Citiraj:
A temp grafe je detalj zbog kojeg neću kupit ovu karticu.U ove ljetne vrućine samo mi fali još nešto u kompu od 90C...to direktno diže temp svega ostalog u kučištu za bar 10C.Strašno...
Klima, bigtyphoon, custom vent na grafi + jedan custom vent na kućištu rješavaju stvar. Ako nemaš toga, jbg, uzmi GF.
Plačete zbog tih temperatura kao da vam komp stoji vani u dvorištu na suncu. Ja imam laptop koji se grije na 92 stupnja pod opterećenjem i ne žalim se.
Staro 02.07.2008., 15:52   #480
Boogie
Premium
Moj komp

@BuBizgb gdje si narucio?
Boogie je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore