|
![]() |
#2041 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Kakve veze ima taj site s monitorom? A i članak se zove "5 cool stvari o Visti koje vjerojatno niste znali " Mene više iritira nekakav error koji dobijem od Silverlighta kada posjetim dotičnu stranicu. |
![]() |
![]() |
#2042 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Vjerojatno site nije od monitora ali monitor ga gura. Po meni je to jedan od gorih sajtova, ali niti inace ne citam bas sajtove gdje je sve od Microsofta najbolje. Morat cu prestati posjecivati monitor.hr stranicu jer svaki drugi dan naidem na takvu traljavost da je to nevjerojatno, a monitor.hr dizajn je jos iz 98e ili 97e vise se ne sjecam kad sam kupovao njihov cd. ict.hr prva vijest: 30.06.2008, ponedjeljak Webrecenzije Cromoda.hr – ružno pače izraslo u labuda ![]() A na slici se jasno vidi da se radi o sajtu cromoda.com |
![]() |
![]() |
#2043 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
zbog naslova teksta ne bi ga pročitao do kraja...zvuči kao neki naslov iz teena.."pet cool stvari koje moraš znati o prištevima"....mislim WTF? ali ovo obara s nogu 4) U Windowsima XP niste nikada znali da li će se računalo probuditi iz Sleep moda ili hibernacije, dok je na Visti to bitno unaprijeđeno. Ovo je posebno bitno za laptop korisnike koji rijetko potpuno gase računalo. opisuju kao da nikome nije jasno kako smo sve ove godine mogli biti na XPu...a hibernaciju kao ruski rulet...loše jako loše ![]() |
![]() |
![]() |
#2044 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Link na članak je bio u originalu na monitor.hr..točnije http://www.ict.hr/ (koji ima zanimljivi update..recimo jednom u 3-4 mjeseca..posebno kod stvari tipa proizvod tjedna..koji stoji par tjedana, ili kod video boxa koji je linkan na isti video..umm..jel bio neki drugi video..ne sjećam se..) Uglavnom katastrofa.
#2047 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
cek malo jel bi to islo onda pod it ili komicari u nastajanju ? ![]()
#2048 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2050 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Znamo kaj je to AXE efekt. A evo i Rexona efekta: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=112181 |
![]() |
![]() |
#2051 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ovaj lord je stvarno nenadjebiv ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2056 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ma neka niti ne zelim konzolu to cu prodat lordVerdranius-u za neke pare i napit se posteno ![]() |
![]() |
![]() |
#2058 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Sada je otvorio i temu glupog imena, o manje više glupom proizvodu: Link, SS |
|
![]() |
![]() |
#2062 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki-skulirajte se malo, ovo je MiD ![]() Ajd još nekak postat biser sa nekog drugog foruma ali ovakve bedarije iz dnevne štampe zaboravite...
#2064 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2065 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
omfg. Ja reko naslov se čini kulturan,pa mi se nije dalo gledat. Uberpwner ![]() |
![]() |
![]() |
#2066 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2069 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006