|
![]() |
#571 |
RiDe Or DiE-O.G.
Datum registracije: Dec 2006
|
ma nije do mene ziher skidam tako 2godine i sve pet...vecinu stvari skidam s privatnih trackera i mora ici 200kb/s al jednostavno nejde ja mislim da oni nest mutiju,jer promjenio sam 3 operatera i nikad problema s tim do sad....nist mi ne blokira promet ziher.. ovo mi je vise smjesno torrent sa 80seedera 1 leecer privatni torrent site,brzina 60kb/s i nejde gore...zasto e neznam... Zadnje izmijenjeno od: nikola8. 27.06.2008. u 21:07. Razlog: lud sam hee |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Hmmm, i meni se torrenti vuku. Sveukupna brzina svih torrenata se drzi uredno oko 100 kB/s. WTF ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
drago mi je sto sam slucajno pogledao ovaj topic jer i meni zadnjih par dana ne ide preko 100 kbps, imam 16mbit flat i nikad mi se torrenti nisu ovako ponasali, kao odrezani nozem ne idu preko 100 kbps. Recimo kad skidam 4 torrenta svaki se skida oko 25k, i cim pauziram tri preostali skoci na 100k. Nisam nista mjenjao na PCu, i problem 100% nije na mom kraju. FTP i http download/upload ide max, al torrenti ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Prečupavi mod
|
Dok sam citao ovaj post (s mail-a) bacio sam oko na download i trenutno pici u prosjeku 250 kila. Mozda nekakvo privremeno ogranicenje poradi nekih radova ili ispada veza uslijed nevremena... boktepitaj. Doduse, fascinantna je sama cinjenica da Iskon vec godinu-dvije shlepa beta korisnicke stranice i stvari su se pomaknule otprilike 1 promil. Ali bitno da semaforcici "stanje sustava" uvijek svijetle zeleno, radilo sve ili ne radilo nista ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
RiDe Or DiE-O.G.
|
Citiraj:
"s.u" ovako aj malo prati torrente.stavi nesto skidat i prati od pocetka se vuku meni s 2mb brzinom nejdu vise od 60kb kad bi za 1h do 2h se probudili i isli 200kb/s do kraja kad se skinu...tako meni radi vec 2tjedna.bilov koji torrent stavim vuce se od pocetka,tek kasnije krene kako treba..a to nismo mi krivi nego iskon,trebao bi ih neko nazvat i pitat sta je to,ja zasad nebi jer cu se samo svadat hee... trebamo to rjesiti jer uzeo sam onaj hr.duo ako stekaju s torrentima da to odkazem.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Problem je u dostupnosti jer Iskon.Duo nije baš svagdje dostupan, dok je HR.Duo svagdje dostupan.
![]() |
#582 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
RiDe Or DiE-O.G.
|
ja zasad nemam niti iskon.duo niti hr.duo jednostavno imam brzinu preko t-coma promet preko njih..i neznam zasto mi torrenti idu tak sporo.evo stavio nest skidat u 14h i nisam bio doma,dosao sad brzina u 14h bila 60kb/s i sad kad sam dosao doma 19h isto 60kb/s nesto tu ne stima... ![]() evo napravio i speedtest sada.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Prečupavi mod
|
Cek, nemas lajnu preko Iskona, niti promet preko Iskona i postas u Iskon.duo topic? Ne kuzim... jos uvijek mi ne ide preko 200 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
RiDe Or DiE-O.G.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo rješenje za one koji imaju problema s brzinom: U uTorrentu uključiti enkripciju protokola (u opcijama BitTorrent->Protocol Encryption->Outgoing postaviti na Enabled) i isključiti "Allow incoming legacy connections". Meni je tako proradilo, jer se na taj način maskira torrent promet s kojim se Iskon izgleda počeo petljati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 | |
RiDe Or DiE-O.G.
|
Citiraj:
svaka ti dala majstore ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
http://www.iskon.hr/za_kucu/brzi_int...vise/flat_adsl Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() EDIT: Sad vidim da je stavljeno i na ostale stranice, odlično! Zadnje izmijenjeno od: MDT. 01.07.2008. u 19:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ha, jucer je netko to na newsima napisao, danas se vidi na webu... nego ovak, sta da kazem da me prebace na 992.1 modulaciju? vec sam poslao 1 mail kojeg su ignorirali (ali je kao moj zahtjev registriran -.-). zatim sam zvao sluzbu jer imam prevelik ping u igrama u odnosu na druge te zamolio promjenu modulacije. rekli mi nesto poput da oni to ne mijenjaju te da posaljem mail s tracertom sto sam bas napravio i usput opet trazio promjenu na 992.1. EDIT: eto mene prebacili na 2/384. Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 408 / 2.557 speedtest potvrduje. Zadnje izmijenjeno od: Overvide. 03.07.2008. u 08:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovaj mjesec prelazim s t-coma na Iskon i zanima me jel bolje ostavit moj trenutni ruter Gigaset SE555 ili je Thompson koji ću dobit bolji? Gigaset me je dobro služio sve ovo vrijeme pa ga najrađe ne bih promijenio ako stvarno nije nužno.
![]() |
#596 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Prečupavi mod
|
Ukljucio sam enkripciju torrenata i sad pici ful brzinom ![]() Nego, jesu kome digli vec brzinu, meni u modemu pise: Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 852 / 6.230
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Prečupavi mod
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
a šta se događa kod drugih torrent klijenata, jer ne koristim utorrent već bitlord? razmišljam o prelasku na carnet.duo na drugoj liniji, ali ako će se torrenti vuć 100KB/s na liniji od 5mbita onda nema smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|