Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.07.2008., 09:16   #1
ethan
Premium

Datum registracije: Dec 2005
idiot za fotice trazi pomoc

ajd pliz ak ima neki foto guru na ovom forumu da mi kaze koji fotic da si uzmem
nekak je izbor pao na:
SONY Alpha A200K http://www.sony.hr/view/ShowProduct....TechnicalSpecs
ili
OLYMPUS SP570UZ http://www.olympus.hr/consumer/29_di...0_uz_18509.htm

nisam profi fotograf ali ipak ne zelim kupiti nekaj kaj nevalja

hvala na bilo kakvoj informaciji
ethan je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 09:18   #2
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Reci di točno gledaš tu Alphu? Inače to je bolji izbor od Olya... dSLR.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.07.2008., 09:22   #3
ethan
Premium

nazalost ovdje http://www.pevec.hr/297/327
sestra bi ga kupila na neki kredit i iz nekog razloga bas u pevecu (neka spika s karticnim placanjem) ali cu svakako jos pogledat dal postoji neki drugi ducan koji joj pase
Staro 01.07.2008., 09:25   #4
Thommy
Premium
Moj komp

Thommy's Avatar

Datum registracije: May 2007
ako biras iskljucivo izmedju ova 2 aparata preporucam ti da uzmes Olympusa ako se ne mislis malo zesce pozabaviti fotografijom ... neznam koliko se kuzis u fotice ali ovaj sony ti je DSLR a Oly je kompakt ... neznam dali kuzis koja je razlika ... za sony ce ti s vremenom trebati jos bar jedan dodatni objektiv, blic itd. ako zaglibis u DSLR vode za cas ce ti se povecati apetiti a proporcionalnio sa tim i financijski izdaci ... napominjem da sa sonyjem nemozes snimati filmice (jer je DSLR) dok oly moze, mislim da ti ovaj sony nema ni live viev sto ce ti kao totalnom amateru faliti ... tolko za pocetak ak ti jos kaj nije jasno pitaj
Thommy je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 09:43   #5
ethan
Premium

ok, malo sam googlao i ako sam dobro shvatio:
dslr mi omogucava da slikam ko na onim starim foticima - stisnem i on odma okine, a compact ima onu odgodu? sorry ak pitam glupa pitanja
uvijek me to zivciralo na digitalnim foticima - stisnem gumbic i onda moram cekat pola sekunde da on uslika
i zasto kazes da ce mi za sony trebati dodatna oprema? ajd pliz to malo pojasni
a live viev je ono kad na zaslonu vidis sta slikas? - to je vjerojatno korisno, ali vaznije mi je da nemam vremenski pomak kod slikavanja
puno ti hvala, stvarno nemam nikakav drugi izvor informacija (bar ne onakav koji bi mi jednostavnim rijecima objasnio neke stvari)
Staro 01.07.2008., 09:55   #6
Thommy
Premium
Moj komp

Thommy's Avatar

odgodu ces imati i na DSLR-u jer uvjek imas neko kratko vrijeme koje protekne dok ti fotic fokusira, s tim da ce ti se u losijim svjetlosnim uvjetima ta odgoda i povecati sa ovim objektivom koji dolazi sa foticem jer ima mali otvor blende, ponekad sa tim kit objektivom fotic nece moci automatski fokusirati kad nema dovoljno svijetla, iz tog razloga ti treba dodatna oprema kao sto su objektivi sa vecim otvorom blende i dodatni vanjski blic sa pomicnom glavom da ga mozes usmjeravati i odbiajti svijetlost...
live viev je da vidis ono sto slkas na lcd-u da
sto se tice starih analognih fotica na njima imas objektive sa manualnim fokusom ti sam okreces prsten fokusiras prije okidanja i to ti je ta odgoda koju imas sa digitalcima s tim da i an DSLR-u kad pritisces okidac imas 2 koraka prvo do pola da se fokusira i onda do kraja da okine
neznam za sto ces tocno korisiti fotic ali kad ti ponestane svijetla mogao bi se naci u problemu sa ovim objektivom koji dolazi sa sonyjem ... neznam koliko ti se da zafrkavati sa podesavanjem opcija po foticu prije nego pocnes slikati jer ako mislis DSLR korisititi na automatskim postavkama ona ti je bolji izbor neki kompakt u tvom slucaju Oly ... ja sam nedavno uzeo Olympu E-510 DZ kit sa 2 objektiva to je DSLR i sad vec skupljam lovu za dodatni blic i jos 2 objektiva i to sve ce me ispasti cca 10000kn ... nebi bilo ok da uzmes skupi fotic i onda ostanes razocaran sa njim zato ti je mozda ovaj kompakt od olympusa bolji izbor
Staro 01.07.2008., 10:11   #7
ethan
Premium

ok, razumio sam - bolje za pocetak uzeti olumpus dok ne naucim vise o fotografiji (i dok se ne obogatim), a onda preci na dslr tehnologiju
hvala ti jos jednom za informacije
Staro 01.07.2008., 10:24   #8
Thommy
Premium
Moj komp

Thommy's Avatar

nema problma ... gle mene su isto odgovarali od dslr-a pa sam ga svejedno kupio ali sam znao odmah u startu da cu morati uloziti jos neku lovu da bi u svim uvjetima dobio fotke kakve zelim ... danas su dslr fotci cjenom dosta pristupacni pa se ekipa dosta puta zaleti i kupi ih misleci da ce sa njim imati uvjek vrhunske fotografije a zapravo su "point and click" ekipa neda im se zafrkavati sa podesavanjem postavki na foticu nego samo okidaju na automatskim postavkama pa slike ne ispadaju najbolje ili ne onako dobre kao sto su si zamislili da ce biti i onda na kraju imas poun oglasnik dslr fotica ... imas tu na forumu temu pod nazivom "za sve fotografe" pogledaj malo fotke ekipe mislim da ima i slika slikanih sa OLYMPUS SP570UZ, a i cisto da vidis za usporedbu da ponekad nije ni fotic toliko bitan da bi se dobila odlicna fotografija ... potrazi na google-u ima sigurno galerija sa slikma uslikanima sa tim olympusom
Staro 01.07.2008., 10:26   #9
antrax
Premium
Moj komp

antrax's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
u svakom slucaju za amaterske potrebe je bolji kompakt od dslr-a, em je jednostavniji za koristenje kad to zelis em se moze koristit u vise situacija od dslr-a s tim osnovnim objektivom koji dobijes, a slike ce ti biti dovoljno dobre.
apsolutno stoji ovo sto je thommy napisao, kada uzmes dslr onda ce te dalje vuci u nabavku dodatne opreme, tj drugih objektiva bljeskalica itd. sto je puno skuplje od pocetnog ulaganja.

medutim ono sto mene muci ovdje je da taj oly kosta 3000+kn, dok njegovog starijeg, ali nebi rekao i losijeg brata (sp560) mozes dobit za 2300-2500kn sto je osjetna razlika dok ne gubis u principu nista. a da zakompliciramo stvari, za istih tih ~2500kn ima jos masu drugih fotica te klase koji su mozda cak jos i bolji, no o tom potom

a da, kada fokusiras nesto s foticem, slikanje je prakticki trenutno nakon sto do kraja pritisnes gumb bez obzira kakav fotoaparat imao

Msi x79a GD65
Intel i7 3930k @ 4.7 1.4V
4x 4GB Kingston 1866 9-11-9
Gigabyte gtx 460 1gb
Samsung 830 128GB
640GB WD AAKS
WD green 1.5TB
LG drzac za kavu
Seasonic S12 500W
Coolermaster Stacker 831
HP LP2065 / LG IPS231P
Logitech UltraX Media + Razer DeathAdder
Windows 7 Enterprise

Trenutno nepostojeci

antrax je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 11:26   #10
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo ja ti prodam svoj Olympus, jer sam se zaletio, i sada kad sam malčice prokužio neke stvari hoću DSLR-a ali hebi ga zasada mi je i ovaj dobar, imaš par mojih fotki na gore navedenoj temi pa pogledaj!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.07.2008., 11:54   #11
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Buraz ima Nikona D40x i super je zadovoljan sa njime (odlične fotke), uz to uzeo je dodatni objektiv koji dođe skoro kao i sami fotić te još dodatni flesh.

dpreview - D40X

nabava.net
MIK je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 12:22   #12
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Hm...sorry ako ispada napadno ovo što ću ti reći,ali...čemu tako skup foto ako još neznaš osnove fotografiranja?Na tvom mjestu bih počeo sa:

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=3840056

...te eventualno ako ti je zbilja do bacanja love...

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=3840036

Prvo nauči osnove a kasnije ćeš i sam već vidjeti na kojem području želiš poboljšanja u svom stilu fotografiranja jer kao što stara izreka kaže: "nije zlato sve što sja" pa tako ne znači ako je fotoaparat skuplji da je bolji od nekog drugog.Kakve će slike ispast uvelike ovisi i o umijeću i znanju fotografa...iliti da svedem na najosnovnije:badava ti i fotić za 10k kuna ako neznaš slikat
tomek@vz je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 12:37   #13
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Na idiotu se nikad neće naučiti fotografirati.
Može kupiti povoljnog rabljenog SLR-a te ako mu se ne sviđa proda ga praktično po istoj cijeni.
Staro 01.07.2008., 13:23   #14
lordVerdranius
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Ma neka zeme neki rabljeni ili čak novi EOS 350D, 400D, 450D i bok...
Ili nekog Pentaxa!!! Pa čak i Oly-a! )
A kaj se kompakta tiče radije si uzmi Canon G9! Najbolji izbor trenutno!
I da kupi se novi Digital Foto magazin! Svakako! Ima vodić za kupnju u njemu... Osim ak već nije došao novi od ovog mjeseca na kioske, a to nisam ziher...
lordVerdranius je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 13:51   #15
Thommy
Premium
Moj komp

Thommy's Avatar

Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
a da, kada fokusiras nesto s foticem, slikanje je prakticki trenutno nakon sto do kraja pritisnes gumb bez obzira kakav fotoaparat imao
e vidis kad recimo radis sa DSLR-om i radis u modu prioriteta blende znaci sam odredjujes koliki je otvor blende a aprat onda prema tome otvoru sam određuje vrijeme ekspozicije zna se desiti, oped kad su slabiji svjetlosni uvjeti i kad nemas objektiv sa vecim otvorom blende nego npr ovaj koji dolazi sa foticem, da vrijeme ekspozicije potraje i par sekundi, znaci kad stisnes okidac do kraja ne uslika trenutno nego ipak prođe neko vrijeme i onda ako slikas neki objekt u pokretu slika se zamucuje ili ako slikas statican objekt i ako radis bez stalka i ruka ti malo zadrhti oped dolazi do zamucenja ... to mene za sada navise i muci sa ovim objektivom iz kita jer nemaju dovoljno veliki otvor blende tako da mi je jedan od sljedecih koraka kupnja novog objektiva ... imas u galeriji na temi "za sve fotografe" i slike koje su namjerno slikane sa duzom ekspozicijom ... pogledaj si fotke od clana pod nickom Nitros, decko radi vrhunske fotke ali ima i vrhunsku opremu plus jako puno znanja i iskustva

Zadnje izmijenjeno od: Thommy. 01.07.2008. u 14:03.
Staro 01.07.2008., 14:03   #16
MIK
no fear
Moj komp

MIK's Avatar

Jako kvalitetan "domaći" sajt. Nešto kao PCE samo za fotografiranje i šire...
http://www.dizajnzona.com/forums/
Staro 01.07.2008., 15:10   #17
rib@
Premium

rib@'s Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Thommy Pregled postova
e vidis kad recimo radis sa DSLR-om i radis u modu prioriteta blende znaci sam odredjujes koliki je otvor blende a aprat onda prema tome otvoru sam određuje vrijeme ekspozicije zna se desiti, oped kad su slabiji svjetlosni uvjeti i kad nemas objektiv sa vecim otvorom blende nego npr ovaj koji dolazi sa foticem, da vrijeme ekspozicije potraje i par sekundi, znaci kad stisnes okidac do kraja ne uslika trenutno nego ipak prođe neko vrijeme i onda ako slikas neki objekt u pokretu slika se zamucuje ili ako slikas statican objekt i ako radis bez stalka i ruka ti malo zadrhti oped dolazi do zamucenja ...
Sve to stoji, ali kod dslr-a je manji šum kod vece osjetljivosti (ISO) pa su fotografije itekako upotrebljive, dok kod kompakta povecanje osjetljivosti ubija fotografiju.
Kaj se pak tice pocetnik ili ne, na vecini kompakta se mogu postavke mjenjati rucno pa tak i na sp 570
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa
rib@ je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2008., 17:21   #18
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor rib@ Pregled postova
Sve to stoji, ali kod dslr-a je manji šum kod vece osjetljivosti (ISO) pa su fotografije itekako upotrebljive, dok kod kompakta povecanje osjetljivosti ubija fotografiju.
Kaj se pak tice pocetnik ili ne, na vecini kompakta se mogu postavke mjenjati rucno pa tak i na sp 570
To je istina, ja ga imam i sve mogu podesiti ručno, jedino jelte, malo neke stvari su uskračene, pa zato sada ciljam na DSLR-a!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2008., 09:06   #19
ethan
Premium

ajme, ne mogu vjerovati da nisam dobio nikakvu obavijest mailom, a vi se tu raspisali

evo sad sam tek procitao kaj ste napisali - pogledat cu malo ovaj foum o fotografiji i vidjet nesto vise o Canon G9 za kojeg kazes da je super (a jeftiniji je za 1000kn)
u 10 mj pocinje fax, i na dizajnu postoji predmet "fotografija" kojeg namjeravam upisati, i znam da oni nece staviti neke velike uvjete, ali htio bi imati fotic s kojim cu moci pratiti nastavu - jer nije samo teorija nego se odrzavaju vjezbe

Zadnje izmijenjeno od: ethan. 02.07.2008. u 09:17.
Staro 02.07.2008., 09:16   #20
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Evo ja ti prodam svoj Olympus, jer sam se zaletio, i sada kad sam malčice prokužio neke stvari hoću DSLR-a ali hebi ga zasada mi je i ovaj dobar, imaš par mojih fotki na gore navedenoj temi pa pogledaj!
Jedino ako ces mu dati da "provuce" karticu izmedju tvojih guzova, jer covjek misli karticom platiti fotic

@ethan; razmisli i to dobro i o kupovini Canona S5 IS. Aparat je pila.

http://www.dpreview.com/reviews/canons5is/
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2008., 09:23   #21
lordVerdranius
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Vin EuroDizel Pregled postova
Jedino ako ces mu dati da "provuce" karticu izmedju tvojih guzova, jer covjek misli karticom platiti fotic

@ethan; razmisli i to dobro i o kupovini Canona S5 IS. Aparat je pila.

http://www.dpreview.com/reviews/canons5is/
Da, dobar je to fotić! Zemi si njega neš fulat
lordVerdranius je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2008., 11:00   #22
antrax
Premium
Moj komp

antrax's Avatar

Citiraj:
Autor Thommy Pregled postova
e vidis kad recimo radis sa DSLR-om i radis u modu prioriteta blende znaci sam odredjujes koliki je otvor blende a aprat onda prema tome otvoru sam određuje vrijeme ekspozicije zna se desiti, oped kad su slabiji svjetlosni uvjeti i kad nemas objektiv sa vecim otvorom blende nego npr ovaj koji dolazi sa foticem, da vrijeme ekspozicije potraje i par sekundi, znaci kad stisnes okidac do kraja ne uslika trenutno nego ipak prođe neko vrijeme i onda ako slikas neki objekt u pokretu slika se zamucuje ili ako slikas statican objekt i ako radis bez stalka i ruka ti malo zadrhti oped dolazi do zamucenja ...
kak mene ovo ljuti, netko tko se fura na neku stvar a u principu ni ne razumije sta prica, fotoaparat slika trenutno, to sto je njemu otvor blende duzi (sto se btw moze namjestati kod apsolutno svih fotica spomenutih na ovoj temi, kao i sve ostale postavke jer svi imaju full manual mod, jedino je kod dslrova na objektivu to ipak malo prakticnije sredeno jer nejde sve preko tipkica sto zna bit zamorno) znaci da prikupljanje svjetlosti, odnosno podatka slike traje duze vrijeme i tko bi rekao da ako se pojavi neki objekt u pokretu da ce biti zamuljano. Na te stvari ni kompakti nisu imuni, dapace, bez is-a se s niti jednim "laksim" foticem neda slikat normalno bez blica u iole neosvjetljenim uvjetima.

i ono sto je rib@ rekao apsolutno stoji, dslri mogu pod vecom iso osjetljivosti slikat a da fotke ostanu upotrebljive, ali to je prvenstveno razlog velicina ccd chipa

Msi x79a GD65
Gigabyte gtx 460 1gb
Samsung 830 128GB
640GB WD AAKS
WD green 1.5TB
LG drzac za kavu
Seasonic S12 500W
Coolermaster Stacker 831
HP LP2065 / LG IPS231P
Windows 7 Enterprise

Trenutno nepostojeci

Staro 02.07.2008., 12:01   #23
Thommy
Premium
Moj komp

Thommy's Avatar

@antrax
gle opce nije stvar u furanju na stvari i nerazumjevanje, i nije da sam ja tu neki super foto znalac ... sa kompaktom u vecini slucajeva nece uopce nailaziti na probleme kao sto su koliki mu treba biti otvor blende i koji iso da nastima itd, normalno da mu se slika moze zamutiti i sa kompaktom

btw otvor blende nemoze biti duzi ili kraci nego manji ili veci, moze ti biti duze ili krace vrijeme ekspozicije (odnosno vrijeme prikupljanja svijetlosti, vrijeme u kojem senzor prikuplja podatke, vrijeme u kojem svijetlost obasjava senzor ili kod analognih fotica film)... i ako mu se u tom vremenu zatrese fotic ili mu u kadar uleti neki objekt u pokretu kao sto si ti naveo gore normalno da ce mu se slika zamutiti ... ne zelim tu ulaziti u nikakve rasprave niti prepirke sa nikim ... ti si napisao citiram "fotoaparat slika trenutno, to sto je njemu otvor blende duzi znaci da prikupljanje svjetlosti, odnosno podatka slike traje duze vrijeme" sto bi znacilo da ipak ne slika bas uvjek trenutno i sa vecim otvorom blende ti se smanjuje vrijeme ekspozicije znaci ako ima kao sto si ti napisao duzi (ja ispravljam veci) otvor blende trebat ce mu manje vremena da prikupi potrebnu svijetlost

Zadnje izmijenjeno od: Thommy. 02.07.2008. u 12:12.
Staro 02.07.2008., 12:27   #24
antrax
Premium
Moj komp

antrax's Avatar

ovo je ot vec teze vrste al ajd,

da u pravu si u potpunosti, al razlog sto s "kompaktima" ne dolazi do raznoraznih problema je sto ih nazalost 99.99% ljudi uvijek koristi u "idiot" nacinu, bar ja to tako vidim. Tj ne mogu reci da sam imao vise ili manje problema s ijednima u odnosu na druge (ne bavim se pretjerano fotografijom nego eventualno isprobam kad uleti nesto novo nekome )

u svakom slucaju nadam se da ce ethan biti zadovoljan kupljenim sta god to na kraju ispalo

Msi x79a GD65
Gigabyte gtx 460 1gb
Samsung 830 128GB
640GB WD AAKS
WD green 1.5TB
LG drzac za kavu
Seasonic S12 500W
Coolermaster Stacker 831
HP LP2065 / LG IPS231P
Windows 7 Enterprise

Trenutno nepostojeci

Staro 02.07.2008., 16:25   #25
rib@
Premium

rib@'s Avatar

Datum registracije: Oct 2006
kako antrax kaze bit ces zadovoljan s bilo kojim aparatom koji kupis. Mozda jedan mali hint - uzmi nesto jeftinije i koristi, a kad i ako ti bude manjkalo opcija lako predjes na dslr i onda vec budes znal koje su prednosti i koje su mane, a ulazak u dslr ipak iziskuje puno vise love od kompakta, ali su i mogucnosti puno vece.
Ja sam isto tak krenul s kompaktom fuji s5500 (svojedobno je bil skup) i nakon druzenja 3-4 godine s njim odlucil sam preci na dslr, a najvise me privlacilo to kaj mogu koristiti stare objektive koje imam i do sada nisam niti malo zazalil.

I da probaj i s kompaktom slikati u raw-u i naknadno srediti fotku da se malo izverziras, jer slikanje dslr-om u jpegu nema nekog veceg smisla.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa
rib@ je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2008., 16:26   #26
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
a što je sa novim Sony-em H50? kak taj stoji u odnosu na S5 IS?
gnomisa je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2008., 16:46   #27
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Mislis na H5? U rangu Canona S5 IS je jedino H9, ali i jebacki skuplji...
Staro 02.07.2008., 16:54   #28
ethan
Premium

evo da vas obavijestim sto je odluceno - zapravo ono sto je moja sestra odlucila
ona ima neki bezkamatni kredit/popust u pevecu preko firme i ona hoce fotic sad (ide na more kod frendice i oce se slikavat).
ja sam inzistirao da onda malo saceka i da uzme canon s5 za kojeg ste rekli da je super (a i jeftiniji je) al me odjebala jer ga nema u pevecu. a s obzirom da su njene pare - jebi ga, nek kupi skuplju stvar.
vjerojatno cu ga imati navecer u rukama pa napisem dozivljaje

i hvala vam jos jednom svima na pomoci
Staro 02.07.2008., 17:00   #29
gnomisa
Registered User
Moj komp

gnomisa's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Vin EuroDizel Pregled postova
Mislis na H5? U rangu Canona S5 IS je jedino H9, ali i jebacki skuplji...
mislim na SONY H50

http://www.dpreview.com/reviews/comp...sch50&show=all

http://www.cameras.co.uk/reviews/sony-dsc-h50.cfm

http://www.cameras.co.uk/reviews/can...shot-s5-is.cfm
gnomisa je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2008., 17:01   #30
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

A njena odluka i nek se slika. Ja imam S5 IS oko 6 mjeseci i stvarno sam prezadovoljan za ulozenih 2500kn za aparat/kartice/baterije...

@gnom; sad vidim da je i taj H50 izasao, meni se vise svidja na Canonu sto ima preklopni LCD i tako je fino zasticen i ne palim ga gotovo uopce vise.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno