|
![]() |
#2941 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2944 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2946 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Aj aj malo pomoci, neznam u cem je problem Iam novi cfg i kad hodem imam filing slow motiona, zna ko kak to rjesit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2947 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja sam samo na jednom serveru, "nebo iznad trnskog", i ping mi je oko 50-60. Zanima me da li je vama igdje brzi ping? Da li je neko kupio key preko e-nabave 140kn, i da li je bilo sve ok? btw igra je mrak, jedino je zvuk los, tj. tesko mozes locirati protivnika, to je u CS:S puno bolje rijeseno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2948 |
Premium
|
Imam ja jedan server takozvani kresina kuja ping ~15 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2949 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Malo bolje objasni..ili lupi tu koji SS,mozda pomogne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2950 |
Premium
|
Da,nije problem u sensitivu, to je prvo kaj sam iso provjeravat Tesko je to opisat, otprilike kao da si fleshan/stunan pa tvoj lik onak usporeno ide dok ciljnik i puska imaju normalni hod tj sensitivity |
![]() |
![]() |
![]() |
#2951 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
lolček Šta si to ti stavljao ![]() Jesi stavio cijeli novi config (dakle zamjenio postojeći) ili si mjenjao stavke samo? Neka ti neko pošalje svoj config pa ga stavi, mogu ti ja dati svoj ali stavio sam i ja par configa pa nije po defaultu Uglavnom sam stavio maxpacketse na 100, snaps na 30, field of view na80, lock na 125 i jos par
![]() |
#2952 |
Premium
|
Stavio cjeli novi,stovise ne jedan nego vise njih Koji god stavim dogodi mi se to,osim na mojem defaltnom,pa me zanima zasto Na tek9u su me odma napali da sa njihovim cfgima ne postajem pro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2954 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
pogledaj za smooth mouse,ali je vjerojatno mali sensitivity
![]() |
#2955 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2956 |
1oo1 NooB
|
Patch 1.7
http://www.callofduty.com/intel/15 CoD4: Modern Warfare PC 1.7 Patch has been released * Fixes an exploit that allows players to access certain console dvars during multi-player matches. * Fixes a crash that could occur when a Chinatown Sabotage match would go into over-time. * Fixes a bug where the MP icons (Bomb, Defend, Capture, etc) were always showing up in English regardless of the install language.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
A nema najbitnije stavke u tome novom patchu,a ta je da se kalibriraju spawn pointovi na creeku.Ako ima samo 5 skilled igrača među rusima,sas nema teorije da dobije partiju pa da svi igraju dobro. Jel su svima nove mape sranje ili samo meni? Kad bolje promislim,one custom su mama za ove,creek-sranje,ne jednake šanse za pobjedu,slauhterhouse-katastrofa totalna,mapa bez imalo skilla koja se svodi na peglanje LMG-om kroz zid,chinatown-produkt propalog abortusa u pokušaju kopiranja Carentana i broadcast je jedina relativno dobro balansirana i zanimljiva mapa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2960 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
slazem se 100%, mape iz 1.6 patcha su idiotske - osim broadcast. cim na rotaciji dodje slaughterhouse - ja /quit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2961 |
Premium
|
Ebes ti patch kojeg za tjedan dana vec mjenjaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2963 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ajme srica nisam kupio bolju graficku ![]() Kupio rabljenu graficku samo zbog CoD 4 i zbog nakrcanih foruma koji govore da je igra odlicna, najbolji FPS, BUG-ovih (mislim) 96-97% ![]() Inace najnoviji FPS SinglePlayer sta sam igro prije CoD 4 je Half Life 2 i ono... Naigra sam se FPS-ova ali da je CoD 4 najbolja igra to ono ![]() Jedino sto je drzi itimalo igrivom je grafika, animacije i vizualni efekti. Neznam zasto toliki tvrde da je cak najbolja igra. Digne im se qrac na grafiku ili sta vec? Sad, mozda je to zato sto sam igro na Veteran, ali cisto sumnjam. Klasicno "stvaranje vojnika", ako stojis na mistu i ubijas protivnike samo dolaze drugi, moras otic zera naprid da bi svi nestali i tako redom. Ubiju tvoje drugi dolaze... Ili neke staze tipa Act III No Fighting In The War Room, nema sanse da ubiju tvoje ljude. Jedva ih i ja mogu ubit... Pa ona staza isto u Cernobilu kad sam doveo kolegu snajparista i ostavio ga na jednom brezuljicu i cekali helic... I opet nemogucnost smrti mojih vojnika... Predebilno... Inace ultra monotono i skriptirano... Et, samo sta mi je valjalo je pocetak staze u Cernobilu i ono puzanje, ovo ostalo vec vidjeno, predosadno, preglupo... To je samo sta mi je palo na pamet, ali ima jos toga... A MP ko i svaki MP. Staze iste ko i u CoD i CoD UO... Inace nebih ovo ni piso, boli me q za igrama, ali kad vidim 96% ![]() I onaj jbni Autosave... Nevolim ni neograniceno sejvanje ali autosave je katastrofa. Soldier of Fortune iz 2000 je igrivija od CoD 4. A mogu mislit kakav je Crysis ![]() Nedo Bog da dodje na moj komp... Znao sam da su odavno propale PC igre, ali ovoliko... ![]() Zakljucak: CoD 4 je prosjecna/ispodprosjecna igra. p.s. Napisano na brzinu, nadam se da necu nikoga uvrjedit. Ovo je moje skromno misljenje ![]() Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2965 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2966 |
Premium
|
Haha kaje najbolje najbitnije bugove nisu ispravili nego nekakve bezvezne koje niko ni ne primjecuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2968 | |
Banned
|
Citiraj:
OMGFLOL ![]() ![]() Care. @zwo - de vidi kada je netko zadnji put ovdje spominjao singleplayer. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2969 |
1oo1 NooB
|
Baš i ne znam koliko još patcheva će biti jer je 1.6 bio sponzoriran od Nevidije a tada su ljudi iz IW-a rekli da imaju buđet za još jedan patch a to bi onda bio ovaj 1.7. Inače popis glavnih problema sa COD4:MW : * DVAR Cheat EXPLOIT (Very Serious)- A few community members have recently discovered a new CoD4 exploit, this exploit works on all previous patches of the game... this will need to be fixed for patch 1.7. What does the exploit do? Basically allows players to set any command to any value, it will be set on for them only, and will work for one round/map. But what's to stop someone from setting up a bind to keep doing it? * REDIRECT ERRORS (Most Annoying - Re-implement the ReDirect from CoD2, it WORKED) * Fix the broken fs_basepath to recognize .ff files not just iwd's * Custom Map Management (out of control) * Overall optimization (Strange discon troubles) * Correct Onboard Sound Troubles * NETCODE Optimization (wicked lag problems for many) * Random Server Disconnects - Connection Interruptions (Ruins Matches & Tourneys) * Remove Forced Anti-Lag - Make it OPTIONAL (it doesn't work as designed and has become an exploit) * SLI Utilization Needs to be brought up to date! (works better when set to 1 instead of 2 cards!) Osobno mislim da DVAR Cheat EXPLOIT potpuno uništava igru. ![]() Da ne povjeruješ - cheat je omogučila slučajno ostavljena developer skripta!!!!!! Neki ljudi su napravili privremeni popis/patch koji bi ga trebao srediti ali to nije to - dosta se servera ruši kod primjene istog. Znači samo IW to može srediti ali da li hoče (ima još buđet za to) vidjet ćemo.
![]() |
![]() |
![]() |
#2970 |
Banned
|
Daj mi konkretan primjer tog exploita ako nije problem,molim?Jel u to spadaju oni tzv. cheatovi koje pb ne kuži pa nose po 5 gaymorica,fragova itd.? Zadnje izmijenjeno od: žile. 29.06.2008. u 05:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|