|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Rebrandirani MSI Wind U100 - da li se isplati?
http://www.aldi-sued.de/de/html/offers/2827_7018.htm Radi se o rebrandiranom MSI Wind U100 u prodaji od 3.srpnja po cijeni od 399 eura Da li je ova cijena povoljna? Naime ne zna se još da li će u njega bit ugrađena 3-cell ili 6-cell baterija. Trebam mali notebook pa bh bio zahvalan za savjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi ti siguran da je to MSI klon? Imao sam jedno Medion računalo (i dan danas radi kod jednog frenda). Nikad nisam uspio naći koja je matična unutra. U prospektu je pisalo Asus, ali takve na Asusovoj stranici nisam uspio naći. Čak je i BIOS bio rebrandan. Ja bi pripazio jer u slučaju nekog upgradea/reinstalacije, možeš se nabrati svraba. Ah da, Medionova podrška je od klinca.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
za hr trziste 90% ce u windu biti 6 cell baterija. iskreno ja nebi uzeo taj rebrand.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
http://www.fudzilla.com/index.php?op...8173&Itemid=38 U članku se navodi da je MSI poznat kao proizvođač hardvera za Medion, te da se u ovom slučaju radi "o rebrandiranom MSI Windu" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma nisu tak loši Medioni. Imao sam all in one printer/skener/kopirku od njih, sasvim solidna za te pare. Inače, bio je to Lexmark X83. Na njemu piše Medion, a CD-i i toneri, sve od Lexmarka. Imao sam i fotić, za te pare, sasvim solidan. To kaj ima takvo ime, ne znači niš. MSI je proizvođač. Da se mene pita, go for it. Iako bih ja radije dodao 100 kn gore i uzeo Končar Nelu, al ako ti je tolko bitna veličina uzmi. Nadam se da si našao tko će ti štampat HR znakove i da si kupio XP-e. Ovo kaj ćeš dobit na njemu su švapski i nema povratka.
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
ok.cooL. a jeL postoi kakav kontakt e-maiL tog Hofera u Austriji (Graz) na koi bi se čovjek mogao konzuLtirati s njima? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|