|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
problemi s instalacijom xp-a HITNO!
dobio sam jedan stari komp da instaliram windowse i sve je dobro dok ne dođe do "finalizing installation" oko 7 min do kraja i tam mi zamrzne, pojave se okomite crte po ekranu svaki put druge boje u čem je problem? radi se celeronu 700 mhz, tarom 8 god |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Stavi 98cu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Sorry NEX sto ti upadam u tvoju temu ali i ja trebam pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
ne znam zaš, al se meni na celeronu isto dešavalo isto dodje do 7 minuta ili do installing drivers i paf, sve se sruši. e sad kak sam to riješio... brijem da je stvar harda
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
ja isto mislim da je stvar u hardu... probao budem dati hard u svoj komp... pa onda postaviti windowse pa dati hard u onaj komp. e sad... kaj trebam napraviti kad mjenjam hardwer? treba možda kaj drukčije podesiti? može biti problema? terminator: s kojim celerom je to bilo? nekaj slično ovom 700 MHz ili nekaj drugo? ziginjo: nemaš beda... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|