|
![]() |
#631 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#632 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
http://extremal.kz/catalog/images/17361.jpg onda je ok za gradske voznjice i tu i tam koji makedamcic eventualno maksimir malo po kojoj sumskoj stazi koja je relativno ravna. Ja ga osobno nebi forsirao na više, pogotvo ne na neke skokove ili spusteve.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#634 |
In the ghetto
|
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Ima tko kakav pametan prijedlog kako skinuti pogon, s osovine. To je užas jedan kako je to uhvatilo, a htjeo bi ga skinut čitavog ![]()
![]() |
#636 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
|
![]() |
#638 |
In the ghetto
|
Niko ne veli da nisu dobre, bas naprotiv odlicne su, samo dosta skupe. Mislim da se ne isplati mu uzimat takvu kocnicu đusi 3 bi bila dost.
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#640 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
evo sutra bi napokon trebao otici i kupit bicikl, do sada nisam mogao uhvatiti vremena od faksa, i mislio sam uzeti ili ovaj Haro ili Focus Marakas, e sad, zvao sam u dvje DSG poslovnice i u nijednoj nemaju taj Focus Maraks, s tim da mi je lik rekao da imaju slican tj ovaj http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=4020 pa sad ti reci jel se taj isplati, tj jeli u rangu ovog Focusa sto si stavio... mislim zakacio sam se za taj focus marakas posto kontam da je bolji za cestu a meni ce uglavnom takav trebat, necu bas u brda ili nesto, a u biti mozda i ocu ako uzmem ovaj drugi ![]() ako nije, onda uzimam ovaj haro ili ovaj Focus Highland Peak, kazes da je dosta bolji, pa mislim, necu biti skrt dati jos 500kn ako je razlika bas osjetna ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
In the ghetto
|
Bolje ces vidjet koja geometrija ti odgovara ako sjednes na bajk. MTB bicikli su danas postali jedna univerzalna stvar koja se moze koristit za grad, šumu, makadam, blato... do sa treking biciklom to nemozes oni su za grad (tj. asfalt) i gotovo! Ne kazem da nebi jedan treking bicikl izdrzal malo zahtjevniji put ali gledajuci dugorocno tj. da ga ti svaki dan vozas po šumi - to nebi zavrsilo dobro. Zato treging ima svoje prednosti (brzi u gradu, udobniji...). na tebi je da odlucis kaj ti treba. Nemogu rec koji je bolji kad nisu ista kategorija. Ona univega je isto ok za nvac koji kosta. Potrosi jedan dan na obilazak ducana i sjedanje na biciklima i sve ce ti bit jasnije.
![]() |
![]() |
![]() |
#642 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Odlične jesu, predobre, ali meni to ne treba, pogotovo ne za običan XC a za nešto malo jače će i ovaj 525 bit super, a 50% skuplja cijena mi ne odgovara. Citiraj:
Po revjuima Shimano ima daleko najviše ocijene i najbolje pohvale od svih navedenih, na đusija se žale da je glasan (što mi je najgora stvar kod bikea kad sve cvrlji, dere se blabla), 525(535) i đusi 3 koštaju isto, s tim da je bolji 525 (bar po svim tim ocijenama na netu), cijenom su isti. Đusi 5 je skuplji od tih 30% i on im ok ocijene ali zakođer kažu da je dosta glasan, i da zna bit problema dok se ne sredi onda radi odlično, a XT je skuplji od 525 50% ali je skoro pa duplo bolji, i dosta bolji od đusija 5. Kad sam vagao cijenu i ostao neodlučan dobro sam razmislio kak se vozim, di se mislim vozit, i koliko meni trebaju odlične kočnice, i još par stvari i ispalo da mi jače od 525 ne treba, bar ne zasad i ne na ovom bikeu. Uzeo sam Shimano Deore 525 prednji 180mm rotor, iza 160. I zadnji mjenjač XT non-Shadow (isto izgledaju samo kaj ovaj više viri van). Kad to sve posložim slikat ću bike i nadam se da je ovo zadnji upgrade na bikeu na neko duže vrijeme. Matesonik javim ti se kad sredim mjenjače pa da ti dam ove. ![]() Eto toliko od mene. ![]()
![]() |
![]() |
#643 |
|
Ma nisu formule skupe, pokazat cu ti svoj racun ![]() Par bijelih! K24 formula za <1200kn, cisto p!mpovanje. http://www.imagesforme.com/show.php/...k24whiteoe.jpg Buljo jesi sad spreman za sljemenarenje? Uzmi neki šljem i idemo.
![]() |
#645 |
|
![]() |
#647 |
|
![]() |
#649 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
ajd bajk-eksperti, dajte opinijon... sve mi se piše da ne bum uspio dobavit drim bajk u vidu Cannondalea F4Z (dok se Zajebana Banda d.d. odluči odobrit mi kredu, otkotrljaše se svi bajkovi)... pa valja lagano razmišljat o rezervi... kaj mislite o Commencalu? konkretnije ovom modelu: http://www.ciklus.hr/katalog/view/849/ jedino kaj mi se čini "klimavo" je vilja... al kak sam zahrđao povratnik na dvokolice, mislim da za prvu ruku neće bit nimalo loša... a kasnije se navlja lako neka Tora ili slično... |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
nnego krivo sam stavio ovaj univega: http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5102 znaci nesto noviji model ako dobro kuzim, a zanimalo me je li taj u rangu sa Focus Marakas koji si mi stavio .. tj s ovim http://dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5050 za ovaj drugi kuzim da je drukciji model... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#651 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
pozdrav ekipi... cura zaprijetila da moram smanjiti kilazu pa odlucih kupiti bike...ali da nebih patio sam i ona uzela... ovakoca, ona je uzela http://scottusa.com/gb_en/product/378/746/aspect_45 a ja maznuo rabljenog ![]() ![]() ![]() e sada, znam da se uvijek prije pita prije kupnje, ali uletjeli su jako povoljno, a doslo nesto godisnjega pa su nam hitno zatrebali...ali pošto ih još uvijek možemo vratiti da priupitam za mišljenje... a sada malecki problem, njen radi savršeno, ali na mojem malo zajebava prijenos ( masinica je necujna, ali zajebava prijenos s prvog "zupcanika na drugi, dok s treceg na drugi radi savrseno) te se cuje strazna suspenzija ako malo jace lupim... ( ne lupa ukoliko je lockam ) jel to veliki problem i dal se da ispraviti? p.s. nemam pojma o biciklima i unaprijed se ispričavam za sve nebuloze koje bih mogao napisati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
In the ghetto
|
Stavi obicne linkove na slike jer tu u svastari ne rade thumbovi.
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Registered User
|
nije ti dobro postelan prednji mjenjac, odnesi na servis ili daj nekome da ti to napravi. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|