|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
koji OEM : BFG ili EVGA
koliko znam BFG nudi dozivotnu garanciju, ali to jamstvo ne pokriva modanje od strane korisnika u smislu OC-a ili fizickih izmjena na proizvodu i nisam bas siguran da je isto dostupno u Europi a kamoli kod nas u Anusu Mundi eVGA sa druge strane nudi 10 godina garancije i odlican step-up program, te ako je suditi po HG-Spotu koji se hvali kako je ekskluzivni distributer sada vazi i na nasim prostorima. zivi bili pa vidjeli negdje sam procitao da sve nVidijine grafičke kartice kao proizvodi Asus, a sve maticne ploce Foxconn, ne bi me cudilo, razlike su samo u bundleu i taktovima (kod grafulja) a kod maticnih je cak i BIOS isti (pise na eVGA forumu da im nVidija diktira BIOS ) ono sto me zanima je da li je itko imao kakvih iskustava sa jednim ili drugim proizvodjacem a da bi zelio podijeliti, dobra ili losa? ja sam osobno isprobao valjda sve druge oem prozvodjace geforce kartica: gainward, asus, leadtek, galaxy, gigabyte, msi, a niti jedan me osim Asusa nije bas nesto posebno odusevio bundleom ili kvalitetom izrade. ali to je bilo vrijeme kada su svi stavljali manje vise razlicite coolere i memorijske cipove razlicitih kvaliteta. kakva je sada situacija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
na EVGA u srotu dobijes 24, a na BFG 120 mjeseci garancije... tak da, ja bi isao na BFG ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
uf... vidi stvarno btw na ofišl sajtu od BFG - Techa piše da je ovlašteni uvoznik Formel, a kad tamo ovi nemaju ni 280GTX u ponudi a 9800GTX im je skuplja nego u HG-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Osobno bi ja izbjegao Asus.. i 7900GTX, 7950GX2 i cak imam doma neku staru asusovu 6600GT niti ona nije u funkciji... ok bundle ali nemam bas nekako povjerenja u njih... U ovome slucaju eVGA- moj glas....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Lijepo se vidi kad prodajes ![]() @Gjurovski, zasto EVGA?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa dvojica kolega mi karte toga proizvodaca pa nikada problema... A BFG je skuplji ,a one igre sto se dobiju u bundle-u ionako nikakve koristi, kao sto sam ja dobio sa Asusicom King Konga... ![]() Ajd da nude CoD4 org onda vec da ![]() A sto se tice same garancije mislim da bila garancija 10 godina ili 2 godine ne cine neku razliku ako ti kartusa prezivi ovu torturu preko ljeta full load igrama radit ce i sljedecih 5 godina (fan speed rive, tu i tamo se ocisti od prasine, i bez clocka) ili u startu dobijes tvornicki shebanu...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|