Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.06.2008., 14:48   #31
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Upravo to.

Profaci iz tzka su UVJEK isfrustrirani debili. Propali sportasi sa kompleksima. I jos na to sve masa su teski alkici.

Fuj Fuj Fuj.
totalna glupost...

U osnovnoj sam imao super profesora iz TZK, vrsni pedagog i psiholog...

a u srednjoj koliko znam, gotovo svi profesori šakom i kapom dijele ocjene i jednostavno su preblagi i nedoslijedni...
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2008., 14:51   #32
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
@Problem
Koji je to profesor u pitanju, ako se smije znati?
McG je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2008., 14:52   #33
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
@Problem
Da nije Ciglar?
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2008., 14:54   #34
McG
-------

Ako je Ciglar, sretno mu bilo, pošto nije prvi put da nekome neće dati potpis, radi jednog iztostanka s crossa ili plivanja.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2008., 15:08   #35
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
krivotvorenje potpisa ti je automatski let s fakulteta, čisto da dam do znanja, a i kazneno je djelo
Nije svuda, negdje je recimo upis ocjene u vlastitoj reziji u indeks (a to podrazumijeva i potpis profesora jer uz ocjenu redovito ide potpis profesora) 6-mjesecna suspenzija.
morph je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2008., 15:24   #36
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Ako je ikoliko normalan fax/profesor to bi trebao tješit bez velikih problema. To je ipak pitanje humanosti prije ičega drugog. Sjećam se svog tjelesnog. Prvu godinu je bilo pokoje Sljeme u svakakvim stanjima svijesti. Pa ono Sljeme je stvarno koma. Statusno isfrustrirani ljudi gnjave te nekim "moraš"glupostima. U drugom semestru sam se počeo švercat, a dogodine konstantno. Kad je opet došlo vrijeme potpisa reko mu da sam bio lani, a on će na to: A vi ste iz Dubrovnika, vama se sigurno teško dizat ujutro i dao mi potpis.

U pravilu se molbe pišu prvo predmetnom prof. pa prodekanu pa dekanu. Probaj molbe, ako neće onda opravdanja. Samo grizi, bude on popustio (jednom kolegi prof. nije htio dat potpis, frajer je 13(trinaest)puta pisao molbu predmetnom prof. dok mu je ovaj nije uvažio).

Sretno i ne brini, rješavali su se i puno teži problemi od tvog
Fatal je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2008., 15:42   #37
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
krivotvorenje potpisa ti je automatski let s fakulteta, čisto da dam do znanja, a i kazneno je djelo
pa to je bilo sve u sali, nisam tolko ipak glup

@MCG tocno tako, Ciglar je
Problem je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2008., 15:48   #38
stopalo9
Premium

stopalo9's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Ne brini nisi jedini i ja skoro tjelesni
stopalo9 je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2008., 16:00   #39
blazer
Lucky Luke
Moj komp

blazer's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
hehe i ja cu "past" ljetni semestar zbog tjelesnog... Al odradis duplo u iducem i to je to... I kod nas na faksu tjelesni nosi 1 ECTS!

blazer je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2008., 16:01   #40
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

@stopalo: skoro ili jesi? Jer ako jesi da se pocnem tjesiti da nisam jedini
Staro 20.06.2008., 16:11   #41
stopalo9
Premium

stopalo9's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Skoro
Prakticki poklon
stopalo9 je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2008., 18:20   #42
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ovako neznam kako je to u VZ ali na mom phaxu ti je bila ovakva situacija...

Ako ne dobiješ potpis iz TZKa to ti nakelje na iduću godinu tj moraš ga imati dvije godine - bilo koje, ja nisam to odradio na drugoj (na prvoj jesam) jer sam jednostavno zaboravio na njega pa su mi prebacili mi u treću i onda mi se nije niti na trećoj dalo dolazit pa sam pribjegao rješenju pod 1 i to završio...

Rješenje 1
Tvoj izabrani doktor ti potpiše potvrdu da nisi sposoban obavljati nastavu iz TZK na fakultetu jer imaš trajnu medicinsku kontraindikaciju, npr alergijsku astmu ili nešto slično što je dovoljno gaddno da nemreš trčat a dovoljno benigno da niko ne posumnja zašto nisi mrtav do kraja phaxa...
I gotovo stvar je rješena jer lik ti mora dat postpis htio ne htio jer to što ti nemožeš na tjelesni je tvoj a ne njegov problem...
Inače ako ti probaj israti sistem da takve potvrde primaju samo od "odobrenog" doktora koji drži "sve" studente na phaxu ljubazno ih upozori da je takva odluka nezakonita (protivna zakonu o slobodnom izboru liječnika u primarnoj zdravstvenoj skrbi) i da bi volio to napismeno, odma sličnih gluperdanja više neće bit...

Rješenje 2
Bilo već spomenuto - ako si aktivni sportaš u nekom sportskom klubu trebaš donjeti potvrdu o članstvu u tom klubu kao aktivni sportaš i to je to, nemoraš na phaxu nastupati u natjecanjima jer se nemorraju održavati sveučilišna natjecanja u tome čime se ti baviš...

Tako je u ZG na ZGSV a sad za VZ neznam kako je ali nebi smjelo pretjerano odstupati...
Staro 20.06.2008., 18:26   #43
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

potvrdu je trebalo vec donjet ako se bavis nekim sportom jos na pocetku, a ovo s astmom bi mu bilo malo sumnjivo posto sam dolazio par puta, ali moglo bi upalit. Ak nist ne upali idem k psihologu nek mi napise da sam lud, da se bojim vode (posto se ide oko drave) i da se cude kako se nisam utopio u tih par puta koliko sam bio
Staro 20.06.2008., 18:29   #44
Velikus
Premium
Moj komp

Velikus's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
...ja sam slomio ruku taman pred kraj 1. semestra, (ugradili mi titansku plocicu)

... ok, prvi semestar bez greske.

drugi semestar... skuzim ja nes mi s rukom ne valja... odem na kontrolu, pukla plocica!

i tak sam se nekak iscupao i ovaj semestar....

... ak znas nekog ...odi u sahovski klub ! ..ko frend
Staro 20.06.2008., 18:33   #45
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
potvrdu je trebalo vec donjet ako se bavis nekim sportom jos na pocetku, a ovo s astmom bi mu bilo malo sumnjivo posto sam dolazio par puta, ali moglo bi upalit. Ak nist ne upali idem k psihologu nek mi napise da sam lud, da se bojim vode (posto se ide oko drave) i da se cude kako se nisam utopio u tih par puta koliko sam bio
Nisi shvatio nema njemu šta bit sumnjivo ili nebit sumnjivo on nije doktor i nema on šta doktorsku ekspertizu osporavat, volio bi vidjeti filozofa koji bi meni došao nešto slično prodavati da ja nekome potpišem...

Ne ozbiljno, stvarno bi volio...

Inače lako veliš da si pokušavao kolko si mogao sudjelovati da ekipa nezna i to ali da jednostavno nemožeš izdržati jake napore i amen...
Staro 20.06.2008., 19:08   #46
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Pocni pisati molbu sto prije, jer na faksu je jako losa organizacija tak da se da izvuci iz nekih stvari vrlo lako... Zadnji put kad sam dosel na kros i posle bezanja smo se ja i jos par zenski razgovarali s njim o tome koji postotak ljudi prolazi godinu itd... pa je spomenul da je prosle godine imal isto takav problem kakav ti imas, mislim da lik cak uopce nije ni jedanput dosel na hodanje/kros i da je onda dal molbu i dekan je odobril potpis :P
veve je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2008., 19:20   #47
Juggernaut
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
@problem - Ciglar stariji, ili mlađi? ( nisam baš upućen koji od njih dva je na faksu )

Ako je s mlađim frka, tu mogu sam reć budala, i ne neije me stid kaj to pišem, jer lik stvarno je budala. ( Rekao sam mu u facu, pa mi je bedak dao 3 iz TZK za kraj, a likovima koji ne istrče ništa, jer im se et tak, ne trči, dobi 5, jer ima i ostalo 5. ma LOL

A i stari njegov isto, iti sloj, samo kaj mu je stari alkić, a on nije ( jedina razlika )

Sredi to s dekanom , kod Ciglara buš teško nekaj postigel na ulizivanju, osim ak mu ne doneseš 2 gajbe domaće, onda dobiš i 500 potipsa ak treba

Juggernaut je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2008., 19:24   #48
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

stariji ciglar predaje na faxu. Pa da me pusti kupim mu i ja 3 gajbe i jos mi ih pomognem spiti

@veve: kak bi ta molba opce trebala izgledati??? To sam napisem doma, sprintam i dam u kuverti gospođama u referadi pa nek one prosljede dekani ili direkt dam u ruke dekanu??? Dajte prijedloge sta da napisem
Staro 21.06.2008., 19:34   #49
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
pitaj u referadi kak ta molba mora izgledat,

nesto tipa: molim vas da mi dopustite upis vise godine jer zbog tih i tih razloga nisam mogao pohadjat tjelesni, a to je jedini ispit koji mi je preostao za uvijet.. nesto tog tipa

kod nas na faksu zg, je shema da ako ne das tjelesni da ti potpis i sastrane upise "upisati ponovo" i onda odradis sljedeci semestar il kad god
hash je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2008., 12:48   #50
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

navodno treba uzet kod njih neki obrazac za molbu i onda na tome napisati. Budem nekaj iskemijal, svakakve se ideje rađaju u glavi
Staro 23.06.2008., 18:06   #51
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

OMG, danas ja dođem u referadu i zamolim obrazac za molbu dekanu, ava to meni fino da, ja to ispunim, vratim se u referadu da im to predam i onda meni ljepo kaže da to moram dati u ruke dekanu. I nista, odem ja do dekanovog ureda, nitko ne odgovara. Opet se a vratim u referadu i tamo mi vele da je dekan na sastanku. OK na sastanku je, a kad ce sastanak završiti pitam ja ljepo nju. Onda mi veli da nezna nek ga samo pocekam. Cekam ja pola sata i ide konacno Djed Mraz (tako su mi BTW opisale gospođe iz referade dekana jer nisam do danas imao pojima kako izgleda) i ja mu pristupim i velim mu da imam zamolbu za njega nek pogleda. I onda mi tip veli da ja to moram predati u referadu. Na to ja mu odgovorim da su mi čafke iz referade rekle da moram to dati striktno njemu. On to uzme i malo pogleda i velimi da ne, to ja moram dati u referadu. Idem ja opet dolje u referadu i dam to gospođi ili gospodični kaj je vec je (pretpostavljam da je gospodična kad je uvjek živčana jer izgleda ne dobiva kaj bi trebala lol) i velim joj ja da mi je dekan rekel da to moram ja predati u referadu. Ona me začuđeno gleda i veli m ida ona nema blage, da bu to ona opet dala dekanu. Sad tko je tu lud ???? Našetal i načekal sam se ko defekt neki i onda me glupacha pošalje doma bez ikakve informacije kad mogu ocekivat dekanov odgovor ili sta vec... I sta da im covjek sad radi??? Nebi me cudilo da ova izgubi tu zamolbu i da moram opet pisat.
Staro 23.06.2008., 18:57   #52
BOGDO
klanfa
Moj komp

BOGDO's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
otiđi ti do tajnice od dekana ili kod prodekana za nastavu(tak se bar zove kod mene na faksu),zemi molbu i lijepo joj sve objasni te joj još nadrobi nekaj o tome zakaj nisi mogel ići na tzk te je traži da ti kaže kad možeš na razgovor s dekanom ili prodekanom(svaki student ima pravo na to) da mu objasniš problem.bar sam ja tako napravio za jedan svoj problem na faksu i upalilo mi je.

Intel i7 2,66GHz SLBEJ
GigaByte EX58-UD3R F6
3x2Gb Corsair TR3X6G1600C9G
WD6400AAKS
XFX 275 GTX XXX Edition
Corsair TX650W
CM 690
Samsung T220

BOGDO je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2008., 19:10   #53
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Pa razgovaral sam s dekanom, al on je rekao da to prvo mora proci referadu pa tek onda k njemu???
Staro 23.06.2008., 22:05   #54
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
nisu baš svi takvi a i da se mene pita, u srednjoj bi bila više od 2 sata tjedno, a i na faksu bi trebalo uvesti na sve

žalosno je da na srednje cure nemogu napraviti kolut naprijed, ili da muški nemože napravit 2 skleka...
Onak covjece. Zivis u 21. stoljecu. Pogotovo na faxu. Ogromna vecina kada upise i krene na fax imaju preko 18 godina. Sto znaci da tebi ne bi trebao nitko, ali nitko zahtijevati da ti moras nekaj fizicki raditi. Uostalom, radi se o sugavom tjelesnom koji s obzirom na satnicu nije uopce zdrav za tijelo jer je skroz kampanjski. Sto ce reci, nekoj osobi koja dugo nije nista radilo moze samo skoditi da netko od njega na preskokce (cesto jednom tjedno ili manje) zahtijeva da nesto fizicki radi.

Osobni input. TZK mi je cisti bullshit predmet i kosi se sa zdravim razumom. Trebao bi biti ovdje kao da poboljsa zdravlje neselektivno. Sto znaci pristup mu je "kolektivna krivnja". Zasto ja ne mogu reci da vjezbam doma svaki dan po pol sata, sat vremena? Zato sto to ne mogu dokazati. Zasto bi to trebao dokazati? Onda, vjezbanje svih tih razlicitih vjezbi. Pa nije svatko talenat za sve sportove. Ja sam recimo bio jako dobar plivac, ali daj mi bilo koji sport sa loptom, valjda cu se samo na odbojci snaci. Ali da ne duljim.

Probaj preko tih molba, ili idi iznad glave svih, cak i rektora, a to je lijecnik.
  Reply With Quote
Staro 23.06.2008., 23:33   #55
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Nevjerojatno, što mlađi to veći lenjivci
Čitam vas i ne vjerujem.., pa pol vas je "trulo" i još propagirate kako ostat takav.., zakržljat da vam ostanu samo mozgovi...

Ja moram u bilo koje doba dana kad šef drekne napravit 40 trbušnjaka (u 2min), 38 sklekova ( u 2min) te istrčati 3200m ispod 17:30 pa sve to odradim na "svježinu" što bi se reklo...

Imam 35g, pušim 25 cigareta dnevno, 83 kile i pivski stomak
Da sam ja taj dekan nebi ti ni šleper zamolbi pomogao, išo bi ti meni na gore navedene provjere pa bu vidjeli, ak prođeš dobiš potpis
stuc je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2008., 23:44   #56
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
Čitam vas i ne vjerujem.., pa pol vas je "trulo" i još propagirate kako ostat takav.., zakržljat da vam ostanu samo mozgovi...

Ja moram u bilo koje doba dana kad šef drekne napravit 40 trbušnjaka (u 2min), 38 sklekova ( u 2min) te istrčati 3200m ispod 17:30 pa sve to odradim na "svježinu" što bi se reklo...

Da sam ja taj dekan nebi ti ni šleper zamolbi pomogao, išo bi ti meni na gore navedene provjere pa bu vidjeli, ak prođeš dobiš potpis
Da stuc, al ti si prof. vojnik ak se ne varam. Nemres to usporedjivat sa ljenivcima na FOIu koji ni neznaju kak sklek izgleda
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2008., 23:45   #57
boris87
Premium
Moj komp

boris87's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Da je neki drugi predmet pa i nekako raspravljat...al tzk pa ko to još radi..
.ebi im majku svima ja sam iz osam trebo okinit i poslo plavu koverticu malo išo u posjete ravnatelju...uvlačenje i te fore i skino na dva..poslje kad sam zavrsio i dobio diplomu opsovo svima majku i nisu mi mogli ništa..ebiga tako ti to ide..
boris87 je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2008., 23:50   #58
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor stuc Pregled postova

Kao sto sam spomenuo. 21 stoljece!
  Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 00:09   #59
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Kao sto sam spomenuo. 21 stoljece!
Ti si bio debela lijena mrcina i u prošlom stoljeću
A tu nam sad valjaš spike...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2008., 00:16   #60
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Da stuc, al ti si prof. vojnik ak se ne varam. Nemres to usporedjivat sa ljenivcima na FOIu koji ni neznaju kak sklek izgleda
Ma koji profi :-) Ja sam dinosaurs sa vojne strane gledista, izumrla vrsta.., ako je iko lenj, onda sam to ja ali ovi studosi bi bili svi izgrizeni da ih poganja kakav seoski dzukac jer nemogu potrcat !
Pa nemos ni kvaliteno hebat ak sklekove nemos radit U star treku isto trce !!
stuc je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na