|
![]() |
#1 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
koji je kvalitetniji seagate?
320as, ili 820as (500gb) naime frend uzima disk od pola terabajta i pita se koji je bolji. jedan ima 2 a drugi 3 ploce. ja sam predolzil da uzme 410as dva komada ali nije bas mala razlika u cijeni. takoder sam mu predolzil 6400aaks ali njega u vemilu nema a frend bi uzimal od vemila jerbo ducan od drugih frendova tradi skoro pa iskljucivo sa vemilom. pomozite, molim vas
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Definitivno ovaj sa 2 ploce...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Nije mi baš sve u pitanju najjasnije (glede broja ploča), ali da rezimiramo... ST3500... 630AS - 3 ploče, 7200.10 serija, 16MB cache 820AS - 2 ploče, 7200.11 serija, 8MB cache 320AS - 2 ploče, 7200.11 serija, 32MB cache Preporuka je u svakom slučaju jedan od ova dva s 2 ploče. Razlika u količini cache memorije ne donosi veće razlike u performansama, ali ne škodi (a razlika je 20-ak kunića). Po meni, ovaj treći bez razmišljanja.
#4 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
hvala momci, sad mi je sve jasnije, mod, moze lock
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|