|
![]() |
#1231 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dečki nam se vratili, a Turci idu dalje, u polufinale sa 12 raspoloživih igrača, žalosno... 3 golman će igrat ili u obrani ili u napadu, jadno... Ak se netko ozlijedi neće moć igrat, jadno... Pročitao na net.hr a sad da im vjerujem, briga me. Al me zanima na što će ovakva turska ličit. Rusija- Njemačka Rusija Tako bi ja ovaj Euro htio vidjet. ![]()
![]() |
#1232 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Samo da nisu Turci. Ne da ih mrzim, čak i Švabe igraju bolje od njih a o Rusima da i ne govorim. Španjolci kak su igrali protiv Talijana ne mogu dobiti Ruse. Zadnje izmijenjeno od: tintin. 23.06.2008. u 12:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Ljudi moji, bio sam na tekmi, bilo je predobro,... sve do 122 minute.... Ali nemojte sad srat, nema se šta tu reć tim dečkima, odigrali su vrhunsku utakmicu, stvarali jebene prilike, bili bolji od turčina cijelu utakmicu no jednostavno nismo imali sreće.. Netko je rekao da se Modrić nije vidio, ja ne znam koju je taj utakmicu gledao ali Modrić je bio maestralan, puno puta je itekako potegao sa loptom, pretrčao je čudo i ono što je također važno odlično je odvlačio igrače u našim napadima. Modrić je odigrao pre jebenu tekmu i nemate mu što prigovoriti. Također Pletikosu se spominje da je rupa i da stave Skendera na vrata, pa ljudi moji Plete je odigrao odlične 3 utakmice, ok nije obranio niti jedan penal ali to je čista lutrija.... Spominju se i 3 promašena jedanesterca, ALO pa nakon psihičkog šoka kad te sekunde dijele od polufinala i onda se protivnik vrati u zadnjim stotinkama nemoguće je povratiti koncentraciju i pribranost, pogotovo tako mladim dečkima. Sve veliki znalci pljujju po Modrići,, Pletikosi, Oliću, obrani, ma cijeloj repki a ne shvaćaju da su dečki odigrali odlično i nema im se što za prigovoriti. Ovo je valjda prvo natjecanje s kojeg smo ispali a da nemamo što prigovoriti treneru i igračima, to je samo nesreća, da nesreća, ne kao na lotu nego sportska a oni koji veze s sportom nemaju naravno da to ne razumiju... Od 4 odigrane utakmice mi niti jednu nismo izgubili u regularnom vremenu, nemojte pretjerivati, nikome se nema što prigovoriti za ovu četvrtfinalnu utakmicu i tu treba stati. Biti će bolje za 2 godine a onda idemo do vrha, ovo je repriza EP96&SP98. Mladi su to dečki koji će nam još puno suza radosnica a i onih drugih podariti ali treba biti ponosan na njih jer su to zaslužili!!!!! "Ej,ko kaže da smo pali taj mora da se šali i najveći su mali kad vijori crven,bijeli,plavi..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Potpisujem u cijelosti. Jos bi dodao da je po meni jedna od najboljih partija Modrica u repki bas ta protiv Turske, par izvrsnih lopti u prostor za krila, asistencija za gol i svaku loptu koje je odvukao preko polovice je bila tocna i korisna....Zamjerka Srni i Rakiticu sto nisu bili malo vise prodorni, ali dobro... Turski nogomet ne lici na nista,ali eto ....
![]() |
#1235 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ajmo sad lijepo zaboraviti kako smo naj..... Nek bude prvi ko god hoće, a mi lijepo kad naši igraju prvu tekmu idemo svi na nju i razderimo grla od navijanja (poslije oporavak pivom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 | |
localhost
|
Citiraj:
Navijanje je bilo prebrutalno!!! Svaka čast ekipi na stadionu osim onih par debila koji su se pošorali međusobno ali zato ih je cijela tribina izvrijeđala, kakvi kreteni.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#1238 |
localhost
|
na jednom dijelu hrvatske tribine potukli su se hrvati međusobno a cijeli ostatak tribine im je skandirao "vi ste budale" i uperivao prste u njih, vrlo brzo se se razdvojili, što je točno bilo i zašto nemam pojma.... evo baš gledam reprizu na eurosport2, jebeno se čuje navijanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Mislim da Rusija ako ovako nastavi igrati ima da premelje i zgazi sve sto se krece na ovom euru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 |
Moderator
|
![]() |
#1241 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1242 | |
localhost
|
Citiraj:
ma ajde ne kenjuckaj, na Euru nema lagane skupine!!!! Njemci nisu nimalo lagani, Austrijanci su itekako bili težak protivnik. od 16 momčadi koje su bile na EURU niti za jednog ne možeš reći da je loš!!! točka!! EUFA ima 53 članice a mi smo od tih 53 završili u 8 i to je velik uspijeh za jednu malu hrvatsku koja ima 357 registriranih "profesionalnih" nogometaša, dok npr jedna Turska ima 4775. Mi smo mala nacija sa velikim sportskim duhom i napraviti cemo velike rezultate!!! i ne Hrvatska enma regularan poraz na EP-u po svim statistikama UEFE!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ne kuzim od kud ekipi tolika snaga i volja da pljuje po repki..po broju stanovnika i nogometasa u rangu smo s Estonijom i slicnim drzavama, a one se vjerovatno nece nikad kvalificirat na neku zavrsnicu..dobro, mozda ako budu domacini.. Decki su odigrali predobro na ovom prvenstvu i kvalifikacijama, ekipa je mlada, rezultati ce uskoro doci, iako je i ovo jako dobar rezultat.. Ali tu na povrsinu dolaze nasi ogromni apetiti..iako repka nije vec duze vremena odigrala postenu tekmu na nekom prvenstvu, sad sve osim finala je los rezltat..ma nemoj.. Isto s rukometasima, svaka medalja osim zlatne njie dovoljno dobra.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Meni je tolko bilo nepojmljivo ovo sa luckerskim Turcima da sam moro ovo napravit ![]() http://img47.imageshack.us/img47/6479/ahthissuxmo1.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
OMG, turci ce jos i naguzit ovakve svabe. Ovi igraju ko pice...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |