|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Laptop do 9k kn
Moj prvi post ^^ pozz svima ![]() Trazim neki "fancy" laptop koji bi sluzio najvise za igre (cod4 i neke zahtjevnije igre),filmove,glazbu... unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
za te pare mozes kupit ovaj hp i jos stavi ako hoces 2 gige radne a garancija ti je 3 godine sto ti se isplati kupit http://www.superbit.hr/index.php/Pri...?keyword=8510p |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Vidim da se spominje 2 puta ovaj HP 8510p.. Ako netko ima taj laptop molio bi ga da napise svoja iskustva. Ne kuzim se u te grafe ali vjerujem da je bolje.Ona toshiba ide preko one granice od 9k. Eh sad.. HP 8510p ili Toshiba Sat P300-133? ^^ Zadnje izmijenjeno od: mata-os. 18.06.2008. u 12:32. Razlog: coconut-ov post |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
ovo http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=3451 jer ima bolju grafu, a grafa je najvažnija za igranje btw ne očekuj da će igre raditi jako dobro s bilokojom grafom na laptopu (jedino ako je laptop 15000 kn ili više)
![]() |
#7 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
zemi toshibu je da je cijena 400 kn veća od tvoje želje al sam mišljenja da nebuš požalil.malo je skuplji od hp-a a ima više ram memorije,veći hard,veći ekran,hyper memorija na grafi ide do 1279 mb. prednost hp je garancija od 36 mjeseci dok je kod toshibe 24 mjeseca.
![]() |
#8 |
Registered User
|
I pobjednik je ..Toshiba ![]() Hvala svima koji su pomogli pri odabiru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
imas i ovaj laptop koji jede tu toshibu http://www.diskont24.com/product.php...cat=124&page=8 gledaj reze ekrana i koja je grafa edit malo pogledaj testove od grafickih,.. nije ti sve koliko koja ima radne nego u chipu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Malo sam pregledavao ostale forume.. Vidio sam da su ljudi imali problema s HP-om (ugl. grafika u igrama baca fels xD ) Naime odlican je za obradu fotografija (photoshop etc.),a za igre nikako. ![]() Ima jos tko neki prijedlog? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
za taj hp imas drivere za xp, sve viste ( premium, business, ultimate,.. ) a ja sa svojim nisam imao problema u vezi grafe,.... prvi put cujem a toshiba ima samo podrsku za vistu, a u visti kad otvoris nesto samo vidis kako je iskoristenje proca 100% pa zato gledaj da kupis lap na kojeg mozes stavit xp ako ti se vista ne bude svidala |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Malo ga drobis sinko?? Meni sve uredno radi sa XP-ima na Toshibi... Kao drugo ta grafa nije losa na HP-u ali nativna reza toga monitora ubija grafu, plus toga sve reze (osim nativne) su teze govno, osobno znam kada igram CoD2 na sekinom laptopu jer grafa nemre drzati na nativnoj (koja je u ovom slucaju 1440x900) bez drasticnoga pada fps-a skoro pa do trzanja, sad si od prilike razmisli sto bi radilo na 1900x1200?? A kada spustim na 1024x768 sve je odvratno mutnjikavo....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=3218 jeli mi moze netko rec nesto vise o tom laptopu?? cini mi se dobar izbor. ako ga slucajno netko ima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Evo sve sto te zanima o lapu mislim da mozes ovdje naci:http://www.notebookcheck.net/Review-...ok.8783.0.html
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|