|
![]() |
#933 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ne znaš tko su veći guzičari-talijani ili švabe ![]()
![]() |
#934 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#935 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Gledam od kraja drugog i stvarno su fino napadili pred kraj Portugalci. Steta sto nisu stigli na 3:3 pa nek bolji odnese partiju. Citiraj:
Nadajmo se da nece omanuti bar dok ne udju dalje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ma daj,portugalci su od 20 šuteva na gol pogodili 4 puta okvir...napadali su dobro vražju mat... ![]() ![]()
![]() |
#937 |
8-bit Gen.
|
Zadnjih 10 minuta sam poceo gledati, taman kad ce zabiti drugu gajbu. Za ostalo nemam pojma, ali zapeli su zabiti jos jednog. Cek, cek, sad vidim, ponavljaju golove... pa ovi Jelcovi DE favoriti su napravili fini faul pri drugom golu! A sudac nista na ono filmsko guranje pred glavogolni point? |
![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Sad imamo realne šanse za ulaz u finale, o sve ovisi o nama kako ćemo igrat a ne o turskoj i njemačkoj. Turci jesu nepredvidivi za razliku od Njemaca, ali lošija ekipa po svemu od naše tako da ako budemo dobri kako god da turci odigraju gube. |
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Nije im bilo dosta jedan put... lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
Turci imaju cijelu ekipu ozljeđenu i u šavovima plus nema im glavnog veznog igrača plus nema im golmana nego će branit veteran Rustu, koji ne igra utakmice protiv vrhunskih ekipa već jako dugo plus imaju smješnog trenera kojeg je pregazilo vrijeme, koji svojim uputama straši igrače i tjera ih u neracionalne poteze kao što je i Bilić rekao da su ostavljali puno rupa u obrani u drugom poluvremenu što su Česi trebali iskoristit i mislim da je ovo zicer zan nas, fakat nam se sve poklopilo do finala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
8-bit Gen.
|
Ivanisevic jedan dan ravnopravno lomi koplja sa Samprasom u finalu oce li osvojiti Wimbledon, da bi samo par tjedana nakon, izgubio od nekog 200+ igraca iz Indije za kojeg nitko nije cuo ![]() Sa nasim timovima nikad nisi na cisto. Dobit mogu svakoga ali i jednako tako popusit od skoro svakoga. To svi ionako dobro znamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Premium
|
Turci su definitivno daleko slabija ekipa od nas...ali mene ne brine njihova igra,naša igra,nogomet...nego njihov pristup igri,agresivnost,suludost...po svemu se da zaključiti da im nije sutra do nogometa...to su fanatični luđaci,bit će tu svega...
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Sve se bojim kako ćemo se provesti mi koji idemo u Beč, moglo bi bit sranja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
sa jednog foruma Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Premium
|
Ovaj Timmy je malo "čudan" ... posumnjao sam još prije u to ![]() Nego...dobar je Bilić...upute igračima su da zabiju jedan gol više od turaka ![]() ako se dobro sjećam,rekao je "vratili su se nakon 0:1 protiv švicarske,vratili su se nakon 0:2 protiv češke...vidjet ćemo oće li se vratit nakon 0:3 protiv hrvatske" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#950 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Vratit će se. U Istanbul ![]()
![]() |
![]() |
#952 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
vratit se mogu...samo tamo odkud su došli ![]() ![]() EDIT:i ja malo kasnim...
![]() |
#953 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Sve skupa mi ide to na živce. TUUUUURRRRRRRSSSSSKKKKKKKAAAAAA. To prvo treba pobijediti. To je današnja utakmica. A neće biti lako. Činjenica je da su turci najslabija ekipa u četvrtfinalu. No, za to je repka sama zaslužna jer je izborila prvo mjeso u skupini. Ali je činjenica da nisu nimalo loši. Igraju kao naša generacija iz '98 ali na nitro pogon. A tada su padali jako veliki. Sada si zamislite što ovi mogu. Njihova taktika je kao i Čirina. Popularno se zove stihija. Takve nije lako pobijediti ako su nabrijani i brzi. A ovi su oboje. Oni nemaju Prosinečkog poslije kutije pljuga i pola litre viskija. Jedino se pouzdam u Slavena i to da je Budan otišao doma. To je šansa za prolaz. A prošli još nismo. Ima se puno znoja još za prolit. Vrlo vjerojatno i nešto krvi.
![]() |
#957 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Turci padaju , a nakon toga cemo svabe zauvjek poslat kuci. I oni su se opet poceli dizat ... njubovi EDIT - nasi se zahebavaju pomalo , najjaci vukojevic na kraju ![]() http://www.sportskenovosti.hr/index....clanak_id=1342 Zadnje izmijenjeno od: Zmaj000. 20.06.2008. u 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Premium
|
jao šta jedva čekam da im uvalimo 3 komada... Turke "pere" euforija: Kazim Kazim je bolji od Modrića, Rakitića i Kranjčara http://www.index.hr/sport/euro2008/d...anak&id=391825 Baš me nerviraju !!!!!!
![]() |
|
|