|
![]() |
#422 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
kaj buš joj zvao muriju za djevojaču večer ffs, ako se ponavlja onda normala, ali sad za jednu večer nema baš nekog smisla... štoviše još uđe u zapisnik "glasna muzika prilikom gledanja gej anatomije" i da vidiš belaja kad se pročuje ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Vjerojatno nije zbog djevojačke večeri, nego zbog cajki. Naravno da možeš zvat murju. Ak meni može murju zvat jer igram nogomet u 8h navečer po ljeti, onda za cajke itekako. Sva sreća pa kod mene u ulici to ne bi prošlo, a nit murju dočekalo ![]()
#424 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa ![]() Nebi zvao muriju u tom i je stvar, samo sam htio znati na čemu sam, jer takvo što nije strano nekim mojim susjedima ![]() Zapravo sam gledao Travu al oke ![]() Mada da ja pustim Chucka Schuldinera ili Mašin Hed u ponoč i odvrnem do daske isti ti koji znaju priredit narodnjake bi mi muriju sigurno zvali, prvih 4 susjeda su mi ono... ![]() ![]()
#426 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Sličan slučaj i kod mene, pustim si AC/DC i odmah iz kuće pored, kakvu to divljačku muziku slušaš. Već imam izrezano "i za sve seljake radit narodnjake" kad mi netko prigovori zbog rocka pa to par puta pustim tutta forza i onda je mir neko vrijeme.
#427 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Za raspravu o MPT-u prošećite na forum hr ili index, ne spamajte temu ![]()
#428 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
gledam ovo i gledao sam okolo po netu... i fakat sam full nesiguran kaj se tice voznje posle 23... evo jebote...sad prije par dana...mislim da je cetvrtak bio, vracao sam se od cure oko 1 po noc...i zaustave me...i pusiona, stanem, ugasim auto, frajer me trazi vozacku i prometnu...ciji je auto...reko od stare... i kaze... MLADI VOZAC, reko eto super, evo pizdarije....i pita kolko je sati, reko 1, jebiga,i pita jesam bio dosad zaustavljen ovako, reko nisam i kaze on sta cemo sad, ocete ostat bez vozacke il cemo kaznu jednu... reko o jebote i krene on prema kolegi u autu i velim mu jel se mozemo kak dogovorit...nije me 5posto jebo.... i posle zaustavi neku trebu i ona je morala gepek otvori...a meni je donio papire i reko ovaj put je oprosteno, a drugi put znas sta ce bit...i sad da ga jebes...kaj da ja sad mislim?????????? |
![]() |
![]() |
#430 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
koje sranje... dobijes 500 kn kaznu ako ti vrata nisu dobro zatvorena. sa 24 godine mozes dobit vozacku za D kategoriju i jos te smatraju "mladim vozacem" |
![]() |
![]() |
#433 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#434 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
#436 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#437 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#439 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
a i mislio sam da je tako, samo za svaki slucaj sam htio pitat. ako me sjecanje jos sluzi ![]() ah nista, nikad nis pametno od nasih politicara |
![]() |
![]() |
#440 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
pa, ja od 02.7.2004 imam normalnu vozacku, nisu me kacili nikakvi mladi ovo ono, a sad me kace ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Znaci mi koji smo polozili s 18 cemo do 24 godine biti mladi vozaci, a oni koje poloze s 24+ godina to nisu??? Oprostite ak je vec to bilo postavljeno, neda mi se citat sve. Ak je tako ona su stvarno glupi u 3pm. |
![]() |
![]() |
#442 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Svi do 24-e su mladi vozaci i ekipa koja je imala prave vozacke je pocela uredno dobivat kazne tak da jos jednom...mamicu im hebem |
![]() |
![]() |
#443 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Imam jedno pitanjce. Sad sam išao do grada s par prijatelja i stali smo na jednom parkiralištu(kod studentskog doma na Spinutu) da sačekamo neke cure. Do mene dolijeće Octavia iz koje ispadaju dva masaša i predstavljaju se kao policija. Pogleda nas u autu, kaže nam da izađemo, isprepipaju nas, uđu u auto, pregledaju sve, ''jeste imali problema s policijom'' ''imaš ti trave u gaćama'' i tako to. I odu. Pitanje: Jel njima dopušteno tek tako prekopavat moje auto? Osnovana sumnja ili nešto takovo? Moja greška je bila što nisam pitao da mi pokažu isprave. Uglavnom, znao sam da nemamo ništa pa me bolio đon, al ipak nastup je bio kao da smo ubli par ljudi. (Taman kad su upali ovaj prijatelj je držao tabakeru i mobitel u ruci i onda je bilo ko iz filmova '' Šta je to??!?'', ''Diži ruke'' uz naše WTF face.) I da, trebali smo ispraznit džepove pa su nam kopali po novčanicima. |
![]() |
![]() |
#444 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa iskaznicu+znacku prvo trazis kad dodjes u dodir s policijom...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#445 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ne mogu bez naloga, ali te imaju pravo zadržati dok ne dobe nalog.
#446 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Mogu, mogu biti bez brige. AUto ti mogu cijeli pregledat, i mogu ti sve džepove otvorit, i cijelog te pregledati. Ako hoce detaljnije pregledati auto, a tice se droge, pozvat ce jedinicu sa psom.. To sto ti se dogodilo ti spada u sasvim normalne postupke policije.. Nenormalno bi bilo da su vas isprebijali.. ![]() EDIT: Članak 49. citaj i placi http://www.mup.hr/28.aspx
![]() Zadnje izmijenjeno od: daytripper. 09.08.2008. u 08:00. |
![]() |
![]() |
#447 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kad se probudiš skuhaj si kavu sjedi i razmisli da li postoji trenutno neki drugi način da policija pronađe drogu kod nekoga u autu? Ovo što si ti prošao je brže, a ako pitaš za nalog već sumnjaju da nešto skrivaš, a onda će te zadržati do 6 sati (bez ikakvog razloga jer je to zakonsko prvao), tražiti nalog od suca (i dobit će ga), pa dok na pustom parkiralištu nađu 2 nepristrana svjedoka. Mogu ti čak privremeno oduzeti auto i šlepslužbom ga odvesti u servis gdje će obaviti detaljan pregled. Kad ga privremeno oduzmu to ti je čekanje minimalno oko 2 tjedna. Tako da ovo što si prošao je minimalno problema i vremena naspram toga koliko droga učini zla.
#448 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Nastranu to sto droga cini zla, vec je zabrinjavajuce da ti isti policajci dobro znaju u svakom mjestu tko dila i tko ima i nista se ne dogadja, vac samo hvataju klince sto duvaju po parkovima. Ili ove internacionalne svercere, valjda zato da ne prave konkurenciju domesticus mafijozama s kojima su slizani. |
![]() |
![]() |
#449 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nemoj gledat samo PCE Forum. http://www.net.hr/crnakronika/page/2...7/0378006.html
#450 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Ma bmk kad znam da sam čist, al nije mi ugodno da mi tu likovi upadaju, kopaju po autu, po meni itd. |
|
![]() |
![]() |
|
|