Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 18.06.2008., 00:27   #181
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
dobar si...tema stara 2 i pol godine
Ma kad je neko pukno na onoj temi novoj o pljugama link na ovu i nisam skuzio da mi je kriva otvorena...

moj bad.
Fleks je offline  
Staro 18.06.2008., 00:29   #182
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Prestao sam pušit prije pola godine. Nakon 6 god. Stare boljke su i dalje ostale (hint:aski )
Fatal je offline  
Staro 18.06.2008., 00:37   #183
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
A stilistima koje rabe umanjenice i ''djele samare'' i imaju protupusačke afinitete, jer im hlace speglane na crtu smrde nakon sto pope casu mljeka u bircu porucujem da slobodno sjede vani ili jos bolje ne zalaze u birceve.
Sorry, ali si me zamijenio s nekim očito. Držim se većih pivnica di se lako možeš sklonit od pušača ili se držim vani što više. Ak baš moram otić nekam, onda su to Krivi Put, Melin, Route, Oliver Twist i slični. Ne podnosim kad mi netko dimi u facu, a i sam miris tog dima. Steže mi grlo jednostavno. Jebiga, neki nisu cijeli život proveli pred kompom i morali navlačit cigaretu da ne bi imali slobodne ruke. Čovječe, zdrav život, makni se van iz kuće, odi na nogomet, plivanje..... a ne bit biljka.
BTW mogla bi se organizirat neka nogometna tekma sad kad zatopli opet, neki tribute to euro08. Fleks može poslužit ko korner zastavica

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 18.06.2008., 00:38   #184
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Ma kad je neko pukno na onoj temi novoj o pljugama link na ovu i nisam skuzio da mi je kriva otvorena...

moj bad.
Neka neka fleks,dobro si ti napravio.

Sad možemo ovako pratit život pušača i krenut s prvim pitanjem:

Jel pobrao tko rak pluća u međuvremenu?
Staro 18.06.2008., 00:39   #185
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
@ za ovoga sto dijeli samare
Sta ti imas sa tim da li ce netko pusiti ili nece?
To je njegova stvar...
Da, ja imam 15 i vec pusim... Kutija na dan...
Poceo onako fore radi, medju rajom...
Brzo sam priznao staroj, nisam htio da se krijem kao neki klosar.
Inace, smanje mi i apetit. A buduci da se ne krecem puno to mi dobro dodje...

d^_^b je offline  
Staro 18.06.2008., 00:41   #186
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

A da ovu temu pustimo da propada lagano.
Novije je uvijek bolje

d^_^b je offline  
Staro 18.06.2008., 00:43   #187
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Bila već slična tema, pa vidi kak je to izgledalo.
Sorry sefe, nisam vidio.

Sta ima veze ako se malo posvadjamo. To i jest smisao zivota... Rat, rat i samo rat

d^_^b je offline  
Staro 18.06.2008., 00:45   #188
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Sorry, ali si me zamijenio s nekim očito. Držim se većih pivnica di se lako možeš sklonit od pušača ili se držim vani što više. Ak baš moram otić nekam, onda su to Krivi Put, Melin, Route, Oliver Twist i slični. Ne podnosim kad mi netko dimi u facu, a i sam miris tog dima. Steže mi grlo jednostavno. Jebiga, neki nisu cijeli život proveli pred kompom i morali navlačit cigaretu da ne bi imali slobodne ruke. Čovječe, zdrav život, makni se van iz kuće, odi na nogomet, plivanje..... a ne bit biljka.
BTW mogla bi se organizirat neka nogometna tekma sad kad zatopli opet, neki tribute to euro08. Fleks može poslužit ko korner zastavica
svatko odlučuje o svojoj sudbini i dal će se drogirat,pušit,pit,jebavat se okolo...ali tebe se to ne tiče...meni isto štošta smeta kod drugih ali ne mogu baš dijelit šamare zbog toga...kad bi to tako bilo,gdje bi mi bio kraj
Staro 18.06.2008., 00:46   #189
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor d^_^b Pregled postova
Eto ti ga na...
15 godina i već kutija na dan... Bokte, budi realan. Kolko ćeš tek povlačit za 5 godina?

Krepnut ćete svi od ovih crtica jednog dana.
IcyTexx je offline  
Staro 18.06.2008., 00:47   #190
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
@ za ovoga sto dijeli samare
Sta ti imas sa tim da li ce netko pusiti ili nece?
To je njegova stvar...
Ma to je bilo rečeno tek toliko iz zajebancije. Ak sam vani i smeta mi onda se pokupim, ekipa s kojom se družim 90% vremena su strogi nepušači, a ak mi netko od frendova na faksu zapali u radijusu 2m od mene, onda se posvađamo pa mora ugasit . Uglavnom već sam općepoznat kao borac za nepušačka prava tak da imaju razumijevanja

1v@n je offline  
Staro 18.06.2008., 00:49   #191
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

"d^_^b" tek sam sada skužio da imaš 15 godina,neću ti sada održavat nikakve lekcije jer kako sam gore spomenuo mene se to ne tiče ali ti mogu dat savjet da se ostaviš toga dok još možeš,dok još nisi natukao godine "iskustva" a samim time i ozbiljnu ovisnost.

govorim ti iz iskustva jer sam počeo i ranije od tebe i eto me,i dan danas pušim a volio bi da ne...čim imam par cigara u kutiji odmah postajem živčan i nervozan i napravio bi kilometre da kupim novu kutiju

prestajao sam pušit 2x do sada ali to je trajalo po godinu dana i vratio bi se opet staroj navici,jednostavno nisam funkcionirao...živci,psiha...
Staro 18.06.2008., 00:50   #192
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Ispricavam se.

al evo mozes mi skeljit samar kad zapalim pred tobom. fakat te molim da mi skeljis samar.

Kaj odma pocnes demonstrativno se gusit, primat za vrat kad ti neko u 66ici zapali pljugu 2 metra od tebe? Ak ti smeta - napravi si balon od PVCa i kotrljaj se u njemu po svijetu. Vise ce ti nastetit C.I.O.S. nedjeljom ujutro kad spaljuje akumulatore bez filtera, nego svi pusaci ovog zagreba zajedno u 5 godina.

Koj je danas vrag ljudim sa tom silom glumatanja i vristanja kako je sve stetno, kancerogeno i uzrokuje rast treceg testisa?? Digli ste mi tlak vec na zdravoj hranio danas, a sad i tu.

Pa daj opustite se malo. Sta neko kad zapali odma siri rak svijetom. popijes pivu i odma si alkoholicar?? Takav je i hitler bio. Djevac do 40e, nije pusio, nije pio. A pogle churchilla. 2 case konjaka za dorucak, tri kurve i 2 kutije pljuge i 5 kubanki na dan. A pogle koja legenda je bio. A kolko znam i nadzivio je prvog .
Fleks je offline  
Staro 18.06.2008., 00:51   #193
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Sorry sefe, nisam vidio.
Nisam ti ja šef.
Citiraj:
Sta ima veze ako se malo posvadjamo.
Nema uopće veze, pogotovo ako se zakačite oko cigareta. Samo dajte.
Citiraj:
Rat, rat i samo rat
Waiting on a war
McG je offline  
Staro 18.06.2008., 00:52   #194
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Nisam ti ja šef.

Nema uopće veze, pogotovo ako se zakačite oko cigareta. Samo dajte.

Waiting on a war
Dobro sefe, necu vise.

d^_^b je offline  
Staro 18.06.2008., 00:55   #195
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
ga

@fleks: iz ovog naslucujemo da su cigarete ipak djeluju...lose
zkljaja je offline  
Staro 18.06.2008., 00:56   #196
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Fleks, još nisi naučio da mene ne uzimaš uvijek za ozbiljno. To kaj sam rekao o šamarima sam objasnio u prijašnjem postu
Sve je to stvar navike, ali ako ti nitko od uže i šire familije, pa i najboljih frendova ne puši kao što je slučaj kod mene, onda ti ogromna količina dima u jednom danu ili satu i ne sjedne najbolje. Kao što sam rekao, čekam ovaj zakon dok se ne uvede, a dotad ću bježat kad mi počne smetat

1v@n je offline  
Staro 18.06.2008., 01:01   #197
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

jedva cekam taj novi zakon...jedva čekam vidjet kako se zakon provodi bit će kao i svaki drugi...ljudi će pušit gdje god i kad god...nemamo mi još kulturu za takve zakone,to je u redu npr. u Engleskoj...ali kod nas je 50% stanovnika psihički bolesno + mentalitet,ponos i ego...+ ti naši policajci na koje pljuneš i potjeraš...samo ih upozoriš da živimo u hrvatskoj i da je sve moguće pa tako i da ostane bez posla jer je naletio na krivog...i da vidiš,prijave ni vidjet ni čut
Staro 18.06.2008., 01:02   #198
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Fleks, još nisi naučio da mene ne uzimaš uvijek za ozbiljno. To kaj sam rekao o šamarima sam objasnio u prijašnjem postu
Sve je to stvar navike, ali ako ti nitko od uže i šire familije, pa i najboljih frendova ne puši kao što je slučaj kod mene, onda ti ogromna količina dima u jednom danu ili satu i ne sjedne najbolje. Kao što sam rekao, čekam ovaj zakon dok se ne uvede, a dotad ću bježat kad mi počne smetat
mene samo zanima kako si onda uspio uz mc_fisha. Tog covjeka kad sam zadnji put vidio je dimio ko lokomotiva...

Tak da mi nije jasno sto kakas bezveze...

A to da neko gasi zbog tebe mi isto nije jasno kolko ti ljudi moraju biti slabi karakter. Pa da mi neko pocne kenjat zbog cigarete izmedju predavanja pa naguro bi mu je da ne velim di i to zapaljenu.

Sta imas nekom pametovat za to sto pusi?? Jel zabranjeno? Nije? Jel te tko drzi zaveznog za njega? ne? Pa sta onda stojis kraj njega. Potiho se makni i nemoj dizat tlak ljudima.
Fleks je offline  
Staro 18.06.2008., 01:03   #199
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
svatko odlučuje o svojoj sudbini i dal će se drogirat,pušit,pit,jebavat se okolo...ali tebe se to ne tiče...meni isto štošta smeta kod drugih ali ne mogu baš dijelit šamare zbog toga...kad bi to tako bilo,gdje bi mi bio kraj
Evo ga stara rasprava pusaci vs nepusaci. Kod pusenja je nusprodukt dim, a kod ovih ostalih aktivnosti (manje vise) nema nusprodukata koji bi (bitnije) utjecali na okolinu. Pa mi je svejedno jel netko pije, drogira se ili hebaje okolo. Druga bitna stvar je sto je pusenje opceprihvacena aktivnost. Drogiranje je ilegalno i ne bas prihvaceno u drustvu, jebavanje je legalno ali opet se bas ne obavlja (precesto) javno i u drustvu (osim naravno partnera). Alkohol je drustveno prihvatljiv (ipak manje nego cigareta), ali nema tu dimenziju utjecanja na osobu do tebe.

Da netko konzumira nikotin kroz iglu ili bocu ne bi me ni najmanje smetalo.
morph je offline  
Staro 18.06.2008., 01:03   #200
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
@fleks: iz ovog naslucujemo da su cigarete ipak djeluju...lose
a šta ti konzumiraš,molim te

fleks puši ali barem napiše poduži tekst bez greške...ti ne možeš složit smislenu rečenicu
Staro 18.06.2008., 01:06   #201
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Ja suptilno pokazujem da mi smeta kad mi fakat počne smetati, te onda čak i ljudi s trunkom inteligencije počnu ili otpuhivati na drugu stranu ili rade veće pauze između cigareta, o tome ti ja pričam. Kaj se fiša tiče, ne viđam ga puno, a i kad ga vidim, nema niš u rukama. Očito ga cura pripitomljava

1v@n je offline  
Staro 18.06.2008., 01:16   #202
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Evo ga stara rasprava pusaci vs nepusaci. Kod pusenja je nusprodukt dim, a kod ovih ostalih aktivnosti (manje vise) nema nusprodukata koji bi (bitnije) utjecali na okolinu. Pa mi je svejedno jel netko pije, drogira se ili hebaje okolo. Druga bitna stvar je sto je pusenje opceprihvacena aktivnost. Drogiranje je ilegalno i ne bas prihvaceno u drustvu, jebavanje je legalno ali opet se bas ne obavlja (precesto) javno i u drustvu (osim naravno partnera). Alkohol je drustveno prihvatljiv (ipak manje nego cigareta), ali nema tu dimenziju utjecanja na osobu do tebe.

Da netko konzumira nikotin kroz iglu ili bocu ne bi me ni najmanje smetalo.
nope...a to što pijanci ubijaju druge u prometu,izazivaju svađe,dernjavu...ubijanja po klubovima...to nije nusprodukt?ok,droga je ilegalna slažem se.Nego,što se jebavanja tiče...u tom slučaju,kako si rekao da se ne obavlja javno i da se obavlja "potiho",vjerujem da je puno veći problem jer se bolesti oko tebe šire a da nisi ni svjestan...i onda naletiš na xyz osobu i pobereš sidu,klamidiju ili štogod...nope,nema nusprodukta i još nešto...ako nisi sklon takvom ponašanju ili ako ne konzumiraš seks po bilo kojem moralnom načelu,kako ti znaš koliko se često događa ako se ne događa pred očima javnosti? and yes,seks se događa u društvu...društvo čine ljudi kojima si okružen a ovo što si rekao da se ne obavlja baš često i onda spomenuo "osim partnera naravno"...ja neznam u kojem ti svijetu živiš...danas se svi jebavaju s svakim,životni stil današnjice najbolje opisu serija a sada i film "Seks i Grad"...nema tu morala sinko,naše none su davno bile mlade...kada se to poštovalo i cijenilo.

No da skratim,poanta mog teksta jest da uopće nema smisla raspravljat o ovoj temi na ovaj način...uostalom,pušenje cigara/cigareta i općenito konzumiranje duhana piše i ulazi duboko duboko u povijest čovječanstva u smislu životnih navika
Staro 18.06.2008., 01:22   #203
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Citiraj:
No da skratim,poanta mog teksta jest da uopće nema smisla raspravljat o ovoj temi na ovaj način...uostalom,pušenje cigara/cigareta i općenito konzumiranje duhana piše i ulazi duboko duboko u povijest čovječanstva u smislu životnih navika
Agree, sto ljudi, sto ćudi. Problem je jedino u tome što se prije konzumirao duhan dok ovo što se danas puši graniči s normalnim, u tome nema ni trunke duhana, a duhan sam po sebi ima i ljekovitih svojstava kao i svaka biljka. Sve se danas svodi na zaradu i samo se gleda kako će se najbrže doć do para. Natrpaju vam unutra 242345 vrste opojnih sredstava i smeća i dobili su redoviti izvor prihoda.

1v@n je offline  
Staro 18.06.2008., 01:25   #204
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Dobro sefe, necu vise.
reci ti njima

lako je vama budalu zajebavat

hehe..a mali pljuga znaci a?Uzas...sjecam se prije jedno 5 godina kad sam i ja isao u osnovnu, svaki smo odmor halali fucu iza skole(hvala bogu da nisam imao komp, inace bi o KVEJKU 2 pricao po hodniku)..a sad, prolazim pokraj skole...po igralištu raste trava, a klinaca iza skole...fiju, gadno gadno...
Halos je offline  
Staro 18.06.2008., 01:29   #205
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Agree, sto ljudi, sto ćudi. Problem je jedino u tome što se prije konzumirao duhan dok ovo što se danas puši graniči s normalnim, u tome nema ni trunke duhana, a duhan sam po sebi ima i ljekovitih svojstava kao i svaka biljka. Sve se danas svodi na zaradu i samo se gleda kako će se najbrže doć do para. Natrpaju vam unutra 242345 vrste opojnih sredstava i smeća i dobili su redoviti izvor prihoda.
nebi rekao da je danas štetnije...prije se pušilo bez filtera...čisti duhan je smrt za pluća...a prije su također i žvakali kao žvakaće taj duhan...što je puno opasnije i kancerogenije od pušenja...

meni isto puno toga smeta danas u svijetu ali ništa promjenit ne mogu niti se ponovno rodit u nekom drugom vremenu ili na nekom drugom svijetu

meni je dobro,jednom se živi i taj život neću potratit na živciranja oko toga dali netko gura cigaru u usta ili neznam,neki gay kjurac.

baš me briga
Staro 18.06.2008., 01:29   #206
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
nope...a to što pijanci ubijaju druge u prometu,izazivaju svađe,dernjavu...ubijanja po klubovima...to nije nusprodukt?ok,droga je ilegalna slažem se.Nego,što se jebavanja tiče...u tom slučaju,kako si rekao da se ne obavlja javno i da se obavlja "potiho",vjerujem da je puno veći problem jer se bolesti oko tebe šire a da nisi ni svjestan...i onda naletiš na xyz osobu i pobereš sidu,klamidiju ili štogod...nope,nema nusprodukta i još nešto...ako nisi sklon takvom ponašanju ili ako ne konzumiraš seks u bilo kojem moralnom obliku,kako ti znaš koliko se često događa ako se ne događa pred očima javnosti? and yes,seks se događa u društvu...društvo čine ljudi kojima si okružen

IMHO ovo za pijance ne stoji jerbo i drugi proizvodi mogu dovesti do stanja psihicke rastrojenosti (nedostatak cigareta) i to je vise stvar karaktera pojedinca nego samog proizvoda. Ovo za jebavanje opet ne stoji jer da se obavlja javno ne vidim kako ce to sprijeciti bolesti, pod time da nema nusprodukta mislio sam da nema onog koji bitno utjece na okolinu (u tom trenutku doduse). A ovo da se seks konzumira javno tj. u drustvu, pa nitko ga nece konzumirati na tramvajskoj stanici usred bijela dana ili u restoranu nakon deserta (jasno je valjda na sto sam mislio).

Istina je to za cigaretu, ali cigareta u danasnjem obliku nema puno veze sa povijesnim naslijeđem vise sa "duhanskom industrijom" (koja ima vise veze sa kemikalijama nego duhanom) koja je bila vrlo pozeljan igrac. Ali sad kada se vidjelo kakve su posljedice i prije svega cijena takve igre stvari se lagano okrecu kontra te industrije.
morph je offline  
Staro 18.06.2008., 01:32   #207
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
IMHO ovo za pijance ne stoji jerbo i drugi proizvodi mogu dovesti do stanja psihicke rastrojenosti (nedostatak cigareta) i to je vise stvar karaktera pojedinca nego samog proizvoda. Ovo za jebavanje opet ne stoji jer da se obavlja javno ne vidim kako ce to sprijeciti bolesti, pod time da nema nusprodukta mislio sam da nema onog koji bitno utjece na okolinu (u tom trenutku doduse). A ovo da se seks konzumira javno tj. u drustvu, pa nitko ga nece konzumirati na tramvajskoj stanici usred bijela dana ili u restoranu nakon deserta (jasno je valjda na sto sam mislio).

Istina je to za cigaretu, ali cigareta u danasnjem obliku nema puno veze sa povijesnim naslijeđem vise sa "duhanskom industrijom" (koja ima vise veze sa kemikalijama nego duhanom) koja je bila vrlo pozeljan igrac. Ali sad kada se vidjelo kakve su posljedice i prije svega cijena takve igre stvari se lagano okrecu kontra te industrije.
mogao bi se s tobom raspravljat do sutra na temu alkohola i spolnih boleština ali odlučih samo komentirat boldano :

Jesi siguran?
Staro 18.06.2008., 01:36   #208
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Jesi siguran?
Pa ono, nisam jos vidio na svoje oci pa kad vidim editirat cu post, ali da, prilicno sam siguran da to nije nesto sto je opceprihvaceno u drustvu.
morph je offline  
Staro 18.06.2008., 01:52   #209
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Ne kužim pušače, nit ću ih ikada kužiti
Od malena nas uče da je pušenje štetno, pa i oni koji i sami puše (roditelji npr, al opet tebe pokušavaju obvući od toga), pa opet se moraju svi pravit face i zapalit prvu, drugu... čemu?

Društvo je postalo hrpa koja je očito toliko mentalno slaba da popušta svakom pritisku

Ja u životu nisam zapalio, niti ću, nikakve droge, nikakve cigare, prvo mi je bilo to iz razloga "bojim se da će mi se svidjeti" kasnije je izraslo u čistu volju da se oduprem onim istima sa početka posta
Alkohol neću odbit, ali u umjerenim količinama, davno su prošli teen dani konstantnog opijanja

Također, jedva čakam novi zakon o pušenju, ako će ikada biti
Staro 18.06.2008., 01:54   #210
Func
Premium
Moj komp

Func's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
PCEkspertovci popuše samo tu i tamo bijeli dim, ali inače zdravo žive.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na