|
![]() |
#181 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
#183 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
BTW mogla bi se organizirat neka nogometna tekma sad kad zatopli opet, neki tribute to euro08. Fleks može poslužit ko korner zastavica ![]()
![]() |
#184 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
#185 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
@ za ovoga sto dijeli samare Sta ti imas sa tim da li ce netko pusiti ili nece? To je njegova stvar... Da, ja imam 15 i vec pusim... Kutija na dan... Poceo onako fore radi, medju rajom... Brzo sam priznao staroj, nisam htio da se krijem kao neki klosar. Inace, smanje mi i apetit. A buduci da se ne krecem puno to mi dobro dodje... |
![]() |
![]() |
#188 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#189 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
15 godina i već kutija na dan... Bokte, budi realan. Kolko ćeš tek povlačit za 5 godina? Krepnut ćete svi od ovih crtica jednog dana. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#190 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#191 |
Premium
|
"d^_^b" tek sam sada skužio da imaš 15 godina,neću ti sada održavat nikakve lekcije jer kako sam gore spomenuo mene se to ne tiče ali ti mogu dat savjet da se ostaviš toga dok još možeš,dok još nisi natukao godine "iskustva" a samim time i ozbiljnu ovisnost. govorim ti iz iskustva jer sam počeo i ranije od tebe i eto me,i dan danas pušim a volio bi da ne...čim imam par cigara u kutiji odmah postajem živčan i nervozan i napravio bi kilometre da kupim novu kutiju prestajao sam pušit 2x do sada ali to je trajalo po godinu dana i vratio bi se opet staroj navici,jednostavno nisam funkcionirao...živci,psiha...
#192 | |
JDM
|
Citiraj:
al evo mozes mi skeljit samar kad zapalim pred tobom. fakat te molim da mi skeljis samar. Kaj odma pocnes demonstrativno se gusit, primat za vrat kad ti neko u 66ici zapali pljugu 2 metra od tebe? Ak ti smeta - napravi si balon od PVCa i kotrljaj se u njemu po svijetu. Vise ce ti nastetit C.I.O.S. nedjeljom ujutro kad spaljuje akumulatore bez filtera, nego svi pusaci ovog zagreba zajedno u 5 godina. Koj je danas vrag ljudim sa tom silom glumatanja i vristanja kako je sve stetno, kancerogeno i uzrokuje rast treceg testisa?? Digli ste mi tlak vec na zdravoj hranio danas, a sad i tu. Pa daj opustite se malo. Sta neko kad zapali odma siri rak svijetom. popijes pivu i odma si alkoholicar?? Takav je i hitler bio. Djevac do 40e, nije pusio, nije pio. A pogle churchilla. 2 case konjaka za dorucak, tri kurve i 2 kutije pljuge i 5 kubanki na dan. A pogle koja legenda je bio. A kolko znam i nadzivio je prvog ![]() |
|
![]() |
![]() |
#193 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Nisam ti ja šef. Nema uopće veze, pogotovo ako se zakačite oko cigareta. Samo dajte. Waiting on a war |
![]() |
![]() |
#194 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#196 |
The mighty pirate
|
Fleks, još nisi naučio da mene ne uzimaš uvijek za ozbiljno. To kaj sam rekao o šamarima sam objasnio u prijašnjem postu ![]() Sve je to stvar navike, ali ako ti nitko od uže i šire familije, pa i najboljih frendova ne puši kao što je slučaj kod mene, onda ti ogromna količina dima u jednom danu ili satu i ne sjedne najbolje. Kao što sam rekao, čekam ovaj zakon dok se ne uvede, a dotad ću bježat kad mi počne smetat
#197 |
Premium
|
jedva cekam taj novi zakon...jedva čekam vidjet kako se zakon provodi ![]()
#198 | |
JDM
|
Citiraj:
Tak da mi nije jasno sto kakas bezveze... A to da neko gasi zbog tebe mi isto nije jasno kolko ti ljudi moraju biti slabi karakter. Pa da mi neko pocne kenjat zbog cigarete izmedju predavanja pa naguro bi mu je da ne velim di i to zapaljenu. Sta imas nekom pametovat za to sto pusi?? Jel zabranjeno? Nije? Jel te tko drzi zaveznog za njega? ne? Pa sta onda stojis kraj njega. Potiho se makni i nemoj dizat tlak ljudima. |
|
![]() |
![]() |
#199 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() Da netko konzumira nikotin kroz iglu ili bocu ne bi me ni najmanje smetalo. |
|
![]() |
![]() |
#200 |
Premium
|
#201 |
The mighty pirate
|
Ja suptilno pokazujem da mi smeta kad mi fakat počne smetati, te onda čak i ljudi s trunkom inteligencije počnu ili otpuhivati na drugu stranu ili rade veće pauze između cigareta, o tome ti ja pričam. Kaj se fiša tiče, ne viđam ga puno, a i kad ga vidim, nema niš u rukama. Očito ga cura pripitomljava ![]()
#202 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() No da skratim,poanta mog teksta jest da uopće nema smisla raspravljat o ovoj temi na ovaj način...uostalom,pušenje cigara/cigareta i općenito konzumiranje duhana piše i ulazi duboko duboko u povijest čovječanstva u smislu životnih navika
![]() |
#203 |
The mighty pirate
|
Agree, sto ljudi, sto ćudi. Problem je jedino u tome što se prije konzumirao duhan dok ovo što se danas puši graniči s normalnim, u tome nema ni trunke duhana, a duhan sam po sebi ima i ljekovitih svojstava kao i svaka biljka. Sve se danas svodi na zaradu i samo se gleda kako će se najbrže doć do para. Natrpaju vam unutra 242345 vrste opojnih sredstava i smeća i dobili su redoviti izvor prihoda.
#204 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
reci ti njima lako je vama budalu zajebavat ![]() hehe..a mali pljuga znaci a?Uzas...sjecam se prije jedno 5 godina kad sam i ja isao u osnovnu, svaki smo odmor halali fucu iza skole(hvala bogu da nisam imao komp, inace bi o KVEJKU 2 pricao po hodniku ![]() ![]()
#205 | |
Premium
|
Citiraj:
meni isto puno toga smeta danas u svijetu ali ništa promjenit ne mogu niti se ponovno rodit u nekom drugom vremenu ili na nekom drugom svijetu meni je dobro,jednom se živi i taj život neću potratit na živciranja oko toga dali netko gura cigaru u usta ili neznam,neki gay kjurac. baš me briga ![]()
![]() |
#206 | |
*
|
Citiraj:
![]() Istina je to za cigaretu, ali cigareta u danasnjem obliku nema puno veze sa povijesnim naslijeđem vise sa "duhanskom industrijom" (koja ima vise veze sa kemikalijama nego duhanom) koja je bila vrlo pozeljan igrac. Ali sad kada se vidjelo kakve su posljedice i prije svega cijena takve igre stvari se lagano okrecu kontra te industrije. |
|
![]() |
![]() |
#207 | |
Premium
|
Citiraj:
Jesi siguran? ![]()
![]() |
#208 |
*
|
|
![]() |
![]() |
#209 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ne kužim pušače, nit ću ih ikada kužiti Od malena nas uče da je pušenje štetno, pa i oni koji i sami puše (roditelji npr, al opet tebe pokušavaju obvući od toga), pa opet se moraju svi pravit face i zapalit prvu, drugu... čemu? Društvo je postalo hrpa koja je očito toliko mentalno slaba da popušta svakom pritisku Ja u životu nisam zapalio, niti ću, nikakve droge, nikakve cigare, prvo mi je bilo to iz razloga "bojim se da će mi se svidjeti" kasnije je izraslo u čistu volju da se oduprem onim istima sa početka posta Alkohol neću odbit, ali u umjerenim količinama, davno su prošli teen dani konstantnog opijanja Također, jedva čakam novi zakon o pušenju, ako će ikada biti
#210 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
PCEkspertovci popuše samo tu i tamo bijeli dim, ali inače zdravo žive.
|
|