|
![]() |
#31 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() pod onim govnom od stock coolera da, ali kad je stavio gore onaj VF700 temp su bile ok
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
OMFG najjeftinija 8800 GTS 512 je 1150 kn najjeftinija 9800 GTX je 1865 kn kako to nemozesh registrirat? a kad dodje do clockanja ispusit cesh i 15% ![]() na stocku je gtx brza tih 5%, ali ima 62% vecu cijenu |
![]() |
![]() |
#34 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
a pogotovo da me neko vrijeda poput gore navedenih |
|
![]() |
![]() |
#36 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#37 |
Moderator
|
pa nije ovo parnica da iznosiš obranu ![]() rezultati su tu i govore za sebe pitanje je samo kako ih komentiraš tebi očito 700kn nije neki novac ali nekome je p.s. nitko ne veli da je grafa šrot nego da nije isplativa kupovina jer se radi o 8800 G92 seriji omotanoj u drugi celofan @McG OMG.... svaka ti dala ![]() di si našo tu sliku
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
btw onaj gore sta me vrijeda javi se na pp ako imas problema i ostalo komentiram na pp.A razoru ako napravi ono sta je reko skidam kapu.ova tema je za mene zavrsena EDIT:moj zadnji link samo ako nadem slucajno bolje javim ako ne zz http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=251950 |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Wolw, ti se vjerovatno sjecas onog lika zvao se Tbradaric..i on je tupio kako je E6550 (onda 1200kn) puno boli izbor od E 4500 (onda 850 kn). Jer kao bolji je tj ima <2% bolje performanse.. Ovaj tihi lovac me nebicno podsjeca na njega..naravno i on je posjedovao doticni proc koji je hvalio..jbte, pa da to nisi opet ti samo sad lupas o grafi?? Kak ne kuzis da je vecini ekipe na ovom forumu najzanimljive je stvari sa najboljim omjerom ulozeno dobiveno? i nitko ne zeli dati 62% vise para za 4% vece performanse? osim tebe naravno.. daj reci koji proc imas? |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
lol malo si pobrko neke stvari nikada u zivotu nisam imo intela imao sam athlone i sada phenoma ali imam tramp sada uskoro pa ce mozda uletjet neki intel EDIT: za tu karticu sam ja dao 1000 kuna + hd3870 |
|
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Nema se tu sta definirat, nisu iste kartice samim time sta je drugaciji naziv,tvornicke imaju isti tak i na tome taktu je 9800gtx bolja a sto je skuplja meni to problem nije a vjerujte nikome ko ce htjet kupit grafu 9800 nece bit problem novci. |
![]() |
![]() |
#43 | |
Moderator
|
OK nećemo se sad tak nadglasavat Ovdje nitko nije reko da je 9800GTX šrot ili sporija od GTS niti joj osporava tih 4% prednosti na default postavkama, poanta je da je neisplativa u odnosu na 8800GTS 512, te da su obe grafe praktički jednake jer koriste isti čip ista stvar ko i 8800GS vs 9600GSO sad to što se nekima ta činjenica ne sviđa to je drugi par rukava Citiraj:
da, naravno... poznato je da ljudi beru pare s ceste
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
a nemas ni ti dokaza ja cu postat rezultate kada cu moc postat ipak neko mora radit nije bitno sta je to za racunalom kako nebi neko nesto pomislio odma. ja sam poslao mislim jedan link di 9800gtx lijepo ide na 864mhz na zraku |
|
![]() |
![]() |
#45 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja imam, samo čekaju tvoje, simple ![]() Tih 864MHz sigurno nije postignuto na stock naponu ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
-------
|
Citiraj:
Nema nikakave druge razlike između tih kartica. Pogledaj specifikacijske liste i skužil budeš da je riječ o istoj kartici s dva različita imena i time ciljana za dva različita tržišna segementa. Nebitno ko raspolaže s kojim financijama, ali zbog čega bi ljudi platili masnu razliku za GTXa, ako je GTS 512 ista kartica, koja se doma u roku 5min naclocka na taktove GTXa. |
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Moderator
|
Citiraj:
mislim da naponski sklop nije identičan no to bi morao malo bolje pogledati jer cooler sam skidao samo sa GTS-ice dok sa 9800GTX nisam jer ipak nije moja...
![]() |
#48 |
.
|
Obje imaju trofaznu regulaciju...eventualno neka manje promjene u samom čipu, radi podrške za Tri-SLi te famozni Hybrid Power... |
![]() |
![]() |
#49 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ništa... pratit ću temu ali neću komentirati. Kupujem komp pa da vidim sta će prevladati 8800 ili 9800. Za sada sam na 70:30. |
![]() |
![]() |
#50 |
-------
|
Napisal sam ugrubo. Još bi veće drame bile na temu da se ide u detalje. |
![]() |
![]() |
#52 |
.
|
Nebih znao, to će Wolverine reći, na mojoj je S1 od prvog dana... |
![]() |
![]() |
#54 |
.
|
Kupio posebno, naravno. Samo GT-jke su dolazile sa S1-icama od strane pojedinih proizvođača. |
![]() |
![]() |
#56 |
.
|
150kn...kakve to ima veze uopće? |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() @tihi lovče: mislim da je poanta teme da se pokaže da je kartica 4% brža, a skuplja 60%, nitko nema ništa protiv nje, niti joj osporava 4%, samo se napominje da sa za mnogo nižu cijenu može dobiti 4% lošija kartica |
|
![]() |
![]() |
#59 |
.
|
|
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
www.nabava.net i potrazi...inace, tihi, fkt si dosadan prvo ona tema da je phenom na 2ghz bolji za igre od x2 na 3ghz drugo, sad ova kenjaza...pa prihvati cinjenice, nije bitno koja je bolja, bitno je koja je isplativija, sad kak su vec rekli, ak tebi nije problem baciti tih 700kn za 5% bolje performanse, onda nekaj s tobom nije v redu...btw. koji ce ti qurac 3-way sli, uostalom, koji ce ti qurac i sli (osim ako ne forsiras reze od 25xx X 19xx) i nemoj izazivat razera, prokopaj malo OC podforum pa da vidis zast to govorim ![]() i da, jos jedna stvar...ako ti je 700kn nist, dam ti broj tekuceg il ziro racuna pa mi uplatis, dobil bus moju neizmjernu zahvalnost ![]() isto kak i od nvidije za 9800gtx ![]() |
![]() |
![]() |
|
|