|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
(riješeno) epox ep-9kda3j
trebao bi mrezni driver za ovu maticnu? i nemojte misliti da nisam trazio to jeste googla! pc wizard,everest nista! njihova sluzbena stranica mi neradi,pa po google 50foruma od tom hardwera pa nadalje,pa realtek,intel, i mnoge druge stranice,ali od drivera ni traga a treba mi hitno ako bi neko moga pomoci bio bi zahvalan hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
to je 754 socket pa napisao sam koja je maticna i da epoxova stranica meni ne radi izbacuje mi greske edit,da ta je sto si ti napisao masio sam slovo znas li mozda koja je mrezna s njom da odnekle drugdje skinem Zadnje izmijenjeno od: NEODLUCAN. 12.06.2008. u 00:39. Razlog: dodatak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Meni stranica radi najnormalnije, a mrežna je: 1 GbE LAN with Firewall (NV Active Armor) Drivere imaš u nForce UDP paketu ili možeš skinuti ovdje: http://rapidshare.com/files/12179261...NIC_driver.rar Izvukao sam iz UDP-a i uploadao.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
gle i meni radi stranica,ali kada uprem da skinem driver izbaci mi da nemoze naci stranicu, probao sam sa svakakvih stranica i nista,sada trenutno taj komp mi nije ovdje probam sutra pa javim a probao sam i s nvide skidati nforce3 250 ali sam sklonio samo sm bus driver hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Nisam ni probao to skidati nego mi je bilo bitno koja je mrežna gore, a driver sam izvukao iz svoje kolekcije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
kolega hvala driver je ok puno hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|