|
![]() |
#483 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() http://www.7danahost.com/06-10_18-00-47_HDTV_Promo_.zip Evo, gore je. Zadnje izmijenjeno od: GoodLooker. 11.06.2008. u 08:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Joj sto me j**e dvbviewer,skinuo sam i novu verziju i opet se srusi nakon pola sata snimanja hd materijala. Postao sam na njihovom forumu da vidim sto ce reci. Onda sam isao isprobati Blazemedia HDTV i on mi nadje analogne programe ali kad skeniram digitalne ne nadje nista. Pokusavao sam jutros do skoro 2h ali bez uspjeha. Ima li tko kakvo iskustvo sa Blaze HDTV programom?
![]() |
#486 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Edit: Izgleda da se dila samo u Standardnom paketu psmtr...
![]() |
![]() |
#487 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema ništa iako imam standardni...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Super Moderators
|
![]() |
#490 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Jedino imam problem, ugl. vrti mi se na skroz usporeno, piše da traje 4,5min... Kako da otvorim? u VLCu ne radi, u MPCu mi pise da traje 4,5min... Imam zadnji K-Lite pack, ostali HD materijali se normalno vrte... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Super Moderators
|
PowerDVD, DVBViewer...
![]() |
#493 |
Super Moderators
|
![]() |
#495 | |
Premium
|
Citiraj:
PowerDVD 8 bi trebao glatko prikazivat ovaj materijal, specijalno još ako dodaš nVidia pure video i podesiš PowerDVD da ga koristi. Imaj na umu da ti treba monitor HD rezolucije za potpuni doživljaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Imam 20˝ monitor@1680x1050 ![]() Hvala na videu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#501 |
Premium
|
da stvarno..interesantno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
hm lijepo to izgleda ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ima li tko preporuku za freeware software za gledanje HRT HD-a preko DVB-T-a? Naime, kupio sam Pinnacle nano stick (73e) koji podržava MPEG4, ali dođe s takvim smećem od software-a (Pinnacle TVCenter Pro) koji pojede apsolutno sve resurse na laptopu uz sig-a, pa se slika najčešće zakolje prilikom starta, a ako se nekako i pokrene, ima cca 10 FPS-a. DVBviewer mi se uruši na Visti (32-bit) kad registriram codec-e, a ProgDVB standard ne podržava H.264 dekodiranje (postoji filter, ali samo za pro verziju). Uglavnom, pored sve ove tehnike, nogomet gledam u sd-u (iako imam i LCD TV i laptop s HDMI-jem i DVBT tuner s mogućnošću H.264 dekodiranja).
![]() |
#505 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Ne bi se dvbviewer trebao rušiti, imam i ja 32bitnu vistu pa radi normalno. ako na laptopu imas ati hd2xxx onda mozes rijesiti taj problem, a vjerojatno imas cim spominjes hdmi. samo ti triba powerdvd8 radi codeca, i neka proradi dvbviewer to ti je najlakse. btw, moram reći da je jelc bio potpuno u pravu glede hd akceleracije kod novih grafickih. sada imam hd3850 i dvbviewer/mediaportal koriste 0-4% cpu-a dok gledam HD ![]() frend je otisao u austriju i ostavio mi laptop sa 8400m, ali nemogu postici da ubrzava HD iako nvidia tvrdi da moze ![]() @goodlooker : nije loše gledati HD na 1650-1080, uopće nije loše. a onih 1088 je normala, coreAVC ima opciju : crop 1088 -> 1080. jedini je valjda problem ako se na LCDu sa HD rezolucijom koristi stretch umjesto normal, triba probat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() ![]() ![]() Dali je itko uspio iscupati signal bez opticke vidljivosti?? Ajd neka se netko uspio skrumpirati pa neka stavi post ovdje tako da svejedno bar imam neki razlog za utuc 400kuna na Gigabyte 8000U ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
da ali postoji jedan problem, u dvbdreamu nemoze se odabrati niti vista renderer, niti cyberlink h264 codec (barem ja nemogu).. tako da ce mu koristiti cpu umjesto graficke @gjurovski... ja sam blizu odasiljaca, ali prozor mi je sa suprotne strane, a odasiljac je sa druge strane brda takorec. nema opticke vidljivosti a jacina signala 100% |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Možeš probati lovit odbijeni signal, antenu u ruku i špartaj po sobi ![]()
![]() |
![]() |
#510 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nemoj mene kriviti ak hitiš a ti ne uhvatiš ništa. Antena je ova: ![]() Položaj antene u sobi: ![]() Na kaj antena gleda: ![]() Malo bolji dojam kakav LOS imam ![]() ![]() Rezultat ? Malo slabiji signal na OiV sa Sljemena: ![]() No dobar prijem HD Promo kanala (HRT2 HD): ![]() Lokacija mi je ovakva (plava flekica na Trešnjevci): ![]() Eto, sad si promisli - jel vrijedi eksperimenta od 400kn ![]()
![]() |
|
|