|
![]() |
#1201 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
a ono, 8800GT ko 8800GT, losa nemoze biti ![]() vidio sam na newsima da neki lik prodaje jednu za 900kn ili obje za 1600kn, dobra kupnja da se mene pita imas ovdje review: LINK LINK google is your friend ![]() to je za obicnu i kolko vidim nema dual slot hladjenje... dual slot ima golden sample model, a za njega imas revieowa na netu kolko hoces, ista prica ko i za ovo gore, google is your friend ![]() edit: evo jedan za GS model: LINK |
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Znam da mi je google prijatelj ali kao sto sam rekao nigdje nemogu naci review bas za tocno navedeni dual slot model. Pogledaj malo bolje sliku na mojem linku pa ce shvatiti da se radi o totalno drugom modelu hladjenja. Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 23.05.2008. u 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Moderator
|
Daddy sa foruma ti ima takvu 8800GT po onome što sam ja vidio cooler je jako dobar i tih, po meni bolje rješenje nego referentni modeli
![]() |
#1205 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
ja sam imao takvu..otisla je u vjecna lovista direkt iz kutije ( Ta dualslot) @wolverine kuler je sve samo nije tih..meni bas nesmeta sto komp zuji ali ti to trebas cuti...kako se t ocuje ko mali cirkular... iako je hladio dbr..al eto nije valjala i sad sam dobio gigabyteovu
![]() |
#1207 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Hladnjak je tih dok se grafa ne koristi u 3D-u i to malo zahtjevnijem kada se ozbiljno pocne cuti.Tako da je u tom rezimu daleko od tihog hladnjaka.U svem ostalom ne znas da ti je u kompu. Hladnjak obavlja svoj posao posteno te grafu do dana danasnjeg nisam vidio iznad 55 celzijevaca, sto je za 8800GT cip jako pohvalno.OC mogucnosti su individualne tako da ti ne bi imao sta za reci. Sve u svemu ja preporucam grafu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Premium
|
Wolverine i Daddy ![]() ![]() Sutra mi grafa dolazi pa napisem svoj osvrt iako je sve bitno vec Daddy naveo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Imam navedenu grafičku. I jedan, al možda i to nije, problem. Naime kartica zna ponekad cviliti. Ne znam u čemu je problem. Nisam je OC. Događa se npr. pri loadanju Crysisa. Kod uvodne špice. Za vrijeme igre prestane. Događa se i kod vrtenja 3DMarka 03. Kod najnovijega, Vantage, nisam primjetio to zujanje. Sve testove prođe s rezultatom (na def. postavkama) od oko 4200. Do sad nisam imao nikakvih problema s karticom, al me to zujanje ponekad malo pecka... Je li to normalno ili ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
To je normalno za sve kartice...npr. moja 8400 cvrči tek na 1.9v ![]() Zadnje izmijenjeno od: Razer. 25.05.2008. u 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ok. Tnx na objašnjenju! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#1214 |
Premium
|
Evo grafa je stigla jucer i zasada sam zadovoljan sa njom osim problema sa smrzavanjem koji mi se poceo pojavljivati. Kao sto je Daddy rekao u idle se vrti na nekih 800-900 RPM-a i totalno je necujna dok pod loadom se okretaj venta povisuje ovisno o temperaturi. Inace idle temp. mi je 52C a load je najvise 65C, kuciste je dobro porovjetreno (1x120 sa strane jedan 120 iza i jedan 120 naprijed puse po diskovima). Tu dolazim do problema koji mi se javio, a to je da nakon otprilike sat i pol igranja Crysis-a ili da stavim da se isto toliko vrti 3DMARK06 komp se smrzne. Kako se tik iznad grafe nalazi HR-05 mislim si da je mozda on krivac jer se on dobrano zagrije premda kao sto sam naveo kuciste je jako dobro porvjetreno. Driveri su zadnji sa Nvidijinih stranica 175.16. Neznam sta da napravim probat cu staviti 80tku na HR-05 ako to ne uspije nosim grafu na reklamaciju premda sam je tek dobio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Premium
|
Stavio sam HR-05 prema dole tako da je dalje od grafe (sada je puno hladniji), stavio drivere sa cd-a i sada radi sve kao podmazano, evo upravo sam Crysis vrtio nekih 3 sata ![]() Hvala jos jednom Daddy na korisnim savjetima ![]() Btw odvrtio sam i atitool i nikakvih artifakata tako da eto sve 5 ja prezadovoljan... Jos jednom tnx i ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ma gubis brate gubis... gubis maraka ufff sto gubis... a ajde sad prika reci ti nama a kakvo ti to imas napajanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
mghmljabua ![]() jel ovo trik pitanje ![]() ajmo se pravit da nije ![]() graficka ti nece radit nista slabije ako si je usteka na tkz slabije napajanje od preporucenog jer obicno kad se preporuca napajanje proizvodjac stavi vise da bude siguran da ce radit ok (i druge komponenete trose struju proc, ram maticna itd...) ali (da to prokleto ALI) postoji mogucnos da ti nece dobro radit tj da ce ti se igra (to u sprogrami koji u prosjeku vucu najvise struje) rusit ili smrzavat (to je jos dobro, ocu rec da si na granici snage napajanja) a gora varijanta da cim pokrenes igru sve ode u tri krasna ... tj da se PC resetira ili smrzne prije nego upoce pocnes igrat naravno da sad u igru ulazi i tip napajanja tj kvalitete doticnog ako je napajanje model sljuka 400W i kosta oko 100 kn mozes ocekivat rusenja smrzavanja i slicna sranja a opet mozda ti se posrici ![]() ako je napajanje od nekog kvalitetnijeg (skupljeg) proizvodjaca napr tagan, CORSAIR, OCZ, Silverstone, itd onda bi teoretski trebalo sve radi ok naravno da pretpostavljam da nemas proc 2 x 4 jezgre 10 HDD u raidu i SLI ![]() uglavnom sva se ova moja litanija na kraju svede na probaj pa ces vidit ![]() ako je napajanje kvalitetenije ne bi treba imat problama (ne moj me drzat 100% za rijec) a ako je sljuka, jako lako bi moga imat problama sa stabilnoscu sistema (ni ovdi me nemoj drzat 100% za rijec) eto to je to onako ukratko ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 Zadnje izmijenjeno od: ante2. 03.06.2008. u 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Running With Scizzors
Datum registracije: Apr 2008
|
Nisi VModao ali ti graficka na tvornickom naponu vjerojatno 1.2V pa ide tako visoko. Inace kad ja svoju flasham sa 1.1V onda poleti na 725/1800/1050 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1220 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1221 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
smrzavanje gf880gt
od gigabyta, i to iskljucivo nakon instalacije gamesr huda, dakle vidim bijeli ekran i tako stoji, ctrl+alt+del ne funkcionira, jedino fizički restart pa me zanima: - je li problem u gamers hud, da li da instaliram neku dr verziju -ili je mozda prob u graf, tako da joj ne radi vent ili nesto? nakon instalacije drajvera nisam dobia nikakav setup utility za ovu graf? je li to ovaj hud ili? e da matična je gigabyte ex38-ds4 pozdrav i fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Moderator
|
![]() |
#1226 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
znači gamers hud je prob, i šta da radim? da li neka novija verzija radi ili da se ostavim ćorava posla? pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#1228 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
8800GT zeza tijekom 3d marka :S
imam MSIjevu spomenutu karticu...eh sada,uz nju dobio OC softver,pomocu kojeg nemoras u biosu klokat itd...ima par predefiniranih postavki od strane proizvodzaca...na najjacoj je klok GPUa 726 mhz...inace ju drzim na 700...i cesto kresnem mark,tek tolko da ju malo izmucim ![]() kad sam izasao iz programa vratim ja na 700 mhz i opet zamrzne...restartam komp i uspije proc test (sa 700). koji put i ne. sta joj je? nije valjda krepala kartica,sto nebi taj klok odobren od proizvodzaca trebao bit pouzdan? inace je stock cooler gore ![]() rijec je o 3d 06 marku edit: slika se zamrzne ,svaki put, na uglavnom istom dijelu animacije...koji sekund prije ili poslije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Najvjerojatnije se zagrijava (velika temp), pa gecrk. Ne vjerujem da je do drivera, pogtovo ne napjaanja. Probaj prošaltat drivere, reda radi, da vidiš da li je do njih. Kakva ti je protočnost zraka unutar kučišta? Prašina možda? MSI ima auto regulaciju venta, nema manual? Da odmah staviš na 100%, preko RivaTunera. Btw. fulo si malo podforum, malo niže su ti problemi (hardverski) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
ispricavam se na fulavanju pdf-a,sljedeci put bum oprezniji ![]() jesu li ovim trenutnim "gecrkom" zbog zagrijavanja moguca neka daljnja ostecenja? idem skinut rivu ![]() kuciste je kanta ostala od starog kompa...tak da na njemu imam neka minijaturna spora dva puhala koja izbacuju (tj trebala bi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|