|
![]() |
#34 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
iz cega si ti zakljucio da proslo napajanje nije moglo "davat dosta grafi" i da zbog toga nije mogla radit na "full performansama"? gluposti... 2 stvari ti se mogu desavat ako je napajanje preslabo, ili ti se komp uopce nece bootat ili ce ti se restartat kod opterecenja, nemoze drugacije... e sad buduci da je bilo lakse kupit novi PSU prije reinstalacije windowsa i tak nije moj problem, a bogme nisu niti moji novci, ali da jesu baceni u vjetar? jesu... ajde sad probaj opet ubacit staro unutra i javi rezultate... o kojem se uopce "starom" napajanju radi? |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Heh valjda znam zasto sam mjenjo napajanje ova grafa ima 2 6pinska utora a ja na proslom napajanju nisam imo niti jedan takav 6pinski,naime dobio sam sa di spojim 2 molexa i imam 1 6pinski utor i tako sveukupno mi uzelo 4 molexa a to napajanje ima samo 4 molexa,i sta vas jos zanima osim sta nisam mogo ima dvdrw ukljucen niti jedan cooler na kucistu,btw dobio sam frotrona 650w za bivsi xilence 500w i uz minimalnu cijenu,a ako je ciji problem zasto sam potrosio novce to je moj problem,ja sam vas samo pitao za savjet u vezi 9800gtx a ne financijske savjete EDIT:restarto mi se komp sa proslim napajanjem Zadnje izmijenjeno od: m&n. 10.06.2008. u 17:03. |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
nhf ali onaj Xilence je dosta za tu grafu (vozio sam C2Q i 8800GTS 512 na no-name napajanju sa 240W na +12V) ali nema veze.... da nebi bilo daljnje nepotrebne rasprave lock
|
|