|
![]() |
#451 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#454 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kaj je s halanjem preko hamachija? Zamrla mreža kako mi se čini... Jedini koji je online je osoba pod imenom King Saban... |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ako uleti kaj, obavezno ovdje javite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
taman sam sada igrao SP 1h,reko idem viditi forum mozda se igra MP,ali nista...ajd javite kada ce te igrati da se i ja prikljucim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
2. imaš svakakvih budaletina koje ti pokvare samu igru, i onda umjesto da igraš tražiš servere. Ovak je stalna ekipa uhodana, i već se odoka zna tko kako vozi, ako je brži se propusti i slično. Niko ne radi blokade na zavojima, itd... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Premium
|
ja kada igram online uvijek propustim ako vidim da je netko brzi iza mene.. a sto se tice tih servera sto se nade na MP,to niko ne igra fair...zna biti onih koji na startu u rikverc.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
pa napravite si private room sa passwordom i nece vam niko smetat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
[offtopic] kaj vi ljudi ne čitate gore?!?!, pa daj pogle gdi piše da je u igri limitiran browser s private serverima.... mislim, wtf, ak nisi igrao nit ne znaš kak uopće izgleda menu u igri nemoj pisat bedastoće... [/offtopic] Danas oko 20h malo natreskavanja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
mah, pljujem ja na igru koju ne mogu igrati na integrusi u 800*600 u preko 25 fps-a ![]() Ipak, po onome sto sam vidio, nije losa. Flashbackovi mi se svidjaju ![]() Uglavnom, ak nekog cudaka zanima, na 3 ghz-a i hd3200 integriranoj ide u 20-25 fpsa, sve low ili iskljuceno, naravno ![]()
![]() |
#472 |
Premium
|
bok i tebi!! danas sam pokusavo igrati sa ekipom sa foruma,ali nikako nisam uspio naci njihov server.. moze pomoc .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Premium
|
znao sam ja za hamachi,nego nisam mogao uci u MP(na pc ekspert server).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
imam jedan čudan problem. pokrenem igru, uredno se odvrti intro i onda umjesto main menu-a dobijem neku distorziranu sliku koja izgleda kao nakupina artefakata ![]() probao sam 8.4, 8.5 i 8.6 beta drivere, apdejtao directx, deinstalirao att, reinstalirao igru, ništa nije pomoglo. guglao sam za rješenjem i pronađoh na jednom forumu nekog lika sa istim problemom, ali mu ekipa nije znala pomoći ![]() ista stvar se događa i u demo-u i u cijeloj igri. os je vista x86 sp1. ako netko ima kakvu konstruktivnu ideju, slobodno neka puca. hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Kak vi ljudi igrate online (ingame il Hamachi) sa kakvim opcijama? Trenutno sam del samo Traction Control na On a težina je na Savage. Ne čini mi se pretjerano teško barem u SP.
![]() |
#479 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#480 |
Premium
|
vjerovatno je mislio kako igrate na SP... a ako je mislio na MP-ne mos birati tezinu jer igras sa pravim igracima..a ne sa AI. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|